Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bencede alırım diyen taraftar haklı mesele o değil ama mesele ürün yapamayıp satamayan kulübümüz senin şehrinde lisanslı ürün satılan yerinin 50 metre ilersinde korsan ürün satıyolar ve sen bir şey yapamıyorsun yönetime acil olarak bildirilmeli mesela afs abimiz bildirebilir yönetime yada BMN yönetiminde kulüp yönetimiyle temasta olanlar hem böyle bir korsan durumun olduğunu hemde böyle ürünleri yapanların yerine kulübümüz kazanabileceğini iletsin

Yorum

• bence klup korsancılarla anlasmalı onlar bu konuda cok aktıf ve pratık
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün stad önünde objektifime takılan bazı kareler

Ts Club Mağazasına 50 metre mesafede korsan battaniye satışı

Ts Club Mağazasına 50 metre mesafede korsan Forma Satışı

Vee Korsancıların yapıp TS Clubun yapamadığı Polarlar

satan suçlu, alan ondan daha suçlu
        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bencede alırım diyen taraftar haklı mesele o değil ama mesele ürün yapamayıp satamayan kulübümüz senin şehrinde lisanslı ürün satılan yerinin 50 metre ilersinde korsan ürün satıyolar ve sen bir şey yapamıyorsun yönetime acil olarak bildirilmeli mesela afs abimiz bildirebilir yönetime yada BMN yönetiminde kulüp yönetimiyle temasta olanlar hem böyle bir korsan durumun olduğunu hemde böyle ürünleri yapanların yerine kulübümüz kazanabileceğini iletsin
          yaaa nasil bilemez yönetim korsanlardan?? ben iki senede bir izine trabzona geliyorum ve bunlar herzaman vardi, herzaman ayni yerde ve belkide her zaman ayni adamlar, sanki bu hafta ilk defa gelmisler oraya, bence illaki biliyorlar bunlardan ama nedense birsey yapmak istemiyor
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            satan suçlu, alan ondan daha suçlu
            Satanı anlarım da alan neden suçlu? İnsanların cebinde para mı zannediyorsunuz? Bir nike ürün 70 TL'nin altında değil. Haliyle korsana insanların yönelmesi kadar doğal bir şey yok burada.
            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
            Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Satanı anlarım da alan neden suçlu? İnsanların cebinde para mı zannediyorsunuz? Bir nike ürün 70 TL'nin altında değil. Haliyle korsana insanların yönelmesi kadar doğal bir şey yok burada.
              buda benim gözümde taraftarlilik degil iste
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• bana kızan arkadaslar ıstedıgınız kadar kızın ama yınelıyorum bursada goreyım anında alırım hasretız boyle urunlere yahu anlamıyormusunuz yok hıc bı yerde klup yapacagına adamlar yapıyor kımse kusura bakmasın

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  buda benim gözümde taraftarlilik degil iste
                  Taraftarlık olduğunu savunmadım zaten.

Taraftar dediğin lisanslı ürün kullanır zaten. Peki ya olmayan?
                  Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                  Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana kızan arkadaslar ıstedıgınız kadar kızın ama yınelıyorum bursada goreyım anında alırım hasretız boyle urunlere yahu anlamıyormusunuz yok hıc bı yerde klup yapacagına adamlar yapıyor kımse kusura bakmasın
                    bi korsan ürün de sen cikart
                    25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iyi tamam korsan mal yanlış ama şu polardaki al beni ye ne demeli
                      resmilerde bi armayı düzeltmek devlet sorunu gibi dururken adam yapmış poları,kocaman TS logosu ve Trabzonspor yazısı ve en önemlisi Eyüp'ün dediği gibi maddi boyutu
                      üstteki polar en fazla 20 tl dir ben bulsam oğullarımın hepsine de alırım
                      ama lisanslılar 50-60 dan aşağı değildir ve bırak parayı YOK-YOK.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 2 forma aldım 160lira!
                        günlüğüm 20liraya çalışıyorum diyelim kaç günüme denk geliyor hiç hesapladınız mı?
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Korsan ürünlerin yapılmasında da, satılmasında da tek sorumlu klüptür !.

Dandik bir tişörte yapıştır TS amblemi yap 75 lira. Oldu canım. Uçmayın TS Club yetkilileri. Burnunuzun dibinde korsan satılıyorsa da uyumayın !.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Poyraz' ın bahsettiği t-shirt amblemsiz şekilde, nike mağazasında 40 lira. Bizim amblemimizle birlikte Ts Clublarda 75 lira !

Poyraz' ın da dediği gibi. Oldu canım.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• gerçekten ts club bursada 10 ytl ye satılan şeye bir amblem koyuyuyor ve fiyat bir anda 60-70 ytl ye ulaşıyor valla korsan mal alanlara kızmak çok saçma ve ben hiç kızmıyorum hadi 5-10 ytl fark olurda nerdeyse 7 kat fark var
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Artık birşeyler almayıda düşünmüyorum zaten.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X