Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    avea yazısı hariç ben formayı beğendim alanzinhonun kide bi ayrı güzel olmuş

ben üstü gömlek gibi olmasii hosuma gitmiyor reklerii süperr
    TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Arkadaşlar kollardaki şu ülker yazısını çıkarmanın bir metodunu bilen varsa söyleyebilir mi bana lütfen.
      İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bjk lı bı arkadsm la sezon bası ıddaya gırdık ılk yarı va ıkıncı yarı ayrı ayrı olmak sartıyla kımın takımı uste bıtrse lıgı dıgerı ona orjınal farma alıcak..sımdı ben formayı kazandım ama ankarada nerde forma bulucaz ınternetten olmaz taksıtle alıcam dıyo kızılayda forma satan bıyer vardı duruyomu hala
        kızılayda milli piyango binasının yukarısında taraftar diye bi mağaza var orda ürünlerimizi bulabilirsin...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Arkadaşlar bu parçalı formanın uzun kollusu da çıkacakmış. Ama ne zaman çıkacağı tam olarak belli değilmiş. Forum Trabzon' daki TSClub standından edindim bu bilgileri...

Yorum

• almanyadan nasil forma alabiliriz?

Yorum

• İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              almanyadan nasil forma alabiliriz?
              evet bende almak istiyorum

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formanın arka kısmı gerçekten hoş ama ön kısmının güzelliğini avea yazısı batırıyor.
                Evet arkası çok hoş önde sanki aveayı biyerden kesip yapıştırmışlar gibi yazıya açık bordoyla arka plan yapmadan düz beyaz avea yazsaydılar keşke neyse artık olmuş alanzinhonun üstünde çok hoş durmuştu avea yazısına rağmen almayı düşünüyorum
                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Arkadaslar bende parcali formayi almak istiyorum. Yurt disindan alicam o nedenle üzerimde deneme ihtimalim yok.
                  Boyum: 1.77
                  Kilom: 70

size hangi beden almaliyim?

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar bende parcali formayi almak istiyorum. Yurt disindan alicam o nedenle üzerimde deneme ihtimalim yok.

L bol olur bence M tam olur..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar bende parcali formayi almak istiyorum. Yurt disindan alicam o nedenle üzerimde deneme ihtimalim yok.

M olmaz! Benim boyum 1,75 ve M geliyor! Sana kesinlikle L öneriyorum! Birde ben senden baya bir inceyim da...

Yorum

• Yeni projelerimden dolayı eskisi kadar sık yazamayabilirim, kusuruma bakmayın.

Salı günü Trabzon'da olduğumu TS Club ile ilgili görüşme yaptığımı parçalı formama kavuştuğumu ve izlenimlerimi sizlerle paylaşacağımı söylemiştim.

Lafı uzatmadan, aklımda kaldığı kadarı ile sizlere birşeyler aktarmaya çalışayım:

Genel olarak dostluk ve karşılıklı bilgi alışverişinde geçen verimli bir toplantı oldu. Fakat birkaç toplantı daha konuşulacak kadar çok konu ve düşünce vardı zihinlerde.

Trabzonspor taraftarının lisanslı ürünler ve özellikle formalarla ilgili beklentilerimizi aktarmaya çalıştım. Trabzonspor'a hazırladığım 188 sayfalık projeyi sayfa sayfa inceliyorlar. İçerisinde burada hiç görmediğiniz tasarım ve projelerle dolu geniş bir çalışma.

TS Club sorumlusu beyefendi göreve geldiğinden beri ( 4 aydır ) canla başla, birikmiş problemleri çözmeye çalıştığını söyledi. Sponsorluk anlaşmaları, mağazalar, ürünler, internet sitesi tahmin edemeyeceğiniz kadar çok ve detaylı problemle boğuşuyorlar.

TS Club için Türkiye'nin dörtbir yanından talepler var. Bu talepleri taraftarın bu yoğun beklentisini karşılayacak şekilde değerlendirmeye çalışıyorlar. İstanbul anadolu yakasından Kadıköy'den 4 tane teklif almışlar, özellikle son teklif çok cazipmiş. Gelen teklifteki mağazanın mekanı ve konumu beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacak düzeyde imiş.
                        '
                        Taraftardan gelecek her türlü bilgi ve öneriye açıklar. 'Bize Her Yer Trabzon sloganımızı hemen ürüne dönüştürmüşler. Bahsi geçmişken en son Tunga'nın fikri olan 'Oyna! Dik Oyna!" kampanyamızdan bahsettim ve "Oyna! Dik Oyna!" slogan havuzunda yerini aldı ve yakında ürünlere dönüşecek.

Trabzonspor'un maskot ve slogan sorunu üzerine de konuştuk. Karadeniz Fırtınası ile ilgili devam eden, maskot çalışmamdan, kuzey yıldızından ve çocuklar için düşünülen Fırtına Çocuk ile ilgili yaptığım çalışmalardan bahsettim. Bu projemi değerlendirecekler. Karşınıza olimpiyatlar veya futbol turnuvalarında gördüğünüz gibi kapsamlı ve doyurucu bir kurumsal bir kimlik çalışması çıkacak.

TS Club markasının gerçek bir marka olması için yapılması gerekenleri ve biriken sorunları konuştuk.

Konuştuğumuz o kadar çok şey vardı ki, hepsini buraya yazsam çok uzun sürer, bir kısmını da söylememem lazım.

Merakla beklediğiniz soruların cevabını size sunabilir miyim bilmiyorum. Önceki mesajımda paylaşmıştım: Fenerbahçe maçına takımımız yeni parçalı formalarımızla çıkacakmış. Formalar Belçika'dan özel getirtilmiş. Futbolcu isimleri İstanbul'da yazdırılmışı. Normalde takımımız sahaya yeni formaları ile çıkacakmış. Fakat her maç öncesi takımların formaları maçın hakemine gösterilir, maçın hakemi iki takım da koyu renk olmaz diyerek bizim formayı giymemize izin vermemiş.

Çubuklu formanın gerçekten bize özel olması için Nike sipariş verilmiş. Bu konudaki taraftarın hassasiyetinin farkındalar. Hatta forma almayıp çubuklu formayı bekleyenler olduğunu da biliyorlar. Bu forma herşeyi ile kumaşıyla tasarımıyla bize özel olacak. Fakat bazı detaylara bizim kadar dikkat etmemişler. Hepinizin beklediği yakada Trabzonspor yazsın, formanın içinde Karadeniz Fırtınası olsun, çoraplarda logo olsun düşüncesi biz dile getirince gündeme geldi. Nasıl olabilir konusunda benden çalışma bekliyorlar.

Çubuklu forma konusundaki hassasiyetlerimizi, olaya bakış açımızı, formalarla ilgili eleştiri ve tepkilerimizi tek tek aktardım.

Hamsili forma diye ünlenen gri forma ile ilgili Nike'tan çalışma bekliyorlar fakat benim yaptığım ( hepsini burada görmediğiniz ) tasarımlardan beğenilenler varmış değerlendirilecek.

Gelecek sezon için modellerin hepsini olmasa bile belli bir kısmını, belki yedek formayı mutlaka taraftarın seçmesi gerekir önerimiz kabul görmüş durumda. Gelecek sezondan itirabaren forma modellerini taraftar seçebilecek diyebiliriz.

Dediğim gibi konuştuğumuz çok konu vardı. Formaların fotoğraf çekimleri, defileler, fiyat politikası, internet sitesi ile ilgili de çok şey konuştuk. İnternet sitesi yenileniyor ve bir müjde daha kredi kartına taksit uygulamasına geçilecekmiş.

Forma çekimlerini ilk zamanlar bir fotoğraf stüdyosu yapmış, son çekimleri web sitemizi hazırlayanlar yapmış. Bizim burada konuştuğumuz anlamda prodüksiyonu, kurgusu atmosferi olan çekimleri yapacak alt yapıları yok tahmin ettiğim gibi. Formaların çekimini beklediğimiz gibi yapabiliriz teklifim de olumlu karşılandı. Bu konuda da bir proje gündeme gelmiş oldu. İlerleyen zamanlarda bu konu ile ilgili olumlu gelişmeler olacak.

Kafanızdaki soruları tahmin edebiliyorum, şu konuda emin olun, bu sayfalarda yazılan tüm eleştiri ve görüşleri aktarmaya çalıştım. Çözüme yönelik yaklaşımların olayın seyrini değiştirdiğine şahit oldum. O yüzden görüşlerinizi aktarmaktan bilgi paylaşmaktan çekinmeyin.

Bayrak kampanyamızdan konuştuk önümüzdeki günlerde bununla ilgili sürpriz bir çalışma var. BMN ve Trabzonspor'dan konuyla ilgili devam eden bir çalışma var.

Bordomavi.net'in ve gerçek Trabzonspor taraftarının Trabzonspor için ne büyük bir dinamik olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu

En çok merak edilen arma konusunu da gündeme getirdim merak etmeyin.
                        Bu konudaki haklı eleştirileri ve beklentilerimizi de ilettim. Formalardaki nakış sorununun temelinde çok komik bir sebep olduğunu öğrendim. Artık güler misiniz ağlar mısınız bilemem. Formalarda armaların nakışın olmayışının nedeni " Efendim, futbolcularımız formayı genelde atletsiz giyiyorlarmış, nakışlı armalar tahriş yapıyormuş ve topçularımızı ahatsız ediyormuş. Kızmayın, gülmeyin ama bunu duydum. "Ne alakası var, biz taraftar olarak rahatsız değiliz ki dedim. 11 futbolcuya ne giydirirseniz giydirin 20.000 forma alacak insan böyle istemiyor farkında değil misiniz? Rahatsız olunacak bir yel varsa o da bu armaların bu şekilde olması" dedim.

Arma konusunun seneye formalar anahtar teslim Nike'tan geldiğinde çözüleceğinden eminim. Şu anki yapıştırma armanın renklerinin yanlış olduğundan ve iki kez yıkanınca döküldüğünden taraftarın Nike değil Trabzonspor ürünü almak istediğinden bahsettim. Armalarla ilgili yeni bir çalışma başlatılmış onların sonucu bekleniyormuş. Elimde olsa o armaların hepsini bulup yok etmeye hazırdım.

Taraftarın bilgisine görüşlerine çok açıklar. Şu armalar konusunda biraz daha ısrarcı olmalıyız.

Yeni formama kavuştuğum için, görüp dokunan biri olarak izlenimlerimi yazabilirim sanırım müsaade ederseniz.
                        Parçalı formamız Puma'da olduğu gibi kumaş üzerine baskı değil iki kumaşın birleşiminden oluşmuş. Nike FIT diye anılan dry kumaştan yapılmış. Dünya üzerinde bizden başka bu formayı giyen başka bir takım yok. Kumaş kalitesi çok çok iyi.

Formanın sırt modeli de çok hoş. Giyimi rahat duruşu çok şık. En kısa zamanda halısahada da test edeceğim inşallah. Uzun kollu formalar şimdilik sadece futbolcular için gelmiş o yüzden kısasını aldım fakat taraftar için de gelecekmiş.

Benim asıl beklentim uzun kollu çubuklu formalarımız. Şu arma konusunda manuel bir çözüm üretmeyi planlıyorum. Nakış işi yaptırdığımız firmalarla görüşeceğim ve formamın armasını nakışlı yapacağım. Bu konuda talepler olabileceğini tahmin ederek soucu sizlerle paylaşmayı planlıyorum. Korsan değil resmi ürün alıp bu konuda şikayeti olanlara bir çözüm olur mu önümüzdeki günlerde netleştirmiş oluruz.

Forma renklerimiz tutmuş. Acaba bordosu daha mı koyu olsaydı tereddütüm formaya gece beyaz ışıkta bakınca değişti. Renk dediğimiz şey, ışığın yansıması sonucu beynimizde gerçekleşen bir olay. Formalarımız da büyük çoğunlukla gece maçlarında giyileceği için tam istediğimiz renklerde karşımıza çıkacak.

İnternette çıkan fotoğraflar, çekimlerden veya baktığınız monitörün renk ayarlarından dolayı sizi yanıltabilir, birebir görmekte, dokunmakta büyük fayda var. Fotoğraf çekimlerinde makine koyu olan bordo ile açık olan maviyi dengelemekte zorlanıyor. Doğru ışık altında forma gözünüze çok daha şık görünüyor.

Yeni formanın eksi yönlerine gelince iki sezon üst üste parçalı forma giymek taze ve yeni duygusunu etkiliyor. Hele sezon ortasında böyle bir model çıkarmak stratejik bir hataydı benim gözümde. Armaların nakış olmaması, avea logosunun baskı olması, Ülker yazıları formanın eksileri. Formayı takımın üzerinde maç oynarken görünce bakış açılarımız olumlu yönde değişecektir eminim.

Önümüzdeki günlerde sürpriz bir gelişme için girişimlerimiz var.

Trabzon'daki görüşmede hepimiz adına ümitlendiğim anlar da oldu, hayal kırıklığına uğradığım, üzüldüğüm anlar da. Her şeyin hayırlısını dilemek lazım.

Şimdilik bu kadar.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Güzel haberler de var afs abi, bildiğimiz, olacağından emin olduğumuz şeylerde.. Ama herşeyden önce bunları bize aktardığın, bizim hassasiyetlerimizi dile getirdiğin için teşekkür ediyorum ben kendi adıma..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Güzel sonuçları merakla bekliyoruz.. Hayırlısı olur inşallah...
                            Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Bilgilendirme için çok teşekkürler Ali Fuat Ağbi . Taraftarın isteklerini onlara iletmişsin ve merak ettiğimiz yerleri de aydınlığa kavuşturdun genel olarak . Umarım her şey daha güzel olacak seneye .

Yorum

• Bizi çok güzel şeyler bekliyor sanırım.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X