Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma güzel beğendim.. Bi ara almak için strateji geliştirmem gerekecek yine..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Yattara_______Alanzinho
      _______Gökhan________

Giydir 3 farklı formayı.

Gökhan önlerinde olsun. Hemen arkalarında Yattara ve Alanzinho.

Ver hafiften karanlık ortam.

Al sana reklam.

Yorum

• Burdaki armamız nakışlı gibi duruyor, sizce?

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yattara_______Alanzinho
          _______Gökhan________

Giydir 3 farklı formayı.

Gökhan önlerinde olsun. Hemen arkalarında Yattara ve Alanzinho.

Ver hafiften karanlık ortam.

Al sana reklam.
          bu fotyu görmek isterim ücüde bu yesil nike vapor IV leri giyse bir de :P ne acayip olur ama

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu formamızda diğerleri gibi çok güzel tek takıldığım nokta ave yazısının bordosı ile formanın bordosu birbirine tutmamiş gibi ama yakından öyle sırıtmıyordur sanırım
            Eğer 'avea' yazısı formaya altındaki bant ile beraber monte edilmeseydi forma daha şık dururdu.Neden böyle bir yapıştırma şekli tercih edildiğini çözemedim..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Burdaki armamız nakışlı gibi duruyor, sizce?

Evet bencede nakışlı gibi gözüküyor.Diğer futbolcuların giydikleriyle kıyasladığımız zaman daha açık bi şekilde fark ediliyor..

Yorum

• Yapıştırmalar gerek TS logosu gerekse Avea logosu geçen seneden kalma.

Bitecek gibi de görünmüyor hababam yapıştırıyorlar sticker gibi valla

Yorum

Yapıştırmalar gerek TS logosu gerekse Avea logosu geçen seneden kalma.

Bitecek gibi de görünmüyor hababam yapıştırıyorlar sticker gibi valla
                  Avea ile olan sözleşmemiz sezon sonu bitiyor.İster bitsin ister bitmesin daha işimize yaramıyacak

Yorum

• afs abi formada sadece armanin nakis olmamasi kötü diyor fakat ülker logosu da beyaz zemin üzerinde ve avea yazisi da bordo zemin. sorum sana afs abi avea logosu ve ülker logolari canli görünce nasil?

Yorum

• parçalı formalar ne kadar acaba

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        parçalı formalar ne kadar acaba
                        79 tl

ts club sitesinden bak

Yorum

• Özel kumaş seçmek için en az 1 yıl geçmesi gerekiyormu önümüzdeki sene kendi özel kumaşımız olucak inşallah (:

Yorum

Burdaki armamız nakışlı gibi duruyor, sizce?

Nakışlı arma bu . Demekki olabiliyormuş .

Yorum

• İlk olarak MeNdaKkaDukKa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalarımız tamamen kendi tarzımızda ve daha önce saydıgımız kuluplergibi (8arça,m.uni,arsenal) kumaş kalitesine sahip olacakmı ?

bizzan barcaStore da ellerimle test ettim. barcelonanın formasıyla bizim beyaz formanın kuması ve kalitesi birebir aynıdır. gönlunuz o bakımdan rahat olsun. ama sadece beyaz formayla aynıydı parcalıya bakamadım ama nikefit dedigine göre oda öyledir herhalde

bide bizim de sırt numaralarımızın alt kısmında takım logomuz olsa fena mı olur ??
                              En son NuDGeRR tarafından düzenlendi; 28.01.2009, 19:01.

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizzan barcaStore da ellerimle test ettim. barcelonanın formasıyla bizim beyaz formanın kuması ve kalitesi birebir aynıdır. gönlunuz o bakımdan rahat olsun. ama sadece beyaz formayla aynıydı parcalıya bakamadım ama nikefit dedigine göre oda öyledir herhalde

bide bizim de sırt numaralarımızın alt kısmında takım logomuz olsa fena mı olur ??
                                bencede olmali. zaten yazin bize özel fontlar yapilacak. nike ya Türkcel Süper Lig logosu yada Trabzonsporun logosunu oraya ekler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X