Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzun kollu formalar için kulübümüze mail attıydım, cevap yazmışlar.

-------------------------------------------------------------------

Günaydın,

Uzun kolluları çıkmayacak .İyi Çalışmalar

Ziya Yılmaz

------------------------------------------------------------------

Neden acaba?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uzun kollu formalar için kulübümüze mail attıydım, cevap yazmışlar.

-------------------------------------------------------------------

Günaydın,

Uzun kolluları çıkmayacak .İyi Çalışmalar

Ziya Yılmaz

------------------------------------------------------------------
      şaka mı bu ne demek çıkmayacak?
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Uzun kollu formalardan futbolcular için yapıldığını bizzat Ziya Yılmaz Bey'den duymuştum.
        Parçalı formanın uzun kollusu gelene kadar çubuklu formalarımız çıkmış olacak ve herkesin gözü onların üzerinde olacaktır.
        Bir de şöyle düşünün satılacak formayı neden piyasaya sürmesinler ki.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 17:59.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla doğrusunu söylemek gerekirse yeni formalar çok kötü değil ama şu AVEA yazısının yerine başka bir sponsor olsaydı çok daha güzel olacaktı. Dün Ankaraspor'un formalarını gördüm ve onlarda Türkcell yazısı çok güzel duruyordu. Neyse, gelecek sezon için nasıl olsa başka bir sponsor ile sözleşme yaptık.
          avea yazısının kötü durmasının sebebi yazının arkasında bordo renk ile fon olmasıdır .Bordo renkli fon yerine sadece avea yazsaydı dahah hoş dururdu
          KORE LEE

Yorum

• Parçalı formaların uzun kolluları çıkmayacak. Satışla ilgili bir durum imiş.

Ziya Bey'den bir müjde aldım az önce: bir haftaya kadar ( webmasterın söylediğine göre ) satış sitemizin yeni hali yayına girmiş olacak.

Tüm ürünler, bizim istediğimiz gibi yeniden modeller üzerinde yeniden çekilmiş.
            Futbolcular birçok üründe modellik yapmış. İnternet üzerinden kredi kartı ile taksit seçenekleri de olacak. Şu an sponsorluk anlaşması imzalanmış ve üretimi devam eden bir sürü ürün daha var sırada. Benim yaptığım ve sizin paylaştığınız bilgi ve tasarımlar yönetim tarafından değerlendiriliyor ve Nike ile paylaşılıyor.

Problemlerin çözülmesi, beklentilerimizin karşılanması için hummalı bir çalışma var, biraz anlayış ve sabır göstermek lazım.

Yorum

• Ali Fuat senin ürünlerin nesini değerlendiriyorlar anlamadım.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

az önce
                yanlış mı söyledim bilmiyorum ama...
                galiba öyle düşündünüz.

Yorum

• 1. iki maçtır deplasmanda oynamamıza rağmen yeni formaları giyemiyoruz, eskiden forma önceliği deslasman takımlara tanınırdı, kural mı değişti acep?
                  2. Yeni parçalı formayı Halil Atalay arkadaşımızın üzerinde hızlı olarak bir inceledim ama maçın heyecanından mıdır bilinmez pek albenili bulmadım, Avea logoso işi mahfetmiş...
                  3. her türlü desteğe tamam ama madem bu zamanda forma çıkardın bari fiyatını makul ölçülere çek de para kazan diyesi geliyor insanın, ben de birçokları gibi çubukluyu bekliyor olacağım....

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat senin ürünlerin nesini değerlendiriyorlar anlamadım.
                    Burada hiç görmediğiniz 188 sayfalık bir raporu hazırlamıştım. O raporda tişörtten kırtasiyeye kadar birçok konu ve ürünle ilgili tasarımlar var. Yeni yapılacak ürünler konusunda, hem tasarım hem de yaklaşım olarak fikir veriyordur diye düşünüyorum. Taraftardan gelecek her türlü bilgi ve görüşe açıklar. Bizim bu konularla ilgili beklentilerimizi en yetkili kişiye anlatmaya çalıştım. Bizi ilgi ile takip ediyorlar.

Çubuklu formamızın sırtına Trabzonspor içine Karadeniz Fırtınası yazısı düşünülmüyordu mesela bizim ısrarlarımızla gündeme gelmiş oldu.

İki maçtır yeni parçalı formayı giyemeşimizin nedeni belli. Fenerbahçe maçında formalar Belçika'dan özel getirilip isimleri İstanbul'da yazıldı fakat maçın hakemi iki takım da koyu giymiş olur diyerek bizim formamızı kabul etmedi. İkinci maç olan Ankaraspor maçında ise Ankaraspor aynı modeli giyince yine bizim formayı giyme şansımız kalmamış oldu. Artık nasipse Ankaragücü maçında giyeriz yeni formaları.

Ben de birçok Trabzonspor taraftarı gibi uzun kollu çubuklu formalarımızı bekliyorum. Bir de şampiyonlukla süsleyince formayı tadından yenmeyecek
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 18:40.

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr bay giyimde yenı ürünler var gayetde güzeller en kısa zamanda temın edecegim

Yorum

• Yeni site ile birlikte mağazada olan tüm ürünler internette satışta olacak veya şöyle de söylenebilir internette olan tüm ürünler aynı zamanda mağazalarda da olacak.

Yorum

• Kredi kartına taksitli satış çok iyi olacak. Mağaza mağaza dolaşıp ürün+taksit aramaktan kurtulacaz en azından.

Ve tüm ürünlerin aynı andan net üzerinden alınabilecek olması harika bir haber.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            avea yazısının kötü durmasının sebebi yazının arkasında bordo renk ile fon olmasıdır .Bordo renkli fon yerine sadece avea yazsaydı dahah hoş dururdu
                            Doğru söylüyorsun bunu bende fark ettim ama AVEA yazısını ben senelerce beğenmiyorum. Pek hoş durmuyor benim gözümde, gelecek sezonun TTNET'i bence çok daha hoş duracak.

Yorum

• Şu yeni çıkan formamızın üstündeki Avea yazısı hiç şık olmamış açıkçası.
                              Yazının altındaki yüzey çok çirkin bir görüntü oluşturmuş.
                              Halbuki diğer formalarımızdaki gibi direk formanın üstüne yazmış olsalar ortaya çok daha hoş bi görüntü çıkabilirdi. Umarım bir sonraki çıkacak olan formamızın üzerinde bu türden cins şeyler olmaz.

Yorum

• ankaradaki cepa avm de bulunan nike mağzasına parçalı formamız ile aston villa tarzı olan gelmiş bu demek ki bütün nike mağzalarında var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X