İlk olarak kubilay Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
ya ali fuat abi bizden habersiz taraftar derneği kurmuş, yada tasarımlarını çok beğenip "hadi bu arkadaşlara bir örnek yapalım demişler.
Burada daha önceden yayınlanan kaçak polarları v.s görünce pek farklı gelmiyordu. Ama bugün gölcükte bizzat kendim böyle bir olaya şahit olunca bayağı şaşkınlık geçirdim.

mağaza sağibiyle konuşmamız..
Ben : Abi Şuna bir bakabilirmiyim. Nereden buldunuz bunu.
M.s : Biz buluruz.
Ben : Güzel bişey bu afs yazısı nereden geliyor.
M.s : La bilmiyonmu yeni taraftar derneği. Yeni açıldı. Hemen Ürünleri elimize geldi.
Ben : Allah allah böyle bir taraftar derneği yoktu bildiğim kadarıyla. Taraftar derneği nike ile anlaşmalı galiba..
M.s : Evet anlaşıp yapmışlar.
la yok onlar böyle yapılmasını istemiş.
Ben : Bu kaçak geçiyor değilmi.
M.s : (mağaza sahibi bir an duraksar tedirgin olur.) kaçakmı. Kaçak sayılmaz bunlar.
Ben : Fiyat ne kadar.
M.s : ... Tl . Bunların orjinali 129 lira..
Ben : Bunların orjinalidemi var. Neyse abi bi resmini çekeyim bi arkadaş istedi çok beğenmişti.
M.s : Tabi buyur.
Tabi resimi Çektikten sonra adam uzun süre arkamdan baktı. Anladı sanırım İhbar edeceğimi.
Burada daha önceden yayınlanan kaçak polarları v.s görünce pek farklı gelmiyordu. Ama bugün gölcükte bizzat kendim böyle bir olaya şahit olunca bayağı şaşkınlık geçirdim.

mağaza sağibiyle konuşmamız..
Ben : Abi Şuna bir bakabilirmiyim. Nereden buldunuz bunu.
M.s : Biz buluruz.
Ben : Güzel bişey bu afs yazısı nereden geliyor.
M.s : La bilmiyonmu yeni taraftar derneği. Yeni açıldı. Hemen Ürünleri elimize geldi.
Ben : Allah allah böyle bir taraftar derneği yoktu bildiğim kadarıyla. Taraftar derneği nike ile anlaşmalı galiba..
M.s : Evet anlaşıp yapmışlar.

Ben : Bu kaçak geçiyor değilmi.
M.s : (mağaza sahibi bir an duraksar tedirgin olur.) kaçakmı. Kaçak sayılmaz bunlar.
Ben : Fiyat ne kadar.
M.s : ... Tl . Bunların orjinali 129 lira..
Ben : Bunların orjinalidemi var. Neyse abi bi resmini çekeyim bi arkadaş istedi çok beğenmişti.
M.s : Tabi buyur.
Tabi resimi Çektikten sonra adam uzun süre arkamdan baktı. Anladı sanırım İhbar edeceğimi.

Yorum