Arkadaşım bu Eskişehir in bu seneki forması sallamayın.
Kimse sallamıyor. Eskişehirspor'un 2 yıl önce giydiği bank asyadaki forması da, geçen seneki formasıda, ne yazıkki bu seneki Trabzonspor'umuzun formasıda birebir aynı.
Kendimde var Eskişehirspor'un forması daha önceki mesajlarımda da resimlerini koydum.
Valla bence kİmse eleŞtİrmesİn.eĞer transfer İstİyorsaniz gİdİp alacaksiniz o formayi.ben her sene aliyorum.gene alicam.maksat takima destek olmak bunu hala anlayamadiniz.sadece tekke gelİrse onun İsmİnİ yazidrcam yoksa gÖkhan Ünal.belkİ onun İÇİn bİraz daha bekleyebİlİrm almak İÇİn ama sonuÇ olarak herkesİn almasi lazim.bÖyle taraftarlik olmaz.yok fatİh gelİrse kombİne alirim.yok formada sİmerİk hatalar var ben anlamam.bİze bÖyle taraftar lazim deĞİl.Çikarsiz İŞ yapacaksiniz eĞer gerÇek bİr taraftarsaniz tabİ...burda bİ Çok klavye fanatİĞİ vr bence...
düştüğümüz hale bak ya 2.lig takımların 2 sene önce giydiği formayı bize yeni formanız diye veriyolar...Gelde sinirlenme...Valla en çok sevdiğim ürün nıkedi daha hiç bi ürününü almıcam yazık sana be ....
Daha formalar elimize geçmeden, beğenmemezlik yapmayalım.
Bana kalırsa formalar o kadar da kötü değil.
Hee, daha iyisi olabilirmiydi biraz daha çalışılsa bunlardan daha iyi bir malzeme ortaya çıkardı ama bu çalışmalarda fena değil.
Önce bi Ts Clup' larda görelim, formaları üstümüze bi giyelim, daha önemlisi takım bi giysin mabede bi çıksın bakalım ondan sonra eleştrimizi yapalım.
Bu aralar foruma kurşun döktürmemiz lazım, kimse birşey beğenmez oldu.
Nazaramı geldik ne.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
bu forma tek kelimeyle mükemmel,çubuklar fazla kalın değil,bir zamanlar adidasın bize yaptığı herkesin aklında barca modeli şeklinde kalan formalar gibi
çubukklar daha ne kadar kalın olabilir acaba bilmiyorum. Fotograftaki formada çubuklar şimdiki formamızdan kalın
hoca emin ol bu forma olsa çubuklar niye kalın, iki senedir kandırılıyoruz, klasik çubukluyu hala yapmadılar diye forum yine ayağa kalkardı.
sanada yuh be ne alaka kardeşim... O formayı yapsın fiyatı 120 yapsın bakim kac bin tane satacak...Bu işlerde görüntü şart ...Görüntü olacakki kendini sattıracak...Bizim formalar anca cuval işine yarar fındık zamanıda yaklaştı ii iş görür...
Nike kulüp kendisinden ne talep etmişse onu gönderiyor sonuçta.
Nike'ın 2009 / 2010 sezonu için belirlediği çubuklu forma modeli bu.
Sıfırdan yepyeni bir model neden yapılmadı sorusu ayrı ve bu işin sorumlusu Trabzonspor yöneticisine sorulmalı.
Barcelona'nın bu sezon parasını peşin verip kulüp olarak Nike'tan aldığı forma sayısı adet olarak tam 2 milyon. Barça gibi avrupanın marka takımları sponsorları ile uzun yıllar çalıştıkları için belli yerlere gelebilmişler bizim gibi sürekli yıkarak değil.
Nike milli takımımıza bile 3 sezon üstüne özel forma yaptı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, yıkmak bize birşey kazandırmayacak.
Çözüm üretmenin yolu aşağılamak, küfür etmek, lanet okumak değil bu tür yaklaşımların kimseye faydası yok.
Daha önce bu tarihlerde ne forma çıkmıştı ne de bu kadar çeşit ürün.
Bu formanın karşımıza çıkacağını aylar önce biliyorduk neden şaşırıyoruz. ( tasarım yapıldığı tarihte sponsor olayı netleşmemişti )
Sebat'ta bizimle yanı modeli giymişti ne var bunda. Dünya üzerinde aynı modeli giyiyor olmak bir takımı yüceltmez veya aşağılamaz.
Werder Bremen yeni sezon Nike ile anlaştı eminim yepyeni ve özel formalar giyecektir. Buraya dikkat: kimbilir böyle bir çalışma için ne kadar önceden görüşmeler ve çalışmalara başlamışlardır. Bize marka ve büyük muamelesi yapılmasını istiyoruz fakat büyük ve marka gibi kurumsal tavırlar sergilemiyorsak sonuçların böyle olması normal değil mi?
Biz her şeyi istiyoruz, hemen istiyoruz.
İşin ekonomik boyutunu bilmiyoruz, aradaki konuşulanları bilmiyoruz, yok yere birbirimizi kırıyoruz. Ortada bunca güzellik varken.
En son a f s tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 17:44.
adamlarda model kıtlığı var
şu formanın kollarını tek renk yap veya yakayı başka renk yap nolur
sen iki yıl önceki modele ufak tefek bi şeyler ekleki yutalım
Yorum