Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynısı değil.

'avea' yazısına bak.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      AV'I mavi EA'yı bordo yazma fikri koskoca Nıke markasının aklına gelmemiş mi yapmak mı istememiş yoksa aman biz yapalım daha ucuz olur mu denmiş Ya kabul edelim taraftara değer verilmiyor hiç değer vermiyorlar bize verselerdi bizi kalite giyeceklerle giydirirlerdi.
      benim kızdığım nokta da bu. koca nike firması türkiye'de bir takıma sponsor olup marka değerini yükseltmeye uğraşıyor gönderrdiği formalara arsin de yamuk baskı yapılıyor nasıl iş bu?

Yorum

• Ali Fuat abi acaba yazın giyebileceğimiz t-shirtlerde çıkacakmı bilgilendirirsen sevinirim...
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynısı değil.

'avea' yazısına bak.
          Sadece o fark var ..
          Taslak olarak formalar aynı..
          Ona bakarsa bizim aveada bordo tabanın üzerinde ama biz burda öyle yapmıyoruz..
          Bu durumda nike'ın formasıyla bizim yaptığımız forma farklı mı oluyor ?

Yorum

• insallah forma tanitimi bu kez profesyonel sekilde gerceklestirilir. takimin en kisa ve kilolu futbolcular ile dijital kamerasi ile cekilmis fotolar la degil!

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadece o fark var ..
              Taslak olarak formalar aynı..
              Ona bakarsa bizim aveada bordo tabanın üzerinde ama biz burda öyle yapmıyoruz..
              Bu durumda nike'ın formasıyla bizim yaptığımız forma farklı mı oluyor ?
              Galiba derdimi anlatamadım. Neyse.

Yorum

• Mecidiyeköy Ts club bayisi Barış arkadısımızın yanından geliyorum şu an cubuklu dahil tüm yeni sezon formalarımız haziran 15- 16 sı gibi cıkacakmış. kulupten verilen bilgi buymuş ayın 1 inde falan cıkmıyor.

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mecidiyeköy Ts club bayisi Barış arkadısımızın yanından geliyorum şu an cubuklu dahil tüm yeni sezon formalarımız haziran 15- 16 sı gibi cıkacakmış. kulupten verilen bilgi buymuş ayın 1 inde falan cıkmıyor.
                  of ya simdi bekle yine 15 gün. bari bu hafta profesyonel bir forma tanitimi yapsinlar futbolcular ile.. ayni barca, chelsea gibi hazir futbolcular tatile cikmadan... en azindan formalari görelim detailari ile!

Yorum

• Ayın 13'ün de sorunca da Temmzu gibi çıkacak demezler umarım.

Ayrıca formalar satışa sunulmadan önce güzel bir tanıtım istiyoruz.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Galiba derdimi anlatamadım. Neyse.
                      tamam ben anladım. hatalıyım .

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        insallah forma tanitimi bu kez profesyonel sekilde gerceklestirilir. takimin en kisa ve kilolu futbolcular ile dijital kamerasi ile cekilmis fotolar la degil!
                        hüseyin manken olmasında dimi
                        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Hüseyin manken olur, hatta çok güzel olur.

Yeter ki yapılan çalışmaya önem verilsin.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Colman'la yapsınlar çalışmaları MAnken gibi topçu güzel bir çalışmayla süper olur

Yorum

• formalar yarin cikiyor mu???

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                formalar yarin cikiyor mu???

hayir Haziranin 15-16 da cikacakmis
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X