kirmizi noktaya dikkat lutfen fotomontaj degildir bizzat kapali carsidan aldim 20ytl ye yonetimin goremedigini kapali carsililar gordu alifuat abi telif hakkini ara
YA KARDEŞİM DELİ OLMAKMAK ELDE DEĞİL.
BİZ yıllardır şu şekilde polar üretsin kulüp diye deli divane oluyoruz. tasarım yapamıyorsan deki ALİ FUAT BEY bize polar tasarla Üretelim sunalım piyasaya. elin oğlu bak nasıl takip edip çıkarıyor piyasaya.
BİZ TS CLUB LA İLGİLENEN YÖNETİCİLERİN GÖZÜNE sokarcasına afs yazısıda orda duruyor.
geçen sene MARMARA TS ATKIMIZI yaptırdığımız yere gittim bi baktım adamların iş yerinde başımdaki bereden üretiliyor hemen dedim abi ne iş korsan iş mi yapıyorsunuz. dedi bize bunları kulüp yaptırıyor. armasız yapıyoruz kulüp aramasını basıp satıyor. aynı yerde ankaragücü takımın sattığı taraftar polarları yapılıyordu.
orda bere yaptıran zihniyet birde polar yaptır orda ne olur da. resmen çırpınıyoruz kaç yıldır polar polar diye.
illa taraftar gurupları kendine polar mı yaptırsın. kulüp kendi logosunu koyduğu polarlar bastırsa olmaz mı.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Hamsili forma diye anılan forma ile ilgili görmeden yorum yapmak istemem.
Nike her sene Barcelona örneğinde olduğu gibi kulübün renklerinin dışında yedek renkler uyguluyor. Renkleri seçerken bir sene seçtiği rengin kontrastını seçmeye çalışıyor. Bir sene sıcak renk turuncu iken, sonraki sezon soğuk bir renk turkuaz seçiliyor, sonra fosforlu bir renk. Fener iki sezondur bu renkleri taklit ediyor Adidas giymesine rağmen.
Yeni sezon için önerilen gri rengine hamsi yakıştırması yapılmıştır büyük ihtimalle. Bizim renklerimizi en güzel gösterecek kumaşlar parlak değil mat kumaşlar. Pumanın ilk sezon hazırlık maçında giydiğimiz janjanlı parlak kumaşlı formaları iğrenç görünüyordu.
Gri kumaşın üzerine Puma'da olduğu gibi baskılı bir desen olabilir veya kumaşın kendi dokusundan kaynaklanan etkisi ne olur görmeden dokunmadan yorum yapamam. Ayrıca kumaş kalitesi grinin tonu, formanın neresinde bordomavi yer alacak sorusunun cevaplarını bilmiyoruz.
Umarım herkesin seveceği orijinal bir ürün çıkar karşımıza. Ben de bir kaç tane gri forma yaptım ( şimdilik göstermiyorum )
Taraftarın beklentisi bize özel tasarlanmış çubuklu formalarımız. Önce bordomavili asıl formalarımızı bir kurumsal yapıya oturtalım, sonra yedek formalarda işin fantazisi kolay.
Ali Fuat abi senin eserlrini piyasada görmek için dua ediyorduk ama Ts club içersinde ne olsun kapalı çarşı ya düşmüş eserlerin. Bundan sonra yapacağın tasarımları özel bir alanda tutmak lazım yoksa daha çok piyasaya çıkar senin ürünlerin.
Nike nin ilk yılını Pumanın ilk yılına kıyaslarsak Nike Sınıfta Kalmıştır.
Puma ilk yılında sadece Çubukçu formayı geciktirmişti yanılmıyorsam 10.haftadan sonra Çubuklu forma piyasaya çıkmıştı Takımımızın kullanımına sunduğu diğer formaların tüm bedenlerini ve çeşitlerini satışa çıktıkları ilk günden itibaret bulabiliyorduk.
Nike de ise Çubuklu formadan vazgeçtik diğer formaların çeşit ve bedenlerini Ligin ilk yarısı bitmesine rağmen hala bulamıyoruz.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
evet bide nikedan bunu hiç kimse beklemiyordu koskoca uluslararası firma bunu nasıl yaptı hayret doğrusu afs abimizin taklit ürünü içinde yuh diyiyorum demekki bu siteyi takip etmiş kim yaptıysa
ya abiler kardesler niye anlamiyorsunuz ya nike bize bu sene hic birsey yapmadi, bize eski modellerden ne varsa adamlarin deposunda ve bizim takimin rengine uyan ne tip forma varsa onlari verdi sadece yoksa bize hic birsey yapmadi ve yapmicakda bu sene, onlarin isi seneye basliyor iste ozaman nike bize birsey yapmasa ozaman sikayet edin simdi degil yani, ve birseyde beklemeyin bu sene icin bence.
Hamsiden simge olmaz.Neden olmaz?Çünkü doğada imrenilen bir canlı değildir.Üstelikte kokar,sadece yerken güzel.Sen de buna karşı bir şeyler söylersin.
Oysa simge dediğini herkes kabul eder.Bak : Ay - Yıldız.Var mı itirazı olan
Böyle bir şey işte.
Horoz da pek imrenilen bir hayvan değil ama Fransızlar kullanıyor..
Hamsi bizimle özdeşleşmiş..
Bence üzerine yürümeliyiz..
abi şu kapalıçarşıyla anlaşılsa bali afs abi de gidip en güzel modelleri gösterse afs logolu ürünleri onlar da daha bi güzel yapsa korsana hayır ama bu kadar beklemeye de hayır.. ben şahsen gidip alırdım fena olmazmıydı
Horoz da pek imrenilen bir hayvan değil ama Fransızlar kullanıyor..
Hamsi bizimle özdeşleşmiş..
Bence üzerine yürümeliyiz..
Katılıyorum.Bizim dışımızdakilerin kendilerince bizleri aşagılamak icin kullandıgı bir simge haline geldi hamsi.Biz de bu simgeden sıyrılmak istersek adamları haklı cıkarırız.Bence sahip cıkmalıyız.
Yorum