Biz severek begenerek aldık. Ve keyıfle gıyecegız.
O zaman biz "KIMSE" olmuyor muyuz arkadasım. Kelımelerı az daha dıkaktlı secelım lutfen.
Eger yukarıdakı kucuk resımdekı gıbı cubuklu oalcaksa (dar ve cok cubuklu) hıc olmasın daha ıyı...
bu zaten taraftar olmanın gereği bizde neden aldın demedik zaten...
ama takdir edersinki trabzonun şampiyonluk yıllarında dar ve çubuklu forma giyilmiştir ve renklerimizle özdeşleşmitir.Ve talepde budur zaten.önemli olan trabzonsporumuzun kazanmasıysa talebe cevap vermek daha mantıklı değilmi.
Sırf forma aldığını vurgulamak için demogoji yaptığını düşünüyorum.Ama yinede tebrik ederim seni.çünkü gerçek trabzonsporlu bu tişörtü bile almalı Trabzonspor için.
Son bır kac mesjaına bakıyorum senın de arkadasım,
"cubuklu forma olmazsa Bu takım ve taraftarı cıplak kalacak" gıbı bır caba ıcındesın. Bu sene bu formalar var. Cubuklu forma ıcın kendın dısındakı ınsanalrı gaza getırme cabanı da goruyoruz. Ayrıca ben "forma aldıgımı belırtmıs olmak" gıbı bır gorgusuzluge sahıp degılım merak etme. Skor veya forma taraftarı degılım.
Su yaptıgın basıt ve sevıyeden yoksun saldırı cabasını da tekrar dusunerek kendı ıcınde hatanı anlayacagını dusunuyorum...
Sampıyon olduktan sonrakı senelerde de cubuklu forma gıyılmıs ve sampıyon olunamamıstır. Bu kadar batıl olmak elzem mıdır?
Once "cubuklu forma olmazsa kımse almaz" dıyorsun, ardından "bız aldık ya, bız kımse mıyız, bıze zevksız mı demeye calısıyosun?" dıye sorunca da "sen forma aldıgını reklam etmeye calısıyorsun" dıyorsun. Zaten 3-4 mesaj once forma aldım demısım. Sana cevap vererek tekrar vurgulamamın ne anlamı var? Forma alanlara gokten nur mu yagacak? Mesajalrını daha dıkaktlı kelımeler secerek yaz. Daha ısabetlı olur.
Beraberınde bır ozru de hakettıgımı dusunuyorum. Gerısı sana kalmıs...
Puma da ki yetkili kişiyle görüşen bi arkadaşımız vardı burda.Çubuklu formaların çubuklarının kalın olacağını belirtmişti.Gösterdiğiniz resimle örtüşmüyo bunlar...gerçi ne örtüşüyoki.....
''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
yako arkadaşım seni kırmak üzmek gibi niyetim yoktu
benim söylemek istediğim 68 sayfalık forumda herkes çubuklu formadan bahsederken benim insanları gaza getirmem söz konusu değil.sen sadece son sayfayı okudun galiba.
isteyen tişört giyer istemeyende kulüpten rica eder çubuklu forma üretilmesini ister bu kadar basit.olayı bu noktaya getirmenin ne esprisi var.
komik olmayalım lütfen. pazarlama@trabzonspor.org.tr
Puma da ki yetkili kişiyle görüşen bi arkadaşımız vardı burda.Çubuklu formaların çubuklarının kalın olacağını belirtmişti.Gösterdiğiniz resimle örtüşmüyo bunlar...gerçi ne örtüşüyoki.....
Resimdeki model fransa ligindeki bir takımın bu yıl giydiği puma modeli üzerine yapıldı. Gerçekten Trabzonspor'un çubuklu formasının nasıl birşey olacağını bilen yok şimdilik.
Bu yılki puma tasarımlarından yola çıkarak bir tahmin yürüttüm sadece. Önümüzdeki günlerde Trabzonspor veya Puma bu konuda bir açıklama yaparsa biz de öğrenmiş oluruz.
Ayrıca geçen seneki çubuklar yeterince kalındı zaten bu model de makul geldi bana.
arkadaşlar bu formaların hiç bir özelliği yok..ne kadar beğenirsek beğenelim bu formaların farklı renkleri ikinci ligde bile giyiliyor..en iyisi netten zenitin formasını bulup arkasına 61 numara tekke yazdırıp almak..
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
bugün trabzondaki puma aya gittim ne forma ne t-shirt ne bişe
1 hafta içinde gelecek diyolar. geçen birinin üzerinde gördüm arkasında puma logosu lacivert bi t-shirt yanında trabzonspor arması ön tarafını göremedim
bunu görenler varmı yeni sezon mu acaba
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
lütfen çubuklu forma üretilmesi için mail atın.Yoksa kimse almayacak bu tişört formaları ve kaybeden yine Trabzonsporumuz olacak.
Ne kadar çok mail atarsak sesimizi daha iyi duyururuz.
Duyarlı taraftarlarımıza şimdiden teşekkür ederim.
Herşey TRABZONSPORUMUZ için...
abi çubuklu forma üretilmeyecek diye bişe yok zaten üretilecek.Ben yazın yalovadayım bugün sordum bi mağazaya bu cumartesi düz renk formalar gelecekmiş.bi dahaki hafta cuma da çubuklu formalar gelecekmiş.(puma mağazasıydı) rahat olun siz...
formalar hoşuma gitti
3 ünde hangisini alacağıma karar vermedim bende 3 ünden de almaya karar verdim her ay 1 tane alacağım inşallah
fakat bir şey dikkatimi çekti
herkez bende dahil cubuklu forma istiyor
bu formaların cıkmaması şu an için iyi olmuştur
biz zaten çubuklu alacağız mecburuz
bu arada cubuklu geç cıktığı için coğu insan diğer formalardan alacak
cıkınca birde cubuklu alınca oldu 2 forma
bilincli yapıldıysa akıllı bir strateji
yok bilinçli olmamıştır diyorum
yine de cubukluların geç çıkması iyi oldu
Çubuklu formamız vazgeçilmezdir.Dört gözle bekliyoruz.Fakat şu anda piyasadaki formalarda gayet güzel.Mavi ile beyaz arasında tercih yapmakta zorlanıyorum.Herhalde ikisindende alacağız.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum