Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emo91 senin anlattıkların ne kadar açıksa benim de bahsi geçen anlatımlarım o kadar açık. Burada fikir birliği olmak zorunda değil, çokluğa göre yön çizilsin yeter. Bu renk konusu, siyah beyaz olmadıktan sonra ve yönetim de tek bir ağızdan bir açıklama yapmadıktan sonra böyle tartışılır. Neler gördük çözüm buldu, buna da bir cevap gelir elbet. Sesimiz çıksın yeter.

Son olarak kendi açımdan şunu diyorum ki 2005 Kappa kreasyonu benim kişisel bakış açımdan tasarımın yanısıra, renk kombinasyonu açısından da kusursuzdur. Gerçek Trabzonspor renk ve karakterini yansıtır. Konuyla ilgili yaptığım araştırma da zaten yukarıda veridir. İsteyen bunlara bakarak kendini yorumunu ortaya koyabilir.

Sevgimle,
    Tarık

Yorum

• Kappa Trabzonspor taraftarı gözünde iyi izlenimler bırakmıştır.
      Kappa'nın düz mavi uzun kollu formasını hala ilk günki gibi keyifle giyerim
      Fakat objektif bakıp bugünki kriterlere göre değerlendirdiğimiz zaman armalarımızın küçük ve yanlış kullanıldığını görebiliriz. Kappa da renk mevzuunu bir sezon sonra tuturabilmişti. Kappa'yı çok sevmeme rağmen, o yıllara göre aşırı pahalı oluşu, her yerde bulunmayışı, ısrarla dar kesim formalar yapması, armamızı küçük ve yanlış kullanması, diğer ürünler çeşitlerinin az oluşu eksi yönleri idi.

Şu an sponsorumuz Nike. Renkleri ve kumaş seçimleri gayet güzel, kaliteli. Bordomuz biraz daha koyu olabilir belki fakat gece ışığında renk zaten biraz daha koyu görünüyor. Burada paylaşılan fotoğraflardaki renkler de yanıltıcı olabiliyor.

Aynı forma farklı çekimlerde farklı ışık ortamlarında farklı monitörlerde gözümüze farklı görünebilir. Dolayısıyla kumaşta uygulanan rengi birebir görmeden, hangi renk doğru tartışması yanlış:

Resmi sitedeki formanın görüntüsü.

Aynı formanın benim çektiğim fotoğraftaki görüntüsü:

Bunlar da aynı formanın daha önce çektiğim fotoğrafları:

Forma aynı forma, fakat farklı ışık ortamında renkler gözümüze farklı görünebiliyor.
      Rengimiz koyu bordo açık mavi ise buna sadık kalmalı ve ısrar etmeliyiz.
      Galatasaray bile kendi renklerini tüzüğünden yola çıkarak belli standarta bağladı.
      TS Club ürünlerinde farklı kumaşlar olsa bile bu renk tonları yakalanmalı.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 14.05.2009, 10:29. Sebep: çok mu uzattım bilmiyorum, kusuruma bakmayın...
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Genel/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

inşallah bütün formalarda ttnet reklamı bu şekilde olur

Yorum

• Bu sene formaları merakla bekliyoruz...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• formalardakı avea reklamının yapıstırma olmasının sebebı,seneye elde kalanları cıkarıp turktelekom yapıstırmak daha kolay olur dıye olabılırmı
            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Ne yazıkki nike bu senede bizi hayal kırıklığına uğratacak.4 tanesi zaten bu seneninkilerle aynı.1 senedir çubuklu forma için mi çalışmışlar çok merak ediyorum.Gerçi onunda nasıl olacağı şüpheli bekleyip görecez.

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yazıkki nike bu senede bizi hayal kırıklığına uğratacak.4 tanesi zaten bu seneninkilerle aynı.1 senedir çubuklu forma için mi çalışmışlar çok merak ediyorum.Gerçi onunda nasıl olacağı şüpheli bekleyip görecez.
                Fazla takip edemiyorum gelişmeleri... Aynı formayı sunacaklarından emin misiniz?
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• nıke 1 sene çubuklu forma üzerinde çalışıpta adam akıllı bir forma yapamadıysa helal derim onlara
                  Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• biz bu formaları anca afs abiden görürüz gerçeğe yansıyacağını hiç zannetmiyorum

Yorum

• burada nike diye tutturanları anlamış değilim.sanki nike inter,juventus,arsenal,manchester united ve diğer nike forma giyen takımlarla aynı kalitede forma yapacak..yine mağazalarında sattıkları tişörtleri yollayacaklar acı ama gerçek olan budur....aksini söyleyen sadece kendisini kandırmış olur

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fazla takip edemiyorum gelişmeleri... Aynı formayı sunacaklarından emin misiniz?
                        afs abinin dediğine göre parçalı,beyaz,mavi ve turuncu forma aynı olacakmış.Ekstradan çubuklu ve sene sonuna doğru gri forma.

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formalardakı avea reklamının yapıstırma olmasının sebebı,seneye elde kalanları cıkarıp turktelekom yapıstırmak daha kolay olur dıye olabılırmı
                          hayır bu formalar nikeın bu sezonki standar tasarım kataloğundaki ürünler. klüp arması ve reklamı olmaksızın muhtelif renklerde üretilip satılan ürünler. nike bize özel ürün tasarlamıyor. biz varolan kreasyonlarından renk ve model seçiyoruz sipariş ediyoruz gönderiyorlar(armasız reklamsız). ts club hologramı reklam ve arma gibi detaylar klüp tarafından yapılıyor. ne zamanki a dan z ye tamamı nike tarafından bize has bi tasarım ve fabrikada işlenmiş reklam & klüp arması olursa formada işte o zaman nike bize forma sponsoru old diyebilirim. bana göre şuan sadece stadyumdaki reklam panolarına para karşılığı reklam veren herhangi bi firma gibi geliyor...
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayır bu formalar nikeın bu sezonki standar tasarım kataloğundaki ürünler. klüp arması ve reklamı olmaksızın muhtelif renklerde üretilip satılan ürünler. nike bize özel ürün tasarlamıyor. biz varolan kreasyonlarından renk ve model seçiyoruz sipariş ediyoruz gönderiyorlar(armasız reklamsız). ts club hologramı reklam ve arma gibi detaylar klüp tarafından yapılıyor. ne zamanki a dan z ye tamamı nike tarafından bize has bi tasarım ve fabrikada işlenmiş reklam & klüp arması olursa formada işte o zaman nike bize forma sponsoru old diyebilirim. bana göre şuan sadece stadyumdaki reklam panolarına para karşılığı reklam veren herhangi bi firma gibi geliyor...

öbür formalarda haklisin tamam ama bu parcali formada yanlisin var bunu sen ben alamayiz o renklerde yok cünkü

Yorum

• Hem Klasik Model olduğu için hemde bu yıl kullandığımız modele göre kol kesiminin dar oluşu gibi nedenlerle bu forma gelecek sezonda olmalıydı.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öbür formalarda haklisin tamam ama bu parcali formada yanlisin var bunu sen ben alamayiz o renklerde yok cünkü

doğrudur bizim renkler hazır olarak satışta olan renkler değil ama nike'a bir mail yollasam , 100 adet parçalı tasarım pembe mor forma istiyorum diye banada yaparlar.
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X