dün ts clup'a gittim...yetkiliye sordum formalar kon usunu...1 hafta 10 gün içerisinde bekliyoruz gelmesini dedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekız ilgili yanlız bizim takımla(esmer olan)
O kızda Sivaslı, ama iyidir iyi.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kızda Sivaslı, ama iyidir iyi.
sağolsun yardımcı olmaya çalıştı,o arada niğde den birileri geldi onlarla da ilgilendi kartlarını verdi kargo yaparız ücret almayız felan
ben takımım adına çok menmun oldum...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeylikdüzü nün neresinde acaba
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar İatanbulda üretiliyor burdan hazır formalar Trabzona gidiyor sonra satılması için tekrar istanbuldaki Tscluplara yollanıyor.Canım Trabzonum benim
Beklemeye devam.
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İBB'de Nike ile anlaşmış heralde Turuncu formamız bundan büyük ihtimalle..
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar İatanbulda üretiliyor burdan hazır formalar Trabzona gidiyor sonra satılması için tekrar istanbuldaki Tscluplara yollanıyor.Canım Trabzonum benim
Giyeceğimiz forma sayısının fazlalığından şikayet edip duruyorduk ya hepimizi rahatlatacak bir şey öğrendim. ( Neymiş; iş bitmeden, duyuru yapmak doğru değilmiş )
Forma tanıtımı, özellikle çubuklu forma için özel bir tanıtım planlanıyor gelişmeleri merakla takip ediyoruz, yetkililer de bizi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum