Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat abi benim bildigime göre ingilterede kullanilan fontlarin boyutlari uefa standart boyutlarindan olusmuyor.

Diger lig takimlarinin fontlari standart boyutlarda oldugu icin, sampiyonlar ligi fontunu kullanmak zorunda degiller (Barcelona vs).
    .

Yorum

• Bizim gi hem futbol hem de basketbol takımı olan Barcelona forma tarızın iki takımı için uyarlıyor. Kraliyet rengi ve ezeli rakibi Real Madrid'in renkleri olduğu için beyaz yine hiç kullanılmayan renkler Barcelona için.

Futbol takımından başlayarak tüm takımlarımızın estetik bir kurumsal kimliğe kavuşturulmaları gerekiyor.

Bu arada resmi sitemizde son Tofaş maçının görüntülerinin yerine başka görüntülerin kullanılmasını da anlayabilmiş değilim.
      Televizyondan canlı yayınlanan bir karşılaşmanın gerçek fotoğrafı bulunamaz mıydı?

Futbolda nasıl ayak önemli ise basketbolda da eller çok önemli. Basket formalarının tasarımlarında dikkatimi çeken, oyuncular uzun boylu oldukları için şortların uzun olması güzel görünüyorken kısa kollu giydikleri için koltuk altı tüylerinin oluşturduğu çirkin görüntü.

Dün Sky Türk kanalında basket maçımızı izlerken avatırımdaki oğlum Abdullah'ın (4.5 yaşında) sorusu: "Niye futbolda ilk yarı ikinci yarı derken, basketbolda periyot diyorlar?"
      En son a f s tarafından düzenlendi; 08.05.2009, 15:57.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Alifuat abi bu konuda bizim site amatörün ötesinde. ayıptır ya. bari hiç foto koymayın.
        çok eskiden beri dile getiriyorum. inanılmaz şekilde kelime hataları vs .. böyle amatör işler yapılıyor resmi sitede.
        bi ara özellikle takip eder olmuştum. acaba bugün nasıl bi yanlış yapılacak diye.
        son zamanlarda eskisi kadar yok ama neye yarar. tofaş maçına eski bi foto. zor olmasa gerek bir kaç yeni foto paylaşmak.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          süper, birde mavi çorap olsa!!!
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Manchester United'ın yeni sezon forması hiç hoşuma gitmedi. İçinde bulunduğumuz sezon kullandığı forma bence en güzel forması...
            t @Selim_Turan

Yorum

• Kulübümüzün resmi ürünlerinin satış noktası TS Club Bayileri toplantısı bugün (Cuma) gerçekleştirildi.

Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. Genel Koordinatörümüz Yusuf Aktuğ Görener’in başkanlığını yaptığı toplantıya ülke genelindeki bayi temsilcileri katılarak yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundular.

Toplantının amacının TS Club bayilerinin kalitesini arttırmak olduğunu belirten Görener, “Trabzonspor’un vizyonuna ve misyonuna uygun bayilerimizin olmasını istiyoruz. Mağazalardaki ürün çeşitliliğini arttırmak ve taraftarlarımızın kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni sezon öncesi ülke genelindeki bayi temsilcileri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptık. Bu toplantıda ayrıca yeni sezon ürün kreasyonun planlanması ve bayilerin kalite standartları üzerine bir değerlendirmede bulunduk” dedi.

Ülke genelinde bayilerin sayısında artışın olabileceğini de sözlerine ekleyen Görener, “Trabzonspor’un ismine yakışır bayiler ülke genelinde artacak. Bu konuda hassas davranıyoruz. Belirtilen uygun standartlarda olması lazım. Şuan İstanbul Göztepe ve Bakırköy’de iki yeni mağazamız açılmak üzere” diye konuştu.

güzel haber İstanbulda yeni mağazalarımız olucak inşallah her yerde olucak

Yorum

• İnşallah toplantı her iki taraf için de verimli geçmiştir ve olumlu yansımalarını hep beraber yaşarız.

Yorum

• Ali Fuat abi,Ts Club'ın isminin değişmesi konusunda daha ne yapabilirim,ya da yapabiliriz?
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Son dakika bilgileri :
                    - Armalarımız nihayet değişti.
                    - Forma sponsurumuz Türk Telekom. Logo üstte Türk altta Telekom şeklinde sadece yazı olarak kullanılacak.

2009 / 2010 sezonu formalarımız şu şekilde olacak:
                    1 - Parçalı forma ( bu sene giydiğimizin aynısı )
                    2 - Beyaz ( bu sene giydiğimizin aynısı )
                    3 - Düz mavi
                    4 - Düz turuncu
                    5 - Çubuklu
                    6 - Gri forma ( 2009 sene sonu )

Trabzonspor 2009 / 2010 Çubuklu forma modeli. Sponsor Türk Telekom

Trabzonspor 2009 / 2010 mavi ve turuncu forma modeli.

Yeni sezonda kullanılacak fontlar henüz netleşmedi fakat buradakilerin kullanılma ihtimali yüksek.

Trabzonspor 2009 / 2010 beyaz forma modeli ( armalar değişecek ).

Trabzonspor 2009 / 2010 parçalı forma modeli ( armalar ve sponsor değişecek ).

Klasik Aston Villa modelimiz olacak diye biliyordum. Fakat son öğrendiklerime göre o model yokmuş.

Klasik formalarımız arasında yer alması gereken bu formanın yeni sezonda olmamasına üzüldüm. Hiç değilse aynı modelin mavi kolları bordo olanı taraftar forması olarak ürettirselerdi diye boşuna hayal kurmuşum.

Parçalı formanın yeni sezonda da olmasına çok şaşırdım. Parçalı forma bizim için bu kadar özel değilken bu ısrar nedendir? Bizim renklerimizi en güzel gösteren model Aston Villa veya Arsenal tarzı denilen klasik gövdesi bordo kolları mavi olan forma.

Yeni sezonda tazelik adına aynı modelin mavi kolları bordo olanı yapılsa diye boşuna hayal kurmuşum. Şimdi modellere bakınca bari parçalı yerine yine düz bordo yapsalardı diye bile düşünüyorum. Fakat bu düşüncemin bir önemi yok zira formalar neredeyse hazır.

Yönetim yine taraftarın nelerden hoşlandığını dinlememiş, formalardan neler beklediği konusunda hiç araştırma yapmadan karar vermiş görünüyor.

Beyaz formanın tamamen aynı olmasına hayret ettim. Geçen sezonun aynı modeli denilince iyimser bir şekilde hiç değilse "mavisi bizim maviye benzemiyordu, o kısımlarını bordo yapmışlardır" diye düşünmüştüm yanılmışım: tamamen aynıymış. Sponsoru ve arması değişti diye iki sezon üst üste niye aynı formayı almayı düşünsün insanlar.

En son a f s tarafından düzenlendi; 08.05.2009, 18:48.

Yorum

• çok şaşırtıcı aynı formaları tekrar çıkarmak hata bence 1 hazirana az kaldı bekleyip göreceğiz artıık

Yorum

• forma sponsoru keşke avea olsaydı yine türk telekom hoş durmuyo bence

Yorum

• türk telekomun nike nin tersi işareti altına türk telekom yazan modeli güzeldi acaba direk sadece yazı mı kullanacaklar forma neredeyse hep reklam
                          dışarda giyemiyoruz diye hayıflanıyorduk artık evde bile giyemeyeceğiz galiba..
                          hadi hayırlısı bakalım..
                          formalar çıksın da bi....
                          armaların dikiş olması çok iyi olacak...
                          artk kopma olaylarını yaşamayacağız...
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Türk Telekom logosunun nasıl uygulanacağını tam olarak bilmiyoruz benim paylaştıklarım sadece bir örnek. Bildiğim logonun Türk üstte Telekom altta olacak şekilde kullanılacağı. Haziran'ı bekleyelim bakalım karşımıza neler çıkacak. Paylaştıklarımın resmi duyuru olmadığını belirtmiştim.

TTNET ile Türk Telekomu karıştırmayın.

Hayalim: - şampiyonlar ligine kalırsak- şampiyonlar ligi arması ve fontlarıyla yapılmış formalarımız.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 08.05.2009, 18:58.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türk Telekom logosunun nasıl uygulanacağını tam olarak bilmiyoruz benim paylaştıklarım sadece bir örnek. Bildiğim logonun Türk üstte Telekom altta olacak şekilde kullanılacağı. Haziran'ı bekleyelim bakalım karşımıza neler çıkacak.

TTNET ile Türk Telekomu karıştırmayın.

Hayalim: - şampiyonlar ligine kalırsak- şampiyonlar ligi arması ve fontlarıyla yapılmış formalarımız.

cümleten hayalimiz o abi bakalım inşallah olur

Yorum

• Mavi, Çubuklu, Beyaz, Parçalı, Turuncu ve Gri olmak üzere 6 forma fazla değil mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X