Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike bu ulkede hangi takıma forma sponsoru olmuş ya yapmayın onlar bile bizdeki değişimin farkına varmışlar...her takımın ustune giydiği nike sponsorlukla alınmış nike değil öle olsa bizim kocaelispor sürünmezdir borç batagında

Yorum

• Ya arkadaşlar forma alacamda üstüme uymazsa değiştiremem diye de düşünüyorum 70 kiloluk adamım bana smol olmaz herhalde dime Yokki burda da kardeşim forma satan yer sezon bitti Düzcede forma yok ne biçim iştir.

Yorum

• Bir akrabamızın cenazesi için Salı günü Trabzon'daydım, bu sabah İstanbul'a döndüm. Trabzon'da TSClub yetkilisi Ziya Yılmaz Bey ile görüştüm. Avni Aker'deki bürosunda iki saate yakın görüştük. Bu arada parçalı formama kavuştum ( arkasını ve detayları paylaşacağım )

İşlerimi bir toparlayayım sizinle yaptığımız görüşmeleri paylaşacağım. Neler mi paylaşacağım, şunları:

- Çubuklu formalarla ilgili gelişme ne durumda?
        - Taraftarı bekleyen sürprizler neler
        - Parçalı formanın detaylı fotoğrafları
        - Gri formamızla ilgili haberler
        - Yeni TS Club mağazaları ile ilgili müjde ne?
        - İstanbul ile ilgili önemli müjde
        - İnternet sitesiyle ilgili gelişme neler
        - Bordomavi.net ve taraftar tepkileri ilgili düşünceleri nasıl?
        - Beklentilerimize, sorularımıza ne cevaplar verildi
        - Armalarla ilgili önemli bilgiler

Bazı haber siteleri gibi 'kedi geçti' haberini 'futbolcuların önünden geçen şey neydi?' gibi haberi abartma, olduğundan farklı gösterme, insanların merak duygularını istismar etme anlamında söylemiyorum söylediklerimi. Paylaşacağım bilgiler var, şimdiden bilgilendirmek istedim sizleri.

Hele kendime geleyim konuşacağımız paylaşacağımız çok şey var.
        Bu satıra kadar sabırla okuyan bordomavi sevdalılarına bir bilgi: Fenerbahçe maçında yeni parçalı formalarımızı giymek için formalar Belçika'dan getirildi, futbolcu isimleri İstanbul'da yazıldı, hummalı bir koşuşturma sonucu maça yetiştirildi, normalde maça yeni formalarımızlaçıkmak için hazırlıklar yapıldı. Fakat maçın hakemi -maçtan önce hangi formaların giyileceği hakeme sunulur- 'iki takımda koyu renk giymiş olur' diyerek, parçalı formayı giymemizi kabul etmediğini, bu yüzden mavi formalarla mücadele ettiğimizi biliyor muydunuz? Ben bilmiyordum Trabzon'dan öğrendim.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat Abi, tekrar başın sağolsun, ne kadar üzüldüm anlatamam...

en çok merak edilen şey neden maça yeni formalarla çıkmadığımızdı, böylelikle öğrenmiş olduk...

Yorum

• En sekıllıde Huseyın cıkmıs manken gıbı masallah
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak chelles61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayakkabilar nike adidas degil! hem resmi sponsor sana cekimlerde farkli malzeme kullandirir mi
              Hüseyin'in ayağındaki ayakkabılar adidas gibi gözüküyor.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyin'in ayağındaki ayakkabılar adidas gibi gözüküyor.
                Bu resimde daha net.Hüseyin'in ayağındakiler Adidas.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Doğru ışıkta forma nasıl da değişik görünüyor.

Forma artık elimde olduğu için doğru yorumlar yapabilirim.
                  Formanın kumaşı kesimleri çok güzel. Parçalı baskı değil iki farklı renkte kumaşla elde edilmiş. Formanın tek kusuru armanın nakış olmaması.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu fotoda harbi çok canlı görünüyor ya forma.

Alıcam tamam.

Habu uşağada baya yakışmış. Hay maşallah.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Aslında forma güzel ama benim hayal kırıklığımın nedeni bu formanın geçen seneki model olması...Bu formanın aynısının yeşil beyazını geçen sene Wolsfburg giymişti...

Yorum

• bu formada gözüme çok hoş göründü, karasız kaldım valla
                        Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Sevgili Afs ilk önce Allah sabırlık versin...

Eminimki aklımıza takılan tüm soruları, sorunları dile getirdin

Benim merak ettiğim bir iki şey var bunlardan bir kaçı seninde belirttiğin gibi;

Armalarımız neden yapıştırma ve önümüzdeki sene yine yapıştırma olacakmı?
                          Armamızın boyutu biraz daha buyüye bilirmi ?

Formalarımız tamamen kendi tarzımızda ve daha önce saydıgımız kuluplergibi (8arça,m.uni,arsenal) kumaş kalitesine sahip olacakmı ?
                          2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                          Kafalarda 61
                          Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• formanın önünde yazan avea yazısının kenarları renklendirilmese yani direk forma üstüne beyaz avea yazılsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum..

Yorum

• Bu formamızda diğerleri gibi çok güzel tek takıldığım nokta ave yazısının bordosı ile formanın bordosu birbirine tutmamiş gibi ama yakından öyle sırıtmıyordur sanırım
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben ençok koldaki ülkere takıldım acaba satılanlarda o şekilde mi .sadece harfler yapıstırılsa ya. bordonun üzerine beyaz font ve ülker yazısı hiç hoş durmuyor. zaten diğer malzemelerde de logonun altındaki avea yı o şekilde yapıyorlar hiç alasım gelmiyor.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X