bencede alırım diyen taraftar haklı mesele o değil ama mesele ürün yapamayıp satamayan kulübümüz senin şehrinde lisanslı ürün satılan yerinin 50 metre ilersinde korsan ürün satıyolar ve sen bir şey yapamıyorsun yönetime acil olarak bildirilmeli mesela afs abimiz bildirebilir yönetime yada BMN yönetiminde kulüp yönetimiyle temasta olanlar hem böyle bir korsan durumun olduğunu hemde böyle ürünleri yapanların yerine kulübümüz kazanabileceğini iletsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede alırım diyen taraftar haklı mesele o değil ama mesele ürün yapamayıp satamayan kulübümüz senin şehrinde lisanslı ürün satılan yerinin 50 metre ilersinde korsan ürün satıyolar ve sen bir şey yapamıyorsun yönetime acil olarak bildirilmeli mesela afs abimiz bildirebilir yönetime yada BMN yönetiminde kulüp yönetimiyle temasta olanlar hem böyle bir korsan durumun olduğunu hemde böyle ürünleri yapanların yerine kulübümüz kazanabileceğini iletsin
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesatan suçlu, alan ondan daha suçluTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatanı anlarım da alan neden suçlu? İnsanların cebinde para mı zannediyorsunuz? Bir nike ürün 70 TL'nin altında değil. Haliyle korsana insanların yönelmesi kadar doğal bir şey yok burada.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuda benim gözümde taraftarlilik degil iste
Taraftar dediğin lisanslı ürün kullanır zaten. Peki ya olmayan?Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana kızan arkadaslar ıstedıgınız kadar kızın ama yınelıyorum bursada goreyım anında alırım hasretız boyle urunlere yahu anlamıyormusunuz yok hıc bı yerde klup yapacagına adamlar yapıyor kımse kusura bakmasın25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
resmilerde bi armayı düzeltmek devlet sorunu gibi dururken adam yapmış poları,kocaman TS logosu ve Trabzonspor yazısı ve en önemlisi Eyüp'ün dediği gibi maddi boyutu
üstteki polar en fazla 20 tl dir ben bulsam oğullarımın hepsine de alırım
ama lisanslılar 50-60 dan aşağı değildir ve bırak parayı YOK-YOK.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
2 forma aldım 160lira!
günlüğüm 20liraya çalışıyorum diyelim kaç günüme denk geliyor hiç hesapladınız mı?"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
gerçekten ts club bursada 10 ytl ye satılan şeye bir amblem koyuyuyor ve fiyat bir anda 60-70 ytl ye ulaşıyor valla korsan mal alanlara kızmak çok saçma ve ben hiç kızmıyorum hadi 5-10 ytl fark olurda nerdeyse 7 kat fark varElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum