Burada Puma veya Kappa formalara nakış yapılması Nike formaya yapılabileceği anlamına gelmiyor arkadaşlar . Formaların kumaşları farklı sonuç olarak ve ondan dolayı sanırım bu durum . Gerçi bahane gibi geldi bana o açıklamadaki nakış işi ama anlamadım . Ne yani Trabzon'da bu mümkün değilse seneye de mi yapıştırma olacak formalar .
Burada Puma veya Kappa formalara nakış yapılması Nike formaya yapılabileceği anlamına gelmiyor arkadaşlar . Formaların kumaşları farklı sonuç olarak ve ondan dolayı sanırım bu durum . Gerçi bahane gibi geldi bana o açıklamadaki nakış işi ama anlamadım . Ne yani Trabzon'da bu mümkün değilse seneye de mi yapıştırma olacak formalar .
ben tamamiyle yapışırma armanın düşük maliyetli olduğu için tercih edildiğine inanıyorum.
2006-2007
2007-2008
2008-2009
Puma ilk yıl nakışlı forma sunmuştu bize.İkinci yılında maliyeti ucuzlatmak için yapıştırmalı logo tercih edildi.
Dünya devi Nike de Bu amatör tercihin üzerine balıklama atladı.
En son Misina tarafından düzenlendi; 15.01.2009, 22:20.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Ali Fuat abi yanlış anlamanı istemem Sadece bir görüş belirtmek istedim ben zaten hayatta yapamam böle tasarımlar ama söylemek istedim ben söyliyim sen yaparsan süper olur
Umarım anlaşılmıştır
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Yorum