Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün ts clup'a gittim...yetkiliye sordum formalar kon usunu...1 hafta 10 gün içerisinde bekliyoruz gelmesini dedi
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kız ilgili yanlız bizim takımla(esmer olan)

O kızda Sivaslı, ama iyidir iyi.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kızda Sivaslı, ama iyidir iyi.
        evet abi gerçekten
        sağolsun yardımcı olmaya çalıştı,o arada niğde den birileri geldi onlarla da ilgilendi kartlarını verdi kargo yaparız ücret almayız felan
        ben takımım adına çok menmun oldum...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Bu memnuniyetini en kısa zamanda bildireceğim.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beylikdüzü nün neresinde acaba
            Beylicium AVM.

Yorum

• Çubuklu formanın çıkış tarihi hakkında net bilgisi olan var mı
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• formalar süper bide dikis olsa varya süper olurdu
                Bize Her Yer TRABZON

Yorum

• Burda söylenenlere göre formalarımızın çıkmasına bir hafta kaldı.Ama bence en az iki haftayı bulur bu süre.Ne zaman dedikleri zaman çıktı ki formalar.

Yorum

• H O Ş G E L D İ N F E R H A T Ö Z T O R U N.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Formalar İatanbulda üretiliyor burdan hazır formalar Trabzona gidiyor sonra satılması için tekrar istanbuldaki Tscluplara yollanıyor.Canım Trabzonum benim

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formalar İatanbulda üretiliyor burdan hazır formalar Trabzona gidiyor sonra satılması için tekrar istanbuldaki Tscluplara yollanıyor.Canım Trabzonum benim
                        Ne güzel sistem değil mi Süleyman abi.

Beklemeye devam.

Yorum

• İBB'de Nike ile anlaşmış heralde Turuncu formamız bundan büyük ihtimalle..
                          En son Sefa tarafından düzenlendi; 10.06.2009, 15:45.

Yorum

• İşte İtalya'nın konfederasyon kupası için hazırladığı forma.Gerçekten de çok şık duruyor.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İBB'de Nike ile anlaşmış heralde Turuncu formamız bundan büyük ihtimalle..
                              Büyük ihtimalle böyle yaparlar.O zaman da çıldırmak hakkımız.Bizim İBB'den bir farkımız olmalı.Bir de bunun mavisini yaparlar alın size forma.Oh ne güzel.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalar İatanbulda üretiliyor burdan hazır formalar Trabzona gidiyor sonra satılması için tekrar istanbuldaki Tscluplara yollanıyor.Canım Trabzonum benim
                                Benim bildiğim ve formaların üzerinde yazdığına göre formalar yurt dışında üretiliyor Süleyman. Tişörtlerin İstanbul'da üretildiği ise doğru. Hatta yirmi güne kalmadan belki daha da erken, içerisinde çocuk ürünlerinin de bulunduğu, taraftar projesinde yer alan tişörtler piyasaya çıkmış olacak. Yetkililer modellerin satış patlaması yapacağından ümitli.

Giyeceğimiz forma sayısının fazlalığından şikayet edip duruyorduk ya hepimizi rahatlatacak bir şey öğrendim. ( Neymiş; iş bitmeden, duyuru yapmak doğru değilmiş )

Forma tanıtımı, özellikle çubuklu forma için özel bir tanıtım planlanıyor gelişmeleri merakla takip ediyoruz, yetkililer de bizi.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X