arkadaşlar dikdörtgen içine almış olduğum talimatlara bakın..bence bu formalar sadece tarafatar için çıkartılmış formalar olarak görüyorum..çünkü tslimstlsr gereği bu formaları maçlarda giyinemeyiz..ve bence o reklamlarıda kafalarına göre yapıştırmalarının nedeni de bu..
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
arkadaşlar dikdörtgen içine almış olduğum talimatlara bakın..bence bu formalar sadece tarafatar için çıkartılmış formalar olarak görüyorum..çünkü tslimstlsr gereği bu formaları maçlarda giyinemeyiz..ve bence o reklamlarıda kafalarına göre yapıştırmalarının nedeni de bu..
06/07 sezonunda çubuklu forma sezon ortasında çıkmıştı. Buna rağmen giyebilmiştik.
06/07 sezonunda çubuklu forma sezon ortasında çıkmıştı. Buna rağmen giyebilmiştik.
biliyorum ama o zaman ki prosedür şimdi ki gibi olmayabilir..ve o çubuklu için sezon başında izin alınmış olabiilir..çünkü sezon başında çubuklunun,sezon ortasında çıkacağı belliydi..şimdi ki durum biraz farklı..bunu AFS abi öğrenebilir ancak yönetimden çünkü onlarla konuşanımız tek o
Almanyanin en büyük internet alisveris sitesinde satilan ürüne bir göz atin :/ ... bune rezillik. almanyadaki gurbetciler orijinal forma bulamadiklari icin isyan ederken korsani bile almanyaya geldiya. yuh diyorum....forma bu
ve simdi siki tutunun: SATIS FIYATI: Tam 50 EURO!!! Veya 65 DOLAR!!!!!!!!!!!!!!!! Orijinalin bile iki kati hemen hemen. bu ne rezillik yaw.
Yorum