Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mavi formamız güzel bence de. Ülker logoları da doğru uygulanmış.
    Formanın tek kusuru armaların nakış olmaması.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaşlar dikdörtgen içine almış olduğum talimatlara bakın..bence bu formalar sadece tarafatar için çıkartılmış formalar olarak görüyorum..çünkü tslimstlsr gereği bu formaları maçlarda giyinemeyiz..ve bence o reklamlarıda kafalarına göre yapıştırmalarının nedeni de bu..

Yorum

• formayı bugün aldım ve song,yattara,hüseyin,slya imzalattım
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• abi formanin arkasini cekebilirmisin?

Yorum

• Halil formayı beğendin mi ? yorum yaparmısın..

Yorum

• ya polarlarla ilgili yorum yapacak kimse yok mu?????

Yorum

• kesimi nasıl formanın bide kumaşı hangi kalite...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar dikdörtgen içine almış olduğum talimatlara bakın..bence bu formalar sadece tarafatar için çıkartılmış formalar olarak görüyorum..çünkü tslimstlsr gereği bu formaları maçlarda giyinemeyiz..ve bence o reklamlarıda kafalarına göre yapıştırmalarının nedeni de bu..
                  06/07 sezonunda çubuklu forma sezon ortasında çıkmıştı. Buna rağmen giyebilmiştik.

Yorum

• Sanırım antrenman formasıyla aynı kalitede.

O kadar da kötü değilmiş sanki.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      06/07 sezonunda çubuklu forma sezon ortasında çıkmıştı. Buna rağmen giyebilmiştik.
                      biliyorum ama o zaman ki prosedür şimdi ki gibi olmayabilir..ve o çubuklu için sezon başında izin alınmış olabiilir..çünkü sezon başında çubuklunun,sezon ortasında çıkacağı belliydi..şimdi ki durum biraz farklı..bunu AFS abi öğrenebilir ancak yönetimden çünkü onlarla konuşanımız tek o

Yorum

• Almanyanin en büyük internet alisveris sitesinde satilan ürüne bir göz atin :/ ... bune rezillik. almanyadaki gurbetciler orijinal forma bulamadiklari icin isyan ederken korsani bile almanyaya geldiya. yuh diyorum....forma bu

ve simdi siki tutunun: SATIS FIYATI: Tam 50 EURO!!! Veya 65 DOLAR!!!!!!!!!!!!!!!! Orijinalin bile iki kati hemen hemen. bu ne rezillik yaw.

Yorum

• Yorum

• 4 defansif oyuncu...

Yine de güzel olmuş ama.

Yorum

• vayyyyy şekil yapmış bizim yönetim ..ilk için gayet iyi..şimdiden seneye ki tanıtımı beklemeye başladım valla...fotoğrafın yeri
                              ts club girişi

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelişme Var.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X