Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklu formamızın eskişehirspor un formasından tek farkı renginin bordo-mavi olması başka bir farkı yok. yada ben göremedim.
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike Abmlemiyle TS Armasının biçimsizliği mi var yoksa bana mı öyle geliyor ?

Veyahut 2 forma arasında ''7 farkı bulun '' yapalım ?
      Yazıklar oLsun Bu Nike ve nike iLe devam edenlere anlaşmıolar tekrar kappayla rekor kırsınlar ürünlerde trabzonspor.com.trde hep aynı Ürünler yazık harbiden bi İLgilenmioolar 3-4 senedir boşa üretim !

Yorum

• Sadece Nike değil Adidas'ta herhalde Simetriyi kaybetmiş ..
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beğenmeyen arkadaşlar almayın şu nikenin formalarını onun yerine gidin TS CLUB tan başka bişeyler alın ...YAZIKLAR OLSUN NIKE..!
          Aynen aLmıycam kim nederse desin..Taraftar demek iLLa nike almak demek deildir düzgün bişeyler üretsinler alalım.

Yorum

• Kappaya dönmeliyiz neydi o formalar yaf halen saklarım iki tane uzun kollu ) Efsane kimsede yok o formalardan o zamanlar mac izlerken arkdşla trabzonsporun formaları süper derlerdi.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece Nike değil Adidas'ta herhalde Simetriyi kaybetmiş ..
              Nasıl bir lige çıkacaz merak ediyorum. Yakında takım içinde millet farklı formayla çıkacak maça.

Yorum

• İsyan eden arkadaşları okuyorum, haklılar.

Ali fuat ı okuyorum, haklı.

Bütün bunlar, yeniden doğuşun sancıları mı ?

Yoksa, can çekişen hastanın titremesi mi ?

Çok yorgunum.

Hava çok sıcak.

Yorum

• İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla bence kİmse eleŞtİrmesİn.eĞer transfer İstİyorsaniz gİdİp alacaksiniz o formayi.ben her sene aliyorum.gene alicam.maksat takima destek olmak bunu hala anlayamadiniz.sadece tekke gelİrse onun İsmİnİ yazidrcam yoksa gÖkhan Ünal.belkİ onun İÇİn bİraz daha bekleyebİlİrm almak İÇİn ama sonuÇ olarak herkesİn almasi lazim.bÖyle taraftarlik olmaz.yok fatİh gelİrse kombİne alirim.yok formada sİmerİk hatalar var ben anlamam.bİze bÖyle taraftar lazim deĞİl.Çikarsiz İŞ yapacaksiniz eĞer gerÇek bİr taraftarsaniz tabİ...burda bİ Çok klavye fanatİĞİ vr bence...
                  madem öyle o zaman nike'ı aradan çıkaralım. ts club pazardan alsın 5 liraya beyaz atletleri bassın üstüne amblemi satsın 50 liraya daha iyi olmaz mı???
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sanada yuh be ne alaka kardeşim... O formayı yapsın fiyatı 120 yapsın bakim kac bin tane satacak...Bu işlerde görüntü şart ...Görüntü olacakki kendini sattıracak...Bizim formalar anca cuval işine yarar fındık zamanıda yaklaştı ii iş görür...
                    yorumlama yeteneğine öldüm bittim hoca. sana o model kötü demedim, tekrar okursan eleştrilerden bahsettim. eleştiri yine olur dedim.
                    neyse, bu derece nefret ve sinir. beynine vurmuş sanırım. haa şunu da belirteyim 120ytl olsa öyle senin tahmin ettiğin satış rakamlarına da ulaşmaz, şehrin gelir düzeyi belli. barcelona gibi milyonlara da ulaşamıyoruz tahmin edebildiğin üzere.

Yorum

• Simetriye ve kaliteye bakarmısınız .
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Murat DMRCOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha formalar elimize geçmeden, beğenmemezlik yapmayalım.
                        Bana kalırsa formalar o kadar da kötü değil.
                        Hee, daha iyisi olabilirmiydi biraz daha çalışılsa bunlardan daha iyi bir malzeme ortaya çıkardı ama bu çalışmalarda fena değil.
                        Önce bi Ts Clup' larda görelim, formaları üstümüze bi giyelim, daha önemlisi takım bi giysin mabede bi çıksın bakalım ondan sonra eleştrimizi yapalım.

Bu aralar foruma kurşun döktürmemiz lazım, kimse birşey beğenmez oldu.
                        Nazaramı geldik ne.
                        Dostum Kusura bakmada senin gibiler oLduğu için her sene böle dandik formaları giymek zorunda kalıooruz...sesimi cıkartsak böle oLmuycak arkdşlar ispatlarını sunmuş sana Bir cok Büyük Bir camiayız bunu anlasanız artık iyi oLucak eskişehirsporun yada Kocaelisporun giydiği Formanın Bordo mavisini İstemiooruz !!! daha ötesi varmı ?

Yorum

• İlla formayı al kulübe katkıda bulunun mantığını geçin onun yerine ts clubtan al aynı şey...Ben öyle yapacam ...nıke akıllanana kadar böyle ...Biz TRABZONSPOR'uz sıradan takım deiliz...!
                          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak lecosseemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen almıycam kim nederse desin..taraftar demek illa nike almak demek deildir düzgün bişeyler üretsinler alalım.
                            almazsan alma kardeŞİm bİz aliriz.bİz sevİyoruz trabzonsporumuzu...karŞiliksiz....umarim bİ yerde hala nİye Şu topÇuyu almadik gİbİ laflar etmezsİn...

Yorum

• burda kimse formayı almayacağım demiyor..o formada sırf trabzonspor arması olduğu için alacağız ama bu demek değildirki olumsuzlukları eleştirmeyelimm..gerçek olan şu ki nike trabzonspora 2.sınıf takım muamelesi yapıyor..geçen seneki formalar aceleye geldi diye fazla eleştirmek istemedim ama aceleye geldi falan bunlar tamamen bahane idi..sadece şunu merak ediyorum:nike werder bremen ile henüz yeni anlaşma imzalamasına rağmen şu ürettiği formalarıda aceleylemi üretti? bu sene almanyada ligi 10.sırada bitirmiş ve seney avrupa maçları olmayan werder bremen'e ilk senesinde böyle hoş forma üretirken, bize 2.yılımız olmasına ve ligi 2.sırada tamamlayıp seney avrupa liginde oynama hakkı elde etmemize rağmen neden hala 2.sınıf takım muamelesi yapıyor?

Yorum

• Yukarıda ki Celtic formalarının Bordo Mavi olduğunu düşünmek bile güzel..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X