Adidas'a ait formada beyaz renk formanın tam ortasında yer alırken, Nike'ta ise görüldüğü üzere renkler tam kesişen yerde yer almakta. Bu bakımdan Nike göz yoruyor ve simetri kötü...
Estetik ise zaten yok. Yine basit, yine basit...
Kaya sen yapma bari, Nike'ın birkaç tane çubuklu forma modeli var.
Bahsettiğin durumun simetri ile alakası yok model gereği öyle olması lazım. Çubuğun kalınlığına ve rengi başlatmanıza göre model şekil alıyor, bu modelde böyle.
Formaları kendi futbolcularımızın üzerinde daha iyi ışık ortamlarında çekilmiş fotoğraflarla görelim gözümüze daha da güzel görünecek.
Adidas'a ait formada beyaz renk formanın tam ortasında yer alırken, Nike'ta ise görüldüğü üzere renkler tam kesişen yerde yer almakta. Bu bakımdan Nike göz yoruyor ve simetri kötü...
Görüldüğü üzere Nike 'ta Adidas gibi simetrisini konuşturabiliyor isteyince...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
abi valla bende hep bunu diyorum işte
bizim formada koyu renk karşıdan bakınca yakanın etrafındaki çubuklar çok kötü,kimi düz,kimi çapraz,simetri sıfır
nike ın porto ve inter çubukluları böyle değil işte,bunu yazdık mı kötü oluyoruz,yaka bölgesi pazar işi gibi...
Yorum