Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma yıkandıktan sonra acaba armaya birşey oldumu diye bakmak istemiyorum.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu sezon armalarin nakis olacagini saniyordum yine mi degisti

Yorum

• Yeni Çıkan T-shirtlerimizi bugün inceledim.ve bir tane aldım.

En son Misina tarafından düzenlendi; 22.06.2009, 17:52.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bende armalarin nakisli olmasini beklerdim. Evet, yapistirma armalar formadan cabuk sökülüyordu, fakat bu tek kusur degilki. Kullanilan arma zaten yanlis kullanilmis. Etrafindaki turuncu'da hic hos degil. Altin renginin tonunu hic tutturamamislar.

Gercekten üzüldüm arma konusunda...
          .

Yorum

• Dünya ekonomisi bayanların tüketimi üzerine kurulu, bayanlara biraz daha ilgi, özen.

Onlar da ürün alsın ki -veya onlara da ürün alabilelim ki- biz de rahat rahat alışveriş yapabilelim ( evliler ne demek istediğimi anladı )

Nike'ın bayanlar için özel tasarladığı onların fiziki özelliklerine uygun kesim ve formlarda çok şık ürünleri var. Epey bir bayan taraftarımız da var bu durumu neden değerlendiremiyoruz?
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• T-Shirt ümüzdeki arma yanlış

Yorum

• Üstten Aşağı

2008-2009 Sezonu Forması
                2007-2008 Sezonu Şortu
                2006-2007 Çorabı

Yorum

• Kalecinin forması da Ts Club zamanından kalma.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bayan takımının 3 sponsoru var galiba

Yorum

• Hayaller:

Gerçekler:

Önerilerimiz hiç dikkate alınmıyor değil elbette fakat şu kurum kimliği konusunda ve armaların doğru kullanılması konusunda da biraz daha gayret ve hassasiyet bekliyoruz.

Yorum

• Ali Fuat abi hayallerde ki t-shirt mağaza çalışanı olan arkadaşın üzerindeki t-shirt değil mi ?

Ya da verilmek istenen mesajı ben anlayamadım.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Fuat abi hayallerde ki t-shirt mağaza çalışanı olan arkadaşın üzerindeki t-shirt değil mi ?

Öneriler dikkate alınıyor demek istemiş Ali Fuat Abi sanırsam Kazım
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Fuat abi hayallerde ki t-shirt mağaza çalışanı olan arkadaşın üzerindeki t-shirt değil mi ?

Mesaj şu; gerçeklere önce hayal ederek ulaşabilirsiniz. Taraftar porejesinde yer alan tişört tasarımları ( o görüntüdekilerin hepsi mavi, siyah, bordo ve beyaz ) önce hayaldi, beğenildi ve gerçek oldu.

İyi ve güzel şeyler için çok çalışmak ve ısrarlı olmak lazım.

Yorum

• T-sihirtlerimizin Düz modelleri 24.90 TL.Yakalı modelleri 34.90 TL:

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni Çıkan T-shirtlerimizi bugün inceledim.ve bir tane aldım.

tişörtün hayırlı olsun arkadaşım. Ama en fazla 5 giyim (yada 2 yıkama) sonra renginde bir değişim olursa hiç şaşma. Ben bile bile bize her yer Trabzon tişörtünü aldım(siyahını). hatta adamada dedim "bak dedim solarsa geri getiriirim" getir bakarız dedi. sonra da dedi ki bir yaz giynecen dedi ne olacak dedi. dedim ki bir yaz giyinsem yeter zaten. ama şimdiki hali, 2 giymeden sonra (daha yıkanmadı) turuncuya çalar bir hal aldı ..neyse ben zaten tsclubdan aldığım tüm ürünlerde( kapri hariç. kapri tsclubun yaptığı en iyi işti) aynı sorunu yaşadım. sonuç olarak para Trabzonspora gidiyor diyip teselli ediyorum kendimi ..demem o ki sende başla..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X