Emo91 senin anlattıkların ne kadar açıksa benim de bahsi geçen anlatımlarım o kadar açık. Burada fikir birliği olmak zorunda değil, çokluğa göre yön çizilsin yeter. Bu renk konusu, siyah beyaz olmadıktan sonra ve yönetim de tek bir ağızdan bir açıklama yapmadıktan sonra böyle tartışılır. Neler gördük çözüm buldu, buna da bir cevap gelir elbet. Sesimiz çıksın yeter.
Son olarak kendi açımdan şunu diyorum ki 2005 Kappa kreasyonu benim kişisel bakış açımdan tasarımın yanısıra, renk kombinasyonu açısından da kusursuzdur. Gerçek Trabzonspor renk ve karakterini yansıtır. Konuyla ilgili yaptığım araştırma da zaten yukarıda veridir. İsteyen bunlara bakarak kendini yorumunu ortaya koyabilir.
Sevgimle,
Tarık
Son olarak kendi açımdan şunu diyorum ki 2005 Kappa kreasyonu benim kişisel bakış açımdan tasarımın yanısıra, renk kombinasyonu açısından da kusursuzdur. Gerçek Trabzonspor renk ve karakterini yansıtır. Konuyla ilgili yaptığım araştırma da zaten yukarıda veridir. İsteyen bunlara bakarak kendini yorumunu ortaya koyabilir.
Sevgimle,
Tarık
Yorum