Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyice heyecanlanmaya başladım.

Formalar ne zaman satışa çıkacak İstanbul'da?

Yorum

• Çubuklu Formamız Benim Çok Hoşuma Gitti,
      Bu Formaya Tek gereken, Altına Beyaz Şort
      İçine Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kim kaldı ?

Kaleci formanın tanıtımları da yapılır inşallah.
        tolga,2 ferhat,yattara ve giray yapsin tanitimlari.bir ara hasan ücüncü ve hüseyin yapardi,yoklar allah tan.
        iho istifa.

Yorum

• fatih sultan tekke için tıklayalım oyumuzu atalım;

http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=2092
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• çubuklu bu olacaktı

klasik formamız da bu olacaktı sonra bakacaktın satış nasıl olurmuş...
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Yeni armalarımızı görüntüsü şu şekilde:

Yeni sezon mavi şorttan bir detay.

Forma modellerinin belli bir çıkış tarihi ve piyasada kalış tarihi var; modeller bir senelik değil anlayacağınız. Olayı değerlendirirken mevcut durumumuzu ve şartları göz önüne almak lazım.

Yeni formalarımız gayet güzel, hayırlı uğurlu olsun.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yaaaa yemin ederim ben çok beğendim.çok güzel bence.kesin almam lazım.param yok ama bi yerden kopartmam lazım
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyice heyecanlanmaya başladım.

Formalar ne zaman satışa çıkacak İstanbul'da?
                  Aynı soruyu benda sordum ama bir cevap yok Cuma günü İstanbul'a gelir mi acaba formalar
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Türk Telekom yazılarına biraz daha özenilebilirdi , gerek büyüklüğü gerekse de stil olarak :

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçen sezon eskişehirspor'un giydiği çubuklu formanın aynısı. Artık kimse demesin NIKE bıze guzel urun yapcak NIKE bıze kalıtelı kumas kullancakk.. geçin bunları gördüğünüz gibi eskişehir, ankara ve antalyaspordan hiç bir farkımız yok.
                      sanki kumasi biliosunda iskembeden salliyosun allahim yarabim ya
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• Ben çok beğendim.Renkler 10 numara, şu kocaman avea yazısından da kurtulduk.Daha ne olsun?
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni armalarımızı görüntüsü şu şekilde:

Yeni sezon mavi şorttan bir detay.

Forma modellerinin belli bir çıkış tarihi ve piyasada kalış tarihi var; modeller bir senelik değil anlayacağınız. Olayı değerlendirirken mevcut durumumuzu ve şartları göz önüne almak lazım.

Yeni formalarımız gayet güzel, hayırlı uğurlu olsun.
                          Kesinlikle. Yeni formalarımız güzel Hayırlı olsun, şampiyonluk getirsin
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lütfen formaları Colman tanıtsın.. Lütfen.. Kursunlar bir podyum, tek tek giyip tanıtımı yapsın. Giydiğimiz formalar en çok O'na yakışıyor.

Katılıyorum.

Manken gibi çocuk maşallah.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı soruyu benda sordum ama bir cevap yok Cuma günü İstanbul'a gelir mi acaba formalar
                              cem ts_club istanbul abimiz öyle diyordu yani cuma geliormus istanbula
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• formalar her zamanki gibi çok basit,özellikle turuncu ve beyaz formalarda reklam dışında hiç bir değişiklik yok,ve ayrıca yine kol kısmı şalvar gibi

kappa tarzı olsa daha güzel olurdu

rezalet
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X