Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düz bordo formayı da bir maçta giydik yanlış hatırlamıyorsam. Ankara maçlarından biri olabilir.
    Ankaragücü maçında bordo formamızı giymiştik.

Yorum

• Ts Clubda Tüm bedenleri bulunabilen tek forma mavi olduğu için mi haftalardır mavi giyiyoruz acep?
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Güzelim tek bordo ve turuncu formalarmız varken maviyi her zaman tercih etmemiz hoş durmuyor.
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• kayseri maçında taraftarımızdan biri parçalı forma giymişti tv de gördüm tek kelimeyle bittim satışa çıktı mı o forma bilen var mı arkadaşlar?
          Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Gittigidiyor.com da bakınırken gördüm.Logolar işlemeliye benziyor formada orjinal gibi duruyor İlginç
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bu forma nerden çıktı ya müthişmiş
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Evet armamız nakışlı bu fotoğrafta ama nereden buldu acaba merak ettim . Kendisi dikmiş olabilir mi acaba Yoksa satışa çıktı da haberimiz mi yok anlamadım .

Yorum

• 36 ytlye satılıo suanda yukardaki forma... forma + sort 36... imiş valla
                  TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    36 ytlye satılıo suanda yukardaki forma... forma + sort 36... imiş valla
                    vardir o iste bir is! 36 ytl alt ust
                    gecen seneki formalar olmasin
                    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Nike işaretine bakılırsa forma orijinal değil
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• eger korsansa bu sikayet edilmeyecekte kim edilecek

ayrica korsana karsi daha iyi mücadele edebilmek icin bizde onlarin methodlariyla savasmaliyiz.

yani ekonomisi kisitli olan taraftarlarimiza özel 1-2 forma yaptirilabilir. veya cocuklar icin özel 10 milyona formalar, t-shirtler, kaskollar, büyükler icin 20 milyona taraftar forma seklinde arkasinda 61 yazan kaliteli t-shirtler...

cok sorun olacagini sanmiyorum.

büyük kulüplerin korsan ürünlerini tabiki almiyor taraftarlari, cünkü adamlar magazalarinda korsan ürün fiyatina lisansli birsürü ürün buluyor
                        En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 30.11.2008, 18:51.

Yorum

• Düz mavi yerine mavi formada bordo şart daha güzel görünüyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu forma gerçekten çok hoş duruyor..

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Seneye bayanlarımız da Nike'ın bayanlar için tasarlayıp ürettiği özel ürünlerden kullanır inşallah.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu Cola Turka reklamının o denli büyük olması gerçekten çok ayıp..
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X