Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nakış,T-sihirte yapılabiliyorsa formayada yapılabilir.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu t-shirt armasız şekilde 45 tl armamızla 70 tl
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• formalara yapilir tabi nakis

en iyi örnek iki sene önce puma formalarimiz

Yorum

• bendedki Ts Clup formalarıda nakışlı

Yorum

• Bendekilerde nakışlı kappamda nakışlı idi ts clup formamda nakışlı idi.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu t-shirt armasız şekilde 45 tl armamızla 70 tl
              70 değil 75 kazım Logomuzun bir üründe bu kadar değerli olduğuna sevinelim mi yoksa kazıklandığımız için üzülelim mi bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                70 değil 75 kazım Logomuzun bir üründe bu kadar değerli olduğuna sevinelim mi yoksa kazıklandığımız için üzülelim mi bilemiyorum.
                bence biraz fırsatçılık.

Yorum

• o para verilir; ama bu kalite ile verilmez.. o parayı hak eden ürünler istiyoruz !!
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Song'un üstündeki harika

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Burada Puma veya Kappa formalara nakış yapılması Nike formaya yapılabileceği anlamına gelmiyor arkadaşlar . Formaların kumaşları farklı sonuç olarak ve ondan dolayı sanırım bu durum . Gerçi bahane gibi geldi bana o açıklamadaki nakış işi ama anlamadım . Ne yani Trabzon'da bu mümkün değilse seneye de mi yapıştırma olacak formalar .

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burada Puma veya Kappa formalara nakış yapılması Nike formaya yapılabileceği anlamına gelmiyor arkadaşlar . Formaların kumaşları farklı sonuç olarak ve ondan dolayı sanırım bu durum . Gerçi bahane gibi geldi bana o açıklamadaki nakış işi ama anlamadım . Ne yani Trabzon'da bu mümkün değilse seneye de mi yapıştırma olacak formalar .

bunlarda nikein formalari
                        ve nakisli

kendimizi lütfen kandirmayalim
                        hersey mümkündür

sadece arkasinda biraz is var

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada Puma veya Kappa formalara nakış yapılması Nike formaya yapılabileceği anlamına gelmiyor arkadaşlar . Formaların kumaşları farklı sonuç olarak ve ondan dolayı sanırım bu durum . Gerçi bahane gibi geldi bana o açıklamadaki nakış işi ama anlamadım . Ne yani Trabzon'da bu mümkün değilse seneye de mi yapıştırma olacak formalar .
                          ben tamamiyle yapışırma armanın düşük maliyetli olduğu için tercih edildiğine inanıyorum.

2006-2007

2007-2008

2008-2009

Puma ilk yıl nakışlı forma sunmuştu bize.İkinci yılında maliyeti ucuzlatmak için yapıştırmalı logo tercih edildi.

Dünya devi Nike de Bu amatör tercihin üzerine balıklama atladı.
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 15.01.2009, 22:20.

Yorum

• Gecen gun bu ceketi internetten indirimlen beraber 50 ytl'ye aldim. Trabzonspor'un boyle bu ceketi olsa 100 ytl bile veririm.

Yorum

• Ne yani, ne demek istedin şimdi ?
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ali Fuat abi yanlış anlamanı istemem Sadece bir görüş belirtmek istedim ben zaten hayatta yapamam böle tasarımlar ama söylemek istedim ben söyliyim sen yaparsan süper olur

Umarım anlaşılmıştır
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X