Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklu forma çıkmayacak mı?
    '''Herşey Trabzonspor için'''

Yorum

• nike ne denirse densin trabzona tarihinin en şık formalarını yapıyor
      BORDO kanımızla MAVİ gökyüzüne ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazacağız

Yorum

• ya nike ın mağazalarında kulübe ait bişeyler yok mu az önce pendiktetki nike'a bakındım göremedim...
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Buradaki yapıştırma mı nakış mı bana nakış gibi geldi

Yorum

• Sanki ışığın koyuluğundan nakış gibi görünüyor geldi banada. Ama yapıştırma bence.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buradaki yapıştırma mı nakış mı bana nakış gibi geldi

nakış gibi. alışveriş sitelerindeki korsan formalara benziyor.beyaz şeritlerde daha kalın gibi.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nakış gibi. alışveriş sitelerindeki korsan formalara benziyor.beyaz şeritlerde daha kalın gibi.
                Sanırım korsan forma değil. Formanı al fotoğrafını çek başlığında gördüm.

Nakış galiba ya TS yazısı içe gömülü değil birleşik arka planla

İlk olarak Barış BAKIRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sağolsun Egemenden aldım sağ en alttaki imza Alanzinhoya ait

Yorum

• Nakış bu kesinlikle eminim . Normalde etrafı turuncu oluyor armamızın ama burada altın sarısı ve kollardaki Ülker reklamının da kenarları normalde siyah ama burada beyaz . Benim bildiğim çok gerçekçi bir taklit bu .

Yorum

• Üzülerek söyleyim bana da kötü bir Nike taklidi geldi.
                    Arma nakış ise kesin korsandır artı kenardaki beyaz şerit daha ince olmalı tekstilde zor bir uygulama o dikiş. Kahvaltı organizasyonunda görmüştüm böyle bir korsan ürün.

Normalde orijinali bu:

Küçük bir detay fakat orijinalinde Ülker logosunun etrafında bordo kontör var. Yukarıdaki mesajlarda imzalı forma maalesef kötü bir Nike taklidi. Kumaş kalitesi hak getire, kulübün üzerinden, taraftarın sevgisini ranta çevirenlerin cebine giden, vergi kaçırılmış bir ürün.
                    Yazık, çok yazık.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 19:51.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çok benzetmiş kalpazanlar.
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İşin kolayına ve ucuzuna kaçmışlar. Kumaş aynı kumaş değil. Renkler özellikle kollardaki mavi aynı değil ( gözlerimle bir tanesini görmüştüm ), eski gibi duruyor. Ucuz bir taklit, işçilikten kaçılmışlar. Kenarlardan inen beyaz çizgiler kötü bir uygulama. Kollarda Nike nakışı yok.

Bir taraftarın Trabzonspor forması giymesi güzel bir şey, onu futbolcularına imzalatması da güzel bir olay, fakat bu olayı gidip korsan ürünle yapması çok yanlış bir şey.

Ucuz zannederek, kötü bir taklide değerinden fazla para kaptırmanın, haksız kazanç elde edenlerden başka kimseye faydası yok.

Adi bir malı pahalıya almak yerine, faturalı resmi belge ile kulübe ulaştırılmalı bu tür insanlara prim vermemeliyiz.

Korsan ürün almamalı, bu konuda birbirimizi uyarmalıyız.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 19:49.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu korsan formayı yakından da görmüştüm ve konuyla bizim kadar ilgilenmeyen bir taraftar kesinlikle anlamaz korsan olduğunu malesef .

Yorum

• O formaları alan gerçek Trabzonsporlu değildir.Kulübüne ihanet etmenin bir örneğidir.
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ünal kardeşim bana bmn radyoyla ilgili bilgi verirmisin
                              & ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buradaki yapıştırma mı nakış mı bana nakış gibi geldi

arkadaşlar bu forma kesinlikle korsan bir ürün...ben ankara'da izmir caddesinde ülkealan pasajında bu ürüne rastladım.....logosu nakı gibi tuhaf...ama elinizle formaya dokununca korsan ürün olduğunu kesinlikle anlıyorsunuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X