Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Armalar kesin değişiyor ve bildiğim kadarı ile de nakış oluyor.

( Yeni sezon formalarının nasıl olacağı örnekleri ile arka sayfada )
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu sene nike tan beklentilerim yüksekti ama yine aynı boyalı atlet tarzı formalarla karşımızda resmen dalga geçer gibi sıfır tasarımla. allahtan çubuklu yapmışlar oda eski modele benziyorya neyse naykiden bu sene alacağım tek ürün odur. anladım ki adidastan başkası malesef yalanmış.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sene nike tan beklentilerim yüksekti ama yine aynı boyalı atlet tarzı formalarla karşımızda resmen dalga geçer gibi sıfır tasarımla. allahtan çubuklu yapmışlar oda eski modele benziyorya neyse naykiden bu sene alacağım tek ürün odur. anladım ki adidastan başkası malesef yalanmış.
        zekvler pek tartışılmaz ama sadelik herzaman güzeldir..
        tasarım tasarım da biyere kadar bence yatak pijaması gibi formalardansa düz formalar çok ii bakınız manu,liverpoll vs vs.

Yorum

• umarım bu iki şekildeki gibi de olmaz hele hele ordo zemin üzerinde yapılırsa o zaman izleyin rezaleti
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ayrıca gri forma 09/10 un sonunda çıkacağına göre 10/11 de de kullanılacak öyle mi bu seneki parçalı gibi
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bide kalkmış bize ürün alın diyo ya şu yönetimdekiler. Cok güzel ürünler sunmuşlar sanki. Zaten yeni sezon formalarından taraftarımızın yarısında var. Adam aynı model 2 tane formayı ne yapsın ki

Yorum

• inşallah forma konusunda yine hüsran yaşamayız.
                beyaz ve parçalıda ısrar hüsrana işaret ne yazıkki!

bize uygun şekilde yapın da hep beraber mutlu olalım ya inşallah güzel olurlar!
                bu arada örneklerdeki türk telekom reklamı bence çok kötü duruyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formada yazı değilde aynen bu şekilde logosu olsa ne güzel olurdu ya..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formada yazı değilde aynen bu şekilde logosu olsa ne güzel olurdu ya..
                    örnek gösterdiginiz formadaki logoda iğrenç ötesi duruyor bence

wifi gibi birşey vardı görünenler arasında en hoş duran o bence!

Yorum

• bayii toplantisi yapmislar!!vizyon sahibi olmadan,arastirmadan dusunmeden,planlamadan bin kez toplansan ne yazar.o kadar kaliteli iyi seyler yapmaya calisan bir yonetimimiz var baskanimiz son derece zeki,ticaretden anlayan bir insan ama su tsclub da ve nike de yapilan isleri gorunce bu kadarda acemi,amator olunmaz diyorum.bunlar hicmi is yapmak istemiyorlar hic mi mal satmak istemiyorlar senin elinde boyle bir taraftar potansiyeli var su yaptiklari islere bak,kardesim sen para kazanmak istiyorsun eyvallah ee bizde canimiz kadar sevdigimiz takimizin urunlerini formalarini almak istiyoruz ne guzel e peki sen bize niye ayni formalari satmaya calisiyorsun,hangi mantikla bunlari almamizi bekliyorsun hemde en az begenilen forma modellerini tekrar et en cok begenilen,satan(bordo govde,mavi kol aston villa modeli)modeli salla gitsin ohh ne ala.valla bilmiyorum benim kafam almiyor bunu anlayan biri varsa banada anlatsin lutfen.bakiyorum surda beni heyecanlandiran tek bir forma modeli yok ,ki cafcafli modelleride sevmiyen sade formalari tercih eden biriyim ama ne yapalim artik bakicaz umarim cizgili forma guzel bisey olur gerci olsada olmasada mecbur alicam bir iki forma, yinede kazanan klub olsun, varsin biz kaybedelim diyorum ne yapayim.

Yorum

• yazıklar olsun...ufku olmayan insanlar topluluğu...bu sene kesinlikle forma almayacam...umarım hiçbir taraftarda forma almaz...ki anlasın bu iş bilmezler ne kadar beceriksiz olduklarını...yeteneksiz reziller topluluğu...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son dakika bilgileri :
                          - Armalarımız nihayet değişti.
                          - Forma sponsurumuz Türk Telekom. Logo üstte Türk altta Telekom şeklinde sadece yazı olarak kullanılacak.

2009 / 2010 sezonu formalarımız şu şekilde olacak:
                          1 - Parçalı forma ( bu sene giydiğimizin aynısı )
                          2 - Beyaz ( bu sene giydiğimizin aynısı )
                          3 - Düz mavi
                          4 - Düz turuncu
                          5 - Çubuklu
                          6 - Gri forma ( 2009 sene sonu )

Trabzonspor 2009 / 2010 Çubuklu forma modeli. Sponsor Türk Telekom

Trabzonspor 2009 / 2010 mavi ve turuncu forma modeli.

Yeni sezonda kullanılacak fontlar henüz netleşmedi fakat buradakilerin kullanılma ihtimali yüksek.

Trabzonspor 2009 / 2010 beyaz forma modeli ( armalar değişecek ).
                          Afs abi bu sezonun aynısı derken tıpatıp aynısını mı yapacaklar yine seneye yoksa ufak değişiklikler mi olacak ??

Yorum

• eziklerin de sponsoru olacak mı sadece biz mi geçiyoruz türk telekoma? bence hiç hoş görünmüyor telekom
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eziklerin de sponsoru olacak mı sadece biz mi geçiyoruz türk telekoma? bence hiç hoş görünmüyor telekom
                              Eğer ezikler 'avea'da kalacaksa ben buna razıyım. Yeter ki onlardan farklı olsun.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer ezikler 'avea'da kalacaksa ben buna razıyım. Yeter ki onlardan farklı olsun.
                                renkdaş farklı olmaya eyvallah da böyle farklılık olmasın ya şuraya bak

devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X