Hazır koleksiyon modelini bordo mavi logosuz bir biçimde üretip kulübe göndermek özel forma üretmek anlamına gelmez.
Ayrıca Reklam baskıları çok kötü özellikle avea.Düz formalarda bu tür baskı kötü görünmeyebilir ama çift renk formalarda çok kötü görünüyor.Koldaki ve göğüsteki reklamları arada farklı bir renk kullanmadan direkt forma üzerine basılmalı.
Hayal Kırıklığına uğradım.Çubuklu beklerken Merdivenaltı bir forma ile yine kandırıldık.
Marka Nike.
Kulüp Trabzonspor.
Yıl 2009.
Forma mı?
Yukarıda...
Yeni forma gerçekten çok kötü.
Pazar malı gibi duruyor. Öyle sanıyorum ki kappa dan sonra bize adam gibi forma üreten çıkmayacak. Nike a çok umut bağlamıştım ama o da fos çıktı.
kitap oku ve yorumla! ve unutma;
evladına bırakacağın en değerli miras,
ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.
bence yeni formalar gayet güzel olmuş
ayrıca nike ın bize özel forma yapmamasından yakınanlara soruyorum
nike bize neden özel forma yapsın
sponsor olarak kullandığımız markalarla üç senden fazla çalışmışlığımız yok
hadi yıllardır nike kullanıyoruz desem
sponsor olaraknike ile bu sene anlaşmışız
son 5-10 senede ele gelir bi başarımız yok
nike neden bize özel forma yapsın ki ???
formayı beğenmeyenler özel forma isteyenler bu soruyu hala cevaplamadı
tek bir neden gösterin
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
nike ile anlaşmamız normalde önümüzdeki yıl başlayacaktı ve bu sene formayı TSCLUB yapacaktı
ama yönetim nike'dan rica etti ve formalar nike'dan alındı(ben böyle biliyorum)
alındı diyorum çünkü tasarlama yapılmadı hazır kreasyonlar verildi
bu şartlarda niye özel forma bekliyorsunuz anlamıyorum
arkadaşlar biraz pollyannacılık oynayın, bu başlığa girince bunalıma giriyorum yahu eni konu bir forma.....
Cengiz, Sadece bir forma evet ama...
İstenilenler çok zorşeyler değil ki. Saf ipekten forma ,yakut işlemeli amblem, altın varaklı göğüs reklamı istenmiyor ki. formanın ahengini bozmayan , formanın stiline ve rengine uyumlu yapıştırma olmayan amblem, ve yine formaya uyumlu göğüs ve kol reklamı.
Bu tezine göre sürekli başarı şart.
Başarı yoksa özel forma da yok öyle mi?
Nike bu işe soyunduysa özel forma ya-pa-cak.
Yapmak zorunda.
yapılan anlaşma nedir nasıldır bilmiyorum ama hiçde öyle bir zorunluluğu yok
kusurabakmayın ama özeliz demekle özel olunmaz ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
haa ayrıca özel forma için illa başırı gerekli demiyorum 10 sezon aynı firmayla çalışırsın sana özel forma üretir
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Ainesi işidir kişinin, lafa bakılmaz. Şu saate kadar Nikenin hiçbir ürünü işte budur dedirtmedi kimseye. Hiç kimseye gelecek sene için umut vermedi. Yani koskoca nike, 8 aydır sponsor olduğu bir takımın logosunu üretemeyecek öyle mi. Evet çok büyük bir kulüp değiliz, formalarımiz 3 İstanbul takımının 4de biri kadar satılmıyor ama bunlar bizim derdimiz. Bırak bunları biz düşünelim. Sen işini adam akıllı yapsana...
Yorum