Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollu formalar için kulübümüze mail attıydım, cevap yazmışlar.
-------------------------------------------------------------------
Günaydın,
Uzun kolluları çıkmayacak .İyi Çalışmalar
Ziya Yılmaz
------------------------------------------------------------------Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Uzun kollu formalardan futbolcular için yapıldığını bizzat Ziya Yılmaz Bey'den duymuştum.
Parçalı formanın uzun kollusu gelene kadar çubuklu formalarımız çıkmış olacak ve herkesin gözü onların üzerinde olacaktır.
Bir de şöyle düşünün satılacak formayı neden piyasaya sürmesinler ki.En son a f s tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 17:59.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla doğrusunu söylemek gerekirse yeni formalar çok kötü değil ama şu AVEA yazısının yerine başka bir sponsor olsaydı çok daha güzel olacaktı. Dün Ankaraspor'un formalarını gördüm ve onlarda Türkcell yazısı çok güzel duruyordu. Neyse, gelecek sezon için nasıl olsa başka bir sponsor ile sözleşme yaptık.KORE LEE
Yorum
-
Parçalı formaların uzun kolluları çıkmayacak. Satışla ilgili bir durum imiş.
Ziya Bey'den bir müjde aldım az önce: bir haftaya kadar ( webmasterın söylediğine göre ) satış sitemizin yeni hali yayına girmiş olacak.
Tüm ürünler, bizim istediğimiz gibi yeniden modeller üzerinde yeniden çekilmiş.
Futbolcular birçok üründe modellik yapmış. İnternet üzerinden kredi kartı ile taksit seçenekleri de olacak. Şu an sponsorluk anlaşması imzalanmış ve üretimi devam eden bir sürü ürün daha var sırada. Benim yaptığım ve sizin paylaştığınız bilgi ve tasarımlar yönetim tarafından değerlendiriliyor ve Nike ile paylaşılıyor.
Problemlerin çözülmesi, beklentilerimizin karşılanması için hummalı bir çalışma var, biraz anlayış ve sabır göstermek lazım.
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
az önce
galiba öyle düşündünüz.
Yorum
-
1. iki maçtır deplasmanda oynamamıza rağmen yeni formaları giyemiyoruz, eskiden forma önceliği deslasman takımlara tanınırdı, kural mı değişti acep?
2. Yeni parçalı formayı Halil Atalay arkadaşımızın üzerinde hızlı olarak bir inceledim ama maçın heyecanından mıdır bilinmez pek albenili bulmadım, Avea logoso işi mahfetmiş...
3. her türlü desteğe tamam ama madem bu zamanda forma çıkardın bari fiyatını makul ölçülere çek de para kazan diyesi geliyor insanın, ben de birçokları gibi çubukluyu bekliyor olacağım....
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat senin ürünlerin nesini değerlendiriyorlar anlamadım.
Çubuklu formamızın sırtına Trabzonspor içine Karadeniz Fırtınası yazısı düşünülmüyordu mesela bizim ısrarlarımızla gündeme gelmiş oldu.
İki maçtır yeni parçalı formayı giyemeşimizin nedeni belli. Fenerbahçe maçında formalar Belçika'dan özel getirilip isimleri İstanbul'da yazıldı fakat maçın hakemi iki takım da koyu giymiş olur diyerek bizim formamızı kabul etmedi. İkinci maç olan Ankaraspor maçında ise Ankaraspor aynı modeli giyince yine bizim formayı giyme şansımız kalmamış oldu. Artık nasipse Ankaragücü maçında giyeriz yeni formaları.
Ben de birçok Trabzonspor taraftarı gibi uzun kollu çubuklu formalarımızı bekliyorum. Bir de şampiyonlukla süsleyince formayı tadından yenmeyecekEn son a f s tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 18:40.
Yorum
-
www.trabzonspor.com.tr bay giyimde yenı ürünler var gayetde güzeller en kısa zamanda temın edecegim
Yorum
-
Yeni site ile birlikte mağazada olan tüm ürünler internette satışta olacak veya şöyle de söylenebilir internette olan tüm ürünler aynı zamanda mağazalarda da olacak.
Yorum
-
Kredi kartına taksitli satış çok iyi olacak. Mağaza mağaza dolaşıp ürün+taksit aramaktan kurtulacaz en azından.
Ve tüm ürünlerin aynı andan net üzerinden alınabilecek olması harika bir haber.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavea yazısının kötü durmasının sebebi yazının arkasında bordo renk ile fon olmasıdır .Bordo renkli fon yerine sadece avea yazsaydı dahah hoş dururdu
Yorum
-
Şu yeni çıkan formamızın üstündeki Avea yazısı hiç şık olmamış açıkçası.
Yazının altındaki yüzey çok çirkin bir görüntü oluşturmuş.
Halbuki diğer formalarımızdaki gibi direk formanın üstüne yazmış olsalar ortaya çok daha hoş bi görüntü çıkabilirdi. Umarım bir sonraki çıkacak olan formamızın üzerinde bu türden cins şeyler olmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum