Ali Fuat abi önceki sayfalarda var diyceksin ama ben baktım görmedim. Formlara tam olarak ne zaman çıkacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar Bir Aksilik Olmazsa 28 Haziran Tarihinde Mağazalarda Satışa Sunulacaktır.
Dün (07.haziran.2009) Haznedar Tsclub, Sarıyerdeki 2.Şubesini Hizmete Sundu. Çok Yakında Beylikdüzünde 3. Tsclub Hizmete Girecekmiş...Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMakalele Değil mi BuAdam Taş Gibi Çıkmış Ya:d Forma Fena Durmuş
Kolundan sarkar, forma vücutta katlanır
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu formanın bordo-mavi'lisi göze çok hoş gelecektir.
2010/2011 sezonunda bu formadan bekliyoruz"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarika gercektende.
2009/2010 bittide 2010/2011 formalarini düsünür oldukBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar Bir Aksilik Olmazsa 28 Haziran Tarihinde Mağazalarda Satışa Sunulacaktır.
Dün (07.haziran.2009) Haznedar Tsclub, Sarıyerdeki 2.Şubesini Hizmete Sundu. Çok Yakında Beylikdüzünde 3. Tsclub Hizmete Girecekmiş...
Süper bir haber bu benim için.
Yorum
-
hani formalar haziranın ortasında çıkıcaktı???
bana resmi açıkla duydun mu falan demeyin, bu açıklamaları da sonuçta yönetim yaptırıyo insanlara kaç aydır formalar ellerinde hala yetiştiremediler
Yorum
-
Dün (07.haziran.2009) Haznedar Tsclub, Sarıyerdeki 2.Şubesini Hizmete Sundu. Çok Yakında Beylikdüzünde 3. Tsclub Hizmete Girecekmiş...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkara taraftar store'a yeni tişörtler geldi mi bilen var mı?
pazar gün gittim sordum yoktu
kız ilgili yanlız bizim takımla(esmer olan)hamsili gri forma çıkacak dedi
çubuklularda bekliyoruz bugün yarın elimizde olur dedi
biradere(13 yaşında) beyaz bi forma alıyım dedim 67 tl deyince bekleyim bari çubuklu alıyım diye öksürerek çıktımYAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum