Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAV'I mavi EA'yı bordo yazma fikri koskoca Nıke markasının aklına gelmemiş mi yapmak mı istememiş yoksa aman biz yapalım daha ucuz olur mu denmiş Ya kabul edelim taraftara değer verilmiyor hiç değer vermiyorlar bize verselerdi bizi kalite giyeceklerle giydirirlerdi.
adaş nike'ın kabahati yok nikeın gönderdiği formaların üstünde sadece nike arması var. geri kalan işlemler klüp tarafından yapılıyor. nike bize sadece tabela sponsoru olmuştur ve bi miktar para+standart koleksiyon formaları sezon boyunca ücretsiz temin etme felan anlaşmışlardır klüple. nike bize gerçekten forma sponsoru olsaydı ülker yazısı da avea yazısıda armamız da (üstelik nakış olarak) nike tarafından formalara uygulanır ve klübün yanı sıra tüm mağazalarına satış için hazır olarak gönderirdi. klübün nike ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını incelemek lazım aslında.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir Haziranin 15-16 da cikacakmisTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Bende Buna Kızıyorumya Adaş Ali Fuat abi diyorya maliyeti fazla olur yahu olsun kaliteli olsun fazla olsun almayacağız sanki formayı dişimizden tırnağımızdan birktirir alırız ne kadar olabilir ki bir forma en fazla bize değer verilsin istiyorum ama çok birşey istiyorum galiba.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Normalde herhangi bir Nike mağazasına gidip bu sezon giydiğimiz forma modellerinden , istediğiniz renkte olanlarından , formalarımızın satış maliyetlerinin yarısına sahip olabilinir. Bazen düşünmüyor da değilim , demin de dediğimgibi , acaba nike bize sadece reklam panolarında ismi görünsün diye tabela sponsoru mu oldu? Armalarımızı reklamlarımızı klübün kendi yapması , sadece standart modellerden oluşan formalarımızın olması , nike mağazalarında formalarımızın olmaması ... Bunlar bana sanki klüp kendisi nike dan bu modelleri satın alıp üzerine baskı uygulayarak bizlere sattığı yönünde endişe de duymuyor değilim.
Evet belki formalarımıza istediğimiz kalitenin uygulanması maliyeti arttırır ama , ben nike mağazalarında 20-25 liralık fiyatlardan satılan modellerin taraftarlarımıza bu fiyatlardan ulaşmasını da içime sindiremiyorum açıkçası. Avrupa devi herhangi bir klübün detay dolu , kaliteli formalarına bakıp birde bizim formalara bakıyorum. YazıkBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 gün daha bekleriz ne yapalımGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri formamız ve çubuklu Ts club formamız bir kaç içerisinde ankara taraftar store'da olacakmış... Bugün öğrendim.Gün mü hafta mı? Gündür herhalde.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Yaw onu geçtim ben şöle anlı şanlı bir tanıtım yapılsında milletin gözünü boyansın gitsin forma alsın."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri formamız ve çubuklu Ts club formamız bir kaç içerisinde ankara taraftar store'da olacakmış... Bugün öğrendim.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum