Forma yıkandıktan sonra acaba armaya birşey oldumu diye bakmak istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bende armalarin nakisli olmasini beklerdim. Evet, yapistirma armalar formadan cabuk sökülüyordu, fakat bu tek kusur degilki. Kullanilan arma zaten yanlis kullanilmis. Etrafindaki turuncu'da hic hos degil. Altin renginin tonunu hic tutturamamislar.
Gercekten üzüldüm arma konusunda....
Yorum
-
Dünya ekonomisi bayanların tüketimi üzerine kurulu, bayanlara biraz daha ilgi, özen.
Onlar da ürün alsın ki -veya onlara da ürün alabilelim ki- biz de rahat rahat alışveriş yapabilelim ( evliler ne demek istediğimi anladı )
Nike'ın bayanlar için özel tasarladığı onların fiziki özelliklerine uygun kesim ve formlarda çok şık ürünleri var. Epey bir bayan taraftarımız da var bu durumu neden değerlendiremiyoruz?
Yorum
-
Hayaller:
Gerçekler:
Önerilerimiz hiç dikkate alınmıyor değil elbette fakat şu kurum kimliği konusunda ve armaların doğru kullanılması konusunda da biraz daha gayret ve hassasiyet bekliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi hayallerde ki t-shirt mağaza çalışanı olan arkadaşın üzerindeki t-shirt değil mi ?
Ya da verilmek istenen mesajı ben anlayamadım.
Öneriler dikkate alınıyor demek istemiş Ali Fuat Abi sanırsam KazımTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi hayallerde ki t-shirt mağaza çalışanı olan arkadaşın üzerindeki t-shirt değil mi ?
Ya da verilmek istenen mesajı ben anlayamadım.
İyi ve güzel şeyler için çok çalışmak ve ısrarlı olmak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..neyse ben zaten tsclubdan aldığım tüm ürünlerde( kapri hariç. kapri tsclubun yaptığı en iyi işti) aynı sorunu yaşadım. sonuç olarak para Trabzonspora gidiyor diyip teselli ediyorum kendimi
..demem o ki sende başla..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum