İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ya bu cocuklar için satılan parcalı formanın bedeni neye göre anlayamadım ben s felan yazıyor ama yaş grubu olsa bilen varsa yardımcı olursa sevinirim 10 yasında bi çocuk için hangi beden uygun olurMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu cocuklar için satılan parcalı formanın bedeni neye göre anlayamadım ben s felan yazıyor ama yaş grubu olsa bilen varsa yardımcı olursa sevinirim 10 yasında bi çocuk için hangi beden uygun olurTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
bjk lı bı arkadsm la sezon bası ıddaya gırdık ılk yarı va ıkıncı yarı ayrı ayrı olmak sartıyla kımın takımı uste bıtrse lıgı dıgerı ona orjınal farma alıcak..sımdı ben formayı kazandım ama ankarada nerde forma bulucaz ınternetten olmaz taksıtle alıcam dıyo kızılayda forma satan bıyer vardı duruyomu hala
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizzan barcaStore da ellerimle test ettim. barcelonanın formasıyla bizim beyaz formanın kuması ve kalitesi birebir aynıdır. gönlunuz o bakımdan rahat olsun. ama sadece beyaz formayla aynıydıparcalıya bakamadım ama nikefit dedigine göre oda öyledir herhalde
bide bizim de sırt numaralarımızın alt kısmında takım logomuz olsa fena mı olur ??şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir akrabamızın cenazesi için Salı günü Trabzon'daydım, bu sabah İstanbul'a döndüm. Trabzon'da TSClub yetkilisi Ziya Yılmaz Bey ile görüştüm. Avni Aker'deki bürosunda iki saate yakın görüştük. Bu arada parçalı formama kavuştum ( arkasını ve detayları paylaşacağım )
İşlerimi bir toparlayayım sizinle yaptığımız görüşmeleri paylaşacağım. Neler mi paylaşacağım, şunları:
- Çubuklu formalarla ilgili gelişme ne durumda?
- Taraftarı bekleyen sürprizler neler
- Parçalı formanın detaylı fotoğrafları
- Gri formamızla ilgili haberler
- Yeni TS Club mağazaları ile ilgili müjde ne?
- İstanbul ile ilgili önemli müjde
- İnternet sitesiyle ilgili gelişme neler
- Bordomavi.net ve taraftar tepkileri ilgili düşünceleri nasıl?
- Beklentilerimize, sorularımıza ne cevaplar verildi
- Armalarla ilgili önemli bilgiler
Bazı haber siteleri gibi 'kedi geçti' haberini 'futbolcuların önünden geçen şey neydi?' gibi haberi abartma, olduğundan farklı gösterme, insanların merak duygularını istismar etme anlamında söylemiyorum söylediklerimi. Paylaşacağım bilgiler var, şimdiden bilgilendirmek istedim sizleri.
Hele kendime geleyim konuşacağımız paylaşacağımız çok şey var.
Bu satıra kadar sabırla okuyan bordomavi sevdalılarına bir bilgi: Fenerbahçe maçında yeni parçalı formalarımızı giymek için formalar Belçika'dan getirildi, futbolcu isimleri İstanbul'da yazıldı, hummalı bir koşuşturma sonucu maça yetiştirildi, normalde maça yeni formalarımızlaçıkmak için hazırlıklar yapıldı. Fakat maçın hakemi -maçtan önce hangi formaların giyileceği hakeme sunulur- 'iki takımda koyu renk giymiş olur' diyerek, parçalı formayı giymemizi kabul etmediğini, bu yüzden mavi formalarla mücadele ettiğimizi biliyor muydunuz? Ben bilmiyordum Trabzon'dan öğrendim.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hakketen şu avea reklamı çok berbat ya keşke boyle olmasaydı yoksa forma güzel tabi ülker yazısıda beyaz zeminde kötü durmuş
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
OSCAR CARDOZO
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum