Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeğenim

Yeğenimle çekilen foto, ayrıca beyaz uzun kollu olandan da almak istiyorum, Istanbul Beylikdüzüne veya Uskudara en yakın mağazamız nerededir? Internetten alsak daha uygundur?
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Sağolsun Egemenden aldım sağ en alttaki imza Alanzinhoya ait

61>34

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siyah olan daha güzelmiş Zafer abi, yakışmış.
        Kazım çift taraflı polar o diğer tarafı çubuklu forma işte
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Rezil olduk. ççç

Olsun banane siyah olan daha güzelmiş.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @Turko_61

Bende ekleyemedim galiba linkinde hata var.

@CAFER52

Cafer abi Allah analı babalı büyütsün, maaşallah çok tatlılar.
            Sagolasın Kazım Teşekkür ederim.
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeğenimle çekilen foto, ayrıca beyaz uzun kollu olandan da almak istiyorum, Istanbul Beylikdüzüne veya Uskudara en yakın mağazamız nerededir? Internetten alsak daha uygundur?
                sanki armalar nakisli:O?

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben resım koyamıyorum da
                  arkadaslar, ben hollanda'da holladaca/turkce foto upload sitesi actim. Trabzonspor'un foto lari burdan upload yapalim.

evet.nl is beschikbaar voor verkoop. Bekijk prijs, informatie en meer op Dovendi.com

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar, ben hollanda'da holladaca/turkce foto upload sitesi actim. Trabzonspor'un foto lari burdan upload yapalim.

www.evet.nl
                    Denedim gayet başarılı, server vs. maliyet ne kadar?
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Denedim gayet başarılı, server vs. maliyet ne kadar?
                      Yilda 90 euro oduyorum. Daha yeni yaptim, bunun yakinda turkcesi'de cikacaktir. Butun BMN burda kolayca upload yapabilir. Bir tiklamayla 15 foto birden upload yapabilirsiniz.

Yorum

• arkadaslar ben almanyada otiroyrum internetden nerden simarlaniyor ts formasi
                        bu sene gerci aldim 300 euroluk malzeme izin zamani yani yaz tatilinde trabzondaydeken almsidim bu sene

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar ben almanyada otiroyrum internetden nerden simarlaniyor ts formasi
                          bu sene gerci aldim 300 euroluk malzeme izin zamani yani yaz tatilinde trabzondaydeken almsidim bu sene
                          https://www.trabzonspor.com.tr/index.asp?

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben bu sene izinde trabzondan en az 200 euro harcadim tsye ve internetden daha da simarlamayi düsniyorum acaba almanyada oturanlar nerden simarlaya biliyo forma filan bilen warmi
                            tskler

FORZA TRABZON
                            İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar ben almanyada otiroyrum internetden nerden simarlaniyor ts formasi
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Parçalı forma siparişimi verdim çok yakında resmini koyacağım.....
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Dün sipariş verdim . TC Clup a . Bugün geldi .

Ürün Adı Adet Fiyatı Sipariş Tarihi Durumu

Çift Taraflı Çubuklu Taraftar Mont(Beden:L) 1 99,95 04.02.2009 12:51:12 Kargoya Verildi
                                Trabzon / Çarşıbaşı / Kerem Köyü .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X