Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübe yalnıza armalarda değil, genel olarak logomuzun bütün alanlarda doğru kullanımı ile ilgili hassas davranmamız gerektiğini anlatan mailler attım.

Sağ olsunlar cevaplar gelmeye başladı.

" Sayın Saruhan
    Önümüzdeki sezon konuya gereken hassasiyet gösterilecektir...
    Teşekkürler
    İyi çalışmalar

Altuğ ATALAY "

Bu mesajın nezaketen mi atıldığını, yoksa kulübün gerçekten taraftarın beklentileri doğrultusunda çözüm üretip üretmediğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 14.04.2009, 18:10.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulübe yalnıza armalarda değil, genel olarak logomuzun bütün alanlarda doğru kullanımı ile ilgili hassas davranmamız gerektiğini anlatan mailler attım.

" Sayın Saruhan
      Teşekkürler
      İyi çalışmalar

Altuğ ATALAY "

Bu mesajın nezaketen mi atıldığını, yoksa kulübün gerçekten taraftarın beklentileri doğrultusunda çözüm üretip üretmediğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.
      Sevgili afs çalışma'ların biz Trabzonspor taraftar'ına ışık tutuyor....
      Teşekkür ediyorum.
      Bmn|Bursa
      Trabzonspor'lular Birliği
      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• afs abi bmnden istifa...!!!!!

seni Trabzonsporda görmek istiyoruz

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Süper Olmuş Paylaşım İçin Ty
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            afs abi bmnden istifa...!!!!!

seni Trabzonsporda görmek istiyoruz
            Abartmayın canım. Trabzonspor'a katkıda bulunmak için illa Trabzonspor'da görev almaya gerek yok. Kulüp üyesi ve bir taraftar olarak küçük de olsa bir katkım olabildiyse ne mutlu bana.

Ayrıca yapılacak daha çok şey var. Her şeyin zamanı ve şartları var. Hepimiz elimizden geldiğince çözüme katkıda bulunabilirsek Trabzonsporumuz istediğimiz yerlerde olacaktır.

Benim eğitimimde emeği olan değerli insanlar, Allah vergisi yeteneklerim de var çok şükür, bişecukler yapabilysem ne mutlu bana. Fakat dediğim gibi yapacak daha çok iş var. Keşke bu işler profesyonelce yapılsa da biz burada başka şeyleri konuşsak.

Trabzonspor sevdalıların buluştuğu, büyük bir aile olduğumuzu hatırladığımız BMN iyi ki varmış.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu mudur?

Budur
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• nakis olmasa bile bu sekilde kaliteli yapistirma olabilir, arkadasimda bunlardan var ve 15 yildir hic biseyi yok

Yorum

• bu forma bana göre en güzel olan

Yorum

• Böyle bir forma yapılsın seneye satışlarda patlama olur

Yorum

Kulübe yalnıza armalarda değil, genel olarak logomuzun bütün alanlarda doğru kullanımı ile ilgili hassas davranmamız gerektiğini anlatan mailler attım.

" Sayın Saruhan
                      Teşekkürler
                      İyi çalışmalar

Altuğ ATALAY "

Mu mesaji hangi tarihli mesajiniza gönderdiler, sorabilir miyim?

Yorum

" Sayın Saruhan
                        Teşekkürler
                        İyi çalışmalar

Altuğ ATALAY "

Üzgünüm ki bana nezaketenm atılmış bir adım gibi geldi. Samimiyet meselesi...
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• Bana bugün Trabzonsporumuzun gelecek sezon giyecegi Aston Villa tipi formasi geldi(hemde uzun kollusu).
                          Sizlerle paylasmak istedim.

Forma tabiiki reklamsiz ve Trabzonspor logosuz. Sadece forma.... Orijinal Fiyati 33 Euro....

Fotograf tam net cikmadi. Yarin daha net olanini yollayacagim....

Formayi BMN üyesi Mehmet Öztürk e siparis verdim. Sagolsun o ismarlayip getirtti...

En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 15.04.2009, 01:08.
                          TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                          TRABZON / AYASOFYA MAH.
                          HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İyi bir başlangıç olarak görüyürum daha çok özenilirse birşeye benzer bu forma net resimleri bekleriz.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ibo61

nerden biliyorsun bu olacagi ?? nasil bir kumas ??
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ibo61

nerden biliyorsun bu olacagi ?? nasil bir kumas ??
                                Bu forma yeni NIKE katalogundan. Ali Fuat abi (afs) nin önceki sayfalara dayanarak verdigi bilgiler ile yeni sezonda formamiz olacagini tahmin ediyorum.
                                Önceki sayfalara bir bakarsan görürsün...

Kumasa gelince: NikeFIT 100% Polyester
                                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X