Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya ali fuat abi bizden habersiz taraftar derneği kurmuş, yada tasarımlarını çok beğenip "hadi bu arkadaşlara bir örnek yapalım demişler.
    Burada daha önceden yayınlanan kaçak polarları v.s görünce pek farklı gelmiyordu. Ama bugün gölcükte bizzat kendim böyle bir olaya şahit olunca bayağı şaşkınlık geçirdim.

mağaza sağibiyle konuşmamız..
    Ben : Abi Şuna bir bakabilirmiyim. Nereden buldunuz bunu.
    M.s : Biz buluruz.
    Ben : Güzel bişey bu afs yazısı nereden geliyor.
    M.s : La bilmiyonmu yeni taraftar derneği. Yeni açıldı. Hemen Ürünleri elimize geldi.
    Ben : Allah allah böyle bir taraftar derneği yoktu bildiğim kadarıyla. Taraftar derneği nike ile anlaşmalı galiba..
    M.s : Evet anlaşıp yapmışlar. la yok onlar böyle yapılmasını istemiş.
    Ben : Bu kaçak geçiyor değilmi.
    M.s : (mağaza sahibi bir an duraksar tedirgin olur.) kaçakmı. Kaçak sayılmaz bunlar.
    Ben : Fiyat ne kadar.
    M.s : ... Tl . Bunların orjinali 129 lira..
    Ben : Bunların orjinalidemi var. Neyse abi bi resmini çekeyim bi arkadaş istedi çok beğenmişti.
    M.s : Tabi buyur.

Tabi resimi Çektikten sonra adam uzun süre arkamdan baktı. Anladı sanırım İhbar edeceğimi.
    kİmse kusura bakmasin bursada bÖyle bisey bulsam hemen alirim alİ fuat abİnİn tasarimi mukemmel oluyor :d

Yorum

• Yeni sezon ürünleri çok güzel görünüyor . Umarım biz de nasibimizi alırız bunlardan .

Yorum

• afs abinin tasarımlarının çok güzel olduğu kuşkusuz.

İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kİmse kusura bakmasin bursada bÖyle bisey bulsam hemen alirim
        Fakat klüp bu yüzden kaybediyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kİmse kusura bakmasin bursada bÖyle bisey bulsam hemen alirim alİ fuat abİnİn tasarimi mukemmel oluyor :d
          AL hayrını gör. Trabzonspor'a zarar verecek her türlü davranıştan uzak durun.
          Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Taraftarına Ürün İstihtamı sağlayamayan bir Klüp.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaziklar olsun kardesim... uzdun beni, sen trabzonspor'u mu tutuyorsun yoksa???

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                AL hayrını gör. Trabzonspor'a zarar verecek her türlü davranıştan uzak durun.
                İlk olarak trabzonunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaziklar olsun kardesim... uzdun beni, sen trabzonspor'u mu tutuyorsun yoksa???
                Kulübümüz o mallari cikardida mi trabzonspora zararimiz oluyor?
                Olmuyan seyin nesi zarar?
                En azindan Trabzonsporumuz sayesinde esnaf kazaniyor, yani sevabi yine takimimiza ait.

Ben yanlis bir sey görmüyorum bu konuda, hatta sevaba girdigimizi düsünüyorum.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulübümüz o mallari cikardida mi trabzonspora zararimiz oluyor?
                  Olmuyan seyin nesi zarar?
                  En azindan Trabzonsporumuz sayesinde esnaf kazaniyor, yani sevabi yine takimimiza ait.

Ben yanlis bir sey görmüyorum bu konuda, hatta sevaba girdigimizi düsünüyorum.
                  Lisanslı ürünler hariç trabzonsporla ilgili alınan herşey trabzonspor için bir zarardır. Ayrıca hiçte hoş birşey değildir. Zararı görmedim diyorsun.

Trabzonspor izin vermeden Klübün amblemini adını kar fayda sağlamak niyetiyle kimse kullanamaz. Ama kullanmış. Sende ben bunu alırım diyorsun. Farkında değilsin ama ben bunu desteklerim der gibisin. Yazık.
                  Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Anlatamadim galiba. Kulübümüzde olmuyan malin nesi zarar anlamis degilim. Sapka, bere vs. bunlar zaten kulübümüzde mevcut, yani sorun yok. Tabi ki lisansli olanini alicaz ama kulübümüzde bir cok satilmayan sey var. Ne yapayim simdi ben? Cikardilarda mi almadik? Misal arabanin aynasina takilacak bir lisansli ürün var mi? Varsa ben özür dilerim cünki görmedim. Simdi bu durumda hevesleniyoruz alasimiz var ama lisansli olani yok. Cikarmamislar, gerek görmemisler demek. E o zaman ben simdi bunu pazardan alsam, nesi kulübe zarar oluyor? Yoksa bende lisansiz ürüne karsiyim.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlatamadim galiba. Kulübümüzde olmuyan malin nesi zarar anlamis degilim. Sapka, bere vs. bunlar zaten kulübümüzde mevcut, yani sorun yok. Tabi ki lisansli olanini alicaz ama kulübümüzde bir cok satilmayan sey var. Ne yapayim simdi ben? Cikardilarda mi almadik? Misal arabanin aynasina takilacak bir lisansli ürün var mi? Varsa ben özür dilerim cünki görmedim. Simdi bu durumda hevesleniyoruz alasimiz var ama lisansli olani yok. Cikarmamislar, gerek görmemisler demek. E o zaman ben simdi bunu pazardan alsam, nesi kulübe zarar oluyor? Yoksa bende lisansiz ürüne karsiyim.
                      Sana katılıyorum ben kardeşim.. Bende elimden geldiğince lisanslı alıyorum hatta henüz korsan hiçbir ürün almadım. Ama Pazarlama işini kulubümüz bilmiyor. Fenerbahçe bunlarla transfer yapıyor yahu. Biz de üzerinde ts amblemi olmasa 15 ytl vermeyeceğim ürünlere 50-60 ytl fiyat biçilmiş. Formalar inanılmaz kalitesiz.Kulübümüzde olmayan şeyleri dışarıdan almanın kulübe hiçbir zararı yok bence.

Yorum

• Trabzon Karadenizsporun Formalari da TS clup larda satilsin

Yorum

• Anlatamadık herhalde. Sorunu kendimizde arayalım aman.
                          Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Bugün stad önünde objektifime takılan bazı kareler

Ts Club Mağazasına 50 metre mesafede korsan battaniye satışı

Ts Club Mağazasına 50 metre mesafede korsan Forma Satışı

Vee Korsancıların yapıp TS Clubun yapamadığı Polarlar

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bunların önüne geçmek o kadar zor mu ?

- Hayır, değil.

Peki neden hala devam edebiliyorlar ?

- Umrunda olan bir yönetici ve/veya ilgili yok ki!
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bursada böyle bişey bulsam hemen alırım diyen arkadaşa bende katılıyorum.. kulup yapsın alalım kardeşim.. yaptıda almadık mı.. forma çıkardı aldık parçalı forma çıkardı aldık , çift t araflı polar aldık atkı aldık çeşit çeşit bere aldık, bileklik aldık vs.. ama iki tane ürün çıkarmakla iş olmuyo.. çeşit koycaksın.. korsancılar yapıp çıkarıo işte bende alırım arkadaş..
                                Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X