Kaleciyi sayma kalan 10 oyuncumuzun yakalara bir bakın(üşenmeyin tek tek bakın)
Tayfun ve Cale hariç nasıl duruyor diğer 8 inin formalarının yakaları
gerçekten bariz bir sallamasyon var ama nedenini bilemiyorum
bu kadar da ciddiyetsizlik olmaması lazım koskoca nike da,
birde çubukluyu bekleyelim bakalım.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Ben bu formalari cok begendim. sort ile corap secimi de gayet güzel olmus. gercekten begendim. sadece reklamlar, ts armasi ve yakasini begenmedim. ts armasi ile logo her an Trabzonspor yönetimi tarafindan cözülebilinir bu formada fakat yaka isi degistirilemez onun icin yönetimden arma ile reklamlari degistirsinler yakayla idare ederiz.
Önemli olan benim ya da başkasının yakasız çalışması değil.
Nike'ın bu sezonki parçalı forma modeli yakalı yapılmış, bu bizim formada olduğu gibi tüm dünyadaki parçalı Nike formaları böyle.
Matematik formül gibi bu formayı sipariş ederseniz, karşınıza bu forma çıkar. Modelde renk dışında müdahele şansınız yok. Yakayı başka kumaştan yapamazlar model böyle. Yapsalar niye yapmış derdik eminim. Kendi parçalı formamın önünü kapatınca ( dikmeyi bile düşünüyorum ) hiçbir sorun olmuyor. Kumaşı da çok güzel.
Futbolcuların içleri farklı renk içlik giymeleri, yakaların kimisinde düzgün dururken bağzısında eğri büğrü durması Nike'ın kabahati mi sizce?
Kulüp bu formayı sipariş ederken, geçen sene de parçalı forma giydiğimizi ve yeni çıkacak formanın bu anlamda yeni duygusu uyandırmayacağını hesap etmesi lazımdı.
Barcelona'nın bu sene giydiği forma modelini giyen başka takım yok. Olsaydı yaklaşık böyle bir şey olacaktı:
Seneye istediğimiz model ve tasarımlarda formalarımız olur mu derseniz, neden olmasın?
En son a f s tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 17:53.
TRABZONSPORUMUZUN rengı tartısılmaz en güzel reng TÜRKİYEDE ama nıkelı formalarımız super oldu BEN CANSIZLAR OLARAK BAŞKANIMIZ SADRI SENERI YUREKTEN KUTLAR BIZE BÖYLE BIR GURUR YASATTIGI İÇİN ONA TESEKKÜR EDERİZ
Boşuna para vermeyin şu üstteki şeylere.Aynısının orijinali şortla beraber 35 lira.
Alper şunu ısrarla yazıp durma sen korsan forma alacaksan git al.Her yerde korsana hayır diyoruz lisanslı forma alsın insanlar klüp kazansın diye ugraşıyoruz. Senin bu dediğin ayıptır yahu.
Yorum