bencede tv den süper görünüyor formalar (bide oyuncular yakaları düzeltse tam olucak:d)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
parçalı formamızın siparişini verdim trabzondakilere geliyo bi kaç güne...bugünkü maçın etkisi büyük oldu almamda yoksa diğer formdan alacaktımBiz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
bu formaladan aldım ama bece BARÇANIN FORMASININ YAKASINDAN OLMALI. zira futbolcuların konsantrasyonun bozan bir forma yakası var. çünkü dikkatimi çekti 3-4 kere topçularımız yakasını düzeltmeye çalıştı. BARÇA takımında böyle bir sorun yok. maç içinden bir futbolcunun yakasını düzelmeye çalışması anlık konsantrasyon eksikliğine sebeb olabilir.
farklı bir pesperktif ten bakıyoruz.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Yattara'nın maçtan sonra giydiği mavi tişört gözümden kaçmadı.
Formalar güzel fakat her futbolcunun formanın içine farklı farkıl renklerde içlik giymesi kötü bir görüntü oluşturuyor.
Birinin mavi ötekinin gri, siyah, beyaz tam curcuna, buna kim karar verir, kim kontrol eder bilmiyorum ama özen göstermek lazım.
Bizim renkleri en iyi taşıyacak model bu sene giydiğimiz Aston Villa tarzı olarak bilinen model ve Barcelona'ın kalın çubuklu forması. Yakalı forma olacaksa -ki yakasız formalar çok daha güzel görünüyor- ilk yarıda Ankaragücü maçında giydiğimiz düz bordo forma gibi derli toplu olması lazım.
Umut'un Ankaraspor maçında içten giydiği Nike bordo body güzeldi mesela.
Tekrar hayırlı olsun.En son a f s tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 10:15.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya formalari bende cok begendim almanyadan nasil alinir????
abi trabzonspor.com.tr den siparis ver geliyor yani, ben 1 hafta icinde yine toplu siparis vericem, istersen bana özel msj at ben senin icinde siparis verim thepsi bir gelir sana kalmis tabi
Yorum
-
Yattara'nin giydigi tisort yanilmiyorsam Karadenizspor'un formasinin aynisi.
Ben sahsen farkli renkli iclikler konusunda bi sikinti goremiyorum. Isteyen istedigini giyer. Hatta boyle keske bazilari boyle turuncu, fosforlu yesil, kahverengi gibi renkler giyselerde farkli farkli kombinasyonlar gorsek. Tabii dozunu kacirmadan.
Ayriyetten AFS abi, keske forma sayimizi da konussaydin yonetimlen. Ben sahsen Barcelona'nin, Real Madrid'in, Arsenal'in vs oldugu gibi sadece 3 forma istiyorum. Sezon basindan sayarsak Arsenal, Bordo, Mavi, Turuncu,Beyaz, ve Parcali. Etti sana 6 forma. Bordo ve Turuncu forma iptal oldu herhalde ama yinede 4 fazla. Ic, dis, ve Avrupa formasi olmasi hem taraftarin forma secimini kolaylastirir, hem takimin profesyonelligini arttirir, hem de her formayi daha cok gorme sansimiz olur, hemde degisik sort ve tozluk kombinasyonlari kullanmaya tesvik olur.
Gri formamiz olacak bence bu Avrupa formasi olacak muhtemelen.
Ic formamiz Bordo ve Mavi renklerinin kombinasyonundan olusan bir forma olmali. Ya Parcali, ya Arsenal modeli, ya da Cubuklu. Burda Barcelona ornek alinabilir. Gecen bir tespit yaptim, yanlis degilsem Barcelona 1 yil cubuklu, 1 yil parcali forma kullaniyor.
Dis formamiz da Barcelona'nin yaptigi gibi gecen sezonun formasini devam ettirebilir. Ornegin bu sezon parcali formalar gec cikti o yuzden 1 yil daha kullanmakta sorun olmaz bence. Tabii biraz degisiklikler yapilarak (Yakada Trabzonspor yazisi, ozel fontlar, nakisli armalar, yenilenmis sponsor ve reklamlar, vs). Veya duz renkli bir forma da olabilir. Bordo, mavi, beyaz, turuncu, kahverengi, mor, yesil bu renklerin guzel ve cok kullanilmamis tonlarinlan bize guzel bir forma cikartilabilir.
Ornegin ben hep yesil bir forma gormek istemisimdir, cunku Karadeniz'i temsil eden birseylerden bir tanesi de yesilligimiz ve bordo mavi'nin yanina acik veya solmus sarimsi bir yesil rengi cok hos duruyor. Ama alternatif rengimiz gri oldugu icin bu muhtemelen ya bordo ya da mavi olur.
İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParçalı formamız Avea logosu olmadan Acun Ilıcalı ya hediye edildi...
Bordo Mavi programında denk geldim bende üzerinde hiç bir reklam yoktu sadece logomuz vardı...
Süper görünüyordu...En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 10:43.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkçası bu formaya ısınacağımı sanmıyorum, birincisi geçen sene de parçalı formamız vardı şimdi çok çekici gelmiyor....ikincisi ise tamamen kendimle ilgili bir durum, hayatım boyunca bu tür yakalı hiçbir şeyi sevmedim, ben V yaka'nın, lacoste yakanın hastasıyım....
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu formanin resmi varmi kimsede???
Sanmıyorum ama Acuna verdikleri formayı bulabilirsem eklerim..." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi umarim kizmazsin ama avatar daki resimde cubuklu formayi giymissin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum