Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamamen hayal kırıklıgı
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• nike bize bu sezon için özel forma yapmayacağını zaten açıklamıştı
      niye şaşırıyorsunuz şimdi...........

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu 2-3 gün zarfında gelecek olan parçalı formanın nasıl bişi olduğunu kabaca tarif edecek bi renktaş varmı acaba

şu an kullandığımız A.Villa formasımı
        yoksa Ankaraspor'un giydiği veya bizim eski Puma daki parçalı tarzı mı.
        sorumun cevabını bugünki imza töreninden aldım
        ben şimdilik umudumu kestim bize has formalar hakkında.

seneye çıktı çıktı,çıkmadı öbür seneye karanti
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 12:39.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• yani bu mudur? karşılığı yani resmen dalga geçiliyor ya
          SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Ayrıca avea yazısı iğrenç durmuş yahu.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Elime alıp dokunup kumaşına bakmadan yorum yapmicak şimdilik.. Dizayn beklenen oldu çünkü.. Ne bekliyordunuz ki?
              Aynı düşünüyoruz , formayı Trabzon 'a gelince bir yakından görmem lazım ...

Yorum

• Yaa umarım artık yeni font kullanmaya başlarlar...Şu an kullanılan fontlar acayip kötü...Ankaraspor'un fontları bile daha şık duruyor..

Yorum

• kimse hayal kırıklğına uğramasın, bence bekleneen formalar çıktı..Ali Fuat abinin yaptığı formalar ekstra olan şeyle onları hiç düşünmeyeleim çünkü şimdiye kadar afs abinin yaptığı formalardan hiç biri çıkmadı.(kaliteli olanlardan bahsediyorum)..ki o formalar seneyede çıkmıcak..çünkü her sene konsept değişiyo..ve de büyük bir içtenlikle inşallahhhhhhhh diyorum, çubuklu formalarımızda eskişehirin çubuklularından olmaz...eğer öle bişe olursa bende şu soruyu yöneltmek istiyorum üstüne alınan alınsın

eğer mayıs ayında çıkacak denen çubuklulur(yani ertesi sezona giymek için) da eskişehirin formasına benzerse biz eskişehirden daha geri kaldık demektir..çünkü hem parçalıyı hemde çubukluyu bizden önce çıkartılar kendileri..hesapta nike bizim sponsorumuz..anlayamıyorum !!!

Yorum

• Parçalı formalarla ilgili genel görüşümü bir çok defa ifade etmiştim. Ne demiştim? Şunu demiştim: Her renk her tasarımda kendini güzel göstermiyor. Parçalı forma renkleri kırmızı beyaz bir takım için çok güzel görünürken biz de aynı etkiyi yapmıyor. Parçalı forma bizim renklerimize uygun bir tasarım modeli değil. Tarihimizde öyle aman aman çok giymişliğimiz de yok. Galatasaray için vazgeçilmez bir model iken bizim iki sene üst üste giymemize gerek yok. Barcelona'da bu kadar güzel durmasının nedeni öncelikli olarak Barça'yı algımız asıl da renk tonlarının koyuluğu ile birbirine yakışması.

Genel olarak bir tarz, bir konsept düşünceniz yoksa markanız ne olursa olsun sonuç taraftarr için hayal kırıklıkları olacaktır.

Avea'nın logosunun basılı olduğu bordo zemin Trabzon'da yapıldı tıpkı Trabzonspor arması ve sponsor logoları gibi. Avea logosu yukarıda paylaştığım gibi doğrudan zemine uygulansa idi daha güzel görünebilirdi.

Model Ankaraspor, Eskişehirspor modeli değil, Nike'ın bu sezonki standart parçalı forma modeli. Kumaşlar renkler bizim için özel olarak sıfırdan üretilmiş. Bunu söylerken bordonun ve mavinin tonun doğru olup olup olmadığı konusunda endişelerim var. Doğru renk ve sunumla aynı ürünü süper olmuş diye de algılayabilirdik. Fakat formayı birebir görmeden, dokunmadan yorum yapmak eksik ve yanlış olur.

Formanı rengini modelini belirleyen yönetim, böyle bir model seçen yine onlar. Nike'a niye kızıyoruz. Nike'ın Barcelona'ya yaptığı kaliteyi ve tavrı istiyoruz, o zaman onlar gibi kurumsal olmalıyız. Sponsorluk anlaşmasının detayları nedir, bu süreç nasıl işliyor, karşımıza çıkacak asıl çubuklu formalar nasıl bilmeden yorum yapmak eksik ve yanlış oluyor.

Bu modelin çıkacağını biliyorduk zaten, neden bu kadar şaşırıyorsunuz?
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 12:47.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamamen hayal kırıklıgı

niye hayal kirikligi ya, bu basdan belliydi formalarin böyle basit olacagi bize özel birsey yapilmicagi, bakin arkadaslar halen daha anlamadi cogu arkadas bu olayi, nike bize bu sene sade kendi kolektionunda ne varsa onlari veriyor bizim renklere uyan ne varsa iste, bize verilen formalari hepiniz istediniz nike magazasindan alabilirsiniz reklamsiz logosuz yani, sade bu parcaliyi alamazsiniz bunun renkleri bize özel yapmislar, ankaraspor eskiyehirsporunki mesela normal kolektiondan bizim parcali gibi degil yani, bu formanin renkleri bize özel yapilmis ama forma desgini gecen seneden kalma forma kaliteside ikinci sinif formasi, bunu sezon basi bas bas bagiriyorduk nike bize bu sene hic birsey yapmadi

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formanın ortadan geçen çizgisi nike ambleminin hizasında kaymış sanki siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum

• Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Parçalı formalarla ilgili genel görüşümü bir çok defa ifade etmiştim. Ne demiştim? Şunu demiştim: Her renk her tasarımda kendini güzel göstermiyor. Parçalı forma renkleri kırmızı beyaz bir takım için çok güzel görünürken biz de aynı etkiyi yapmıyor. Parçalı forma bizim renklerimize uygun bir tasarım modeli değil. Tarihimizde öyle aman aman çok giymişliğimiz de yok. Galatasaray için vazgeçilmez bir model iken bizim iki sene üst üste giymemize gerek yok. Barcelona'da bu kadar güzel durmasının nedeni öncelikli olarak Barça'yı algımız asıl da renk tonlarının koyuluğu ile birbirine yakışması.

Genel olarak bir tarz, bir konsept düşünceniz yoksa markanız ne olursa olsun sonuç taraftarr için hayal kırıklıkları olacaktır.

Avea'nın logosunun basılı olduğu bordo zemin Trabzon'da yapıldı tıpkı Trabzonspor arması ve sponsor logoları gibi. Avea logosu yukarıda paylaştığım gibi doğrudan zemine uygulansa ididaha güzel görünebilirdi.

Model Ankaraspor, Eskişehirspor modeli değil, Nike'ın bu sezonki standart parçalı forma modeli. Kumaşlar renkler bizim için özel olarak sıfırdan üretilmiş. Bunu söylerken bordonun ve mavinin tonun doğru olup olup olmadığı konusunda endişelerim var. Doğru renk ve sunumla aynı ürünü süper olmuş diye de algılayabilirdik. Fakat formayı birebir görmeden, dokunmadan yorum yapmak eksik ve yanlış olur.

Formanı rengini modelini belirleyen yönetim, böyle bir model seçen yine onlar. Nike'a niye kızıyoruz. Nike'ın Barcelona'ya yaptığı kaliteyi ve tavrı istiyoruz, o zaman onlar gibi kurumsal olmalıyız. Sponsorluk anlaşmasının detayları nedir, bu süreç nasıl işliyor, karşımıza çıkacak asıl çubuklu formalar nasıl bilmeden yorum yapmak eksik ve yanlış oluyor.

Ya ewt de şu resimdeki senin yaptıın forma o kadar güzel duruyoki Şöle niye yapmıyolar işte yönetim istese böle bişey aynısını yaparmı yani nike?Nike'in formada bordo buna göre çok açık.Kırmızıya yakın bi de senin de dediin gibi avea yazısı direk zemine yazılsaydı beyazla çok daha iyi olurdu
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Parçalı formalarla ilgili genel görüşümü bir çok defa ifade etmiştim. Ne demiştim? Şunu demiştim: Her renk her tasarımda kendini güzel göstermiyor. Parçalı forma renkleri kırmızı beyaz bir takım için çok güzel görünürken biz de aynı etkiyi yapmıyor. Parçalı forma bizim renklerimize uygun bir tasarım modeli değil. Tarihimizde öyle aman aman çok giymişliğimiz de yok. Galatasaray için vazgeçilmez bir model iken bizim iki sene üst üste giymemize gerek yok. Barcelona'da bu kadar güzel durmasının nedeni öncelikli olarak Barça'yı algımız asıl da renk tonlarının koyuluğu ile birbirine yakışması.

Avea'nın logosunun basılı olduğu bordo zemin Trabzon'da yapıldı tıpkı Trabzonspor arması ve sponsor logoları gibi. Avea logosu yukarıda paylaştığım gibi doğrudan zemine uygulansa ididaha güzel görünebilirdi.

ya Alii Fuat abi hep nike neden kızıyosunuz diyosun..ama artık bende kızmaya başlıcam.senin burda yaptığın forma nike Fit yani beyaz formamızın malından emin olalım ki parçalı formayıda o maldan yapsaydılar aynı senin burda yaptığın gibi harika bir forma çıkardı ki bizim renklerimizde parçalı formaya uygun değil lafına katılmıyorum..barcelonanın formasından bile daha güzel görünür..yeder ki beyaz formanın malından yapsınlar..diğer formanın malından yaptıkları için yakalar bile doğru durmuyo..çünkü naylon gibi...ama beyaz formanın yakalrı pamuklu gibi garip bi yapısı var o harika dururdu ve nike kızıyorum

Yorum

• Yeri burası değil biliyorum, formalara odaklanıp morali bozulan arkadaşlara tavsiyem içindeki yıldız adaylarına bakıp morallerini düzeltsinler Ancak öyle toplarız bünyeyi.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X