Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LiSanSlı ürünlerimiz coK qüsel
    Bir hışımdı geldi geçti.peh peh peh...

Yorum

• Hayret yani forma almak için çubuklunun çıkmasını bekleyen çoğu taraftardan bi tanesi de benim.. "daha önce beğenilen" demiş kim beğenmiş Allah aşkına.. Madem bize özel bir çalışma yapılacaksa neden önce parçalı?? Çubuklu forma yapmak çok mu zor? ben şahsen bize özel olacağını düşünmüyorum bunun.. Ya beyaz forma alıcam artık ya da mayısı beklicem sene başında ne büyük istek vardı forma için soğudum iyice yani

Yorum

• Benim bu seneki bordo kolları mavi formamız gibi klasik olmasını istediğim formamız bu. Bir nevi aynı formanın negatifi gibi.

Resmi sitede bahsi geçen parçalı bordomavi böyle olmayacak benim tahminim.

Parçalı formadan kasıt; bu sezon zaten giydiğimiz formalar benim tahminim. ( fotoğrafta Hüseyin'in üzerindeki forma )Taraftarın beğenisini kazanan ve ilgi gören forma o çünkü.

Yapmışken Trabzonspor armalarını nakış yapsalar bari. Ayrıca şu kol kesimleri de daha dar kesim yapılarak daha şık bir görünüm elde edilebilir.

Çubuklu formalar gerçekten özenli ve güzel yapılırsa aynı model 1.5 sene piyasada kalabilir. Hele şampiyonlukla da süslenirse tadından yenmez.

Bu sene forma modellerimiz çok gibi görünse de turuncu ve düz bordo formalar taraftar forması olarak kaldı.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 16:17.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ben sunu solemek istiyorum surekli ozel ozel bizim icin deniliyor fakat ben bunlarin goz boyamak amacli oldugunu dusunuyorum fransada yasiyorum barcanin juventus un ve bunun gibi bir cok takimin formasina bakiyorum cubuklusunu parcalisini gectim kumas kalitesine bakiyorum bizim formalarin kumas kalitesi digerlerine gore hic birsey degil bende turuncu ve bordo forma var inanin diger kuluplerin formalari yaninda bizimkiler naylon adamlarin formalari resmen pamuklu gibi insani rahatsiz etmicek sekilde herkes bilir formalar ter yaptiginda pek hos durum olmaz fakat onlarin formalari onlar icin uretilen formalarin kumas kalitesi bunu engelliyor. e tabi soylede bir fark var juve ve barca nin formalari 70€ bizimki 70milyon.

Sunada dikkat cekmek istiyorum nike in bir cok thsirt vb. urunu turkiyede uretiliyor bir cok aldigimiz urunlerde made in turkey yazisini goruyoruz fakat neden turkiyedeki urunlere onem gosterilmedigini anlamis degilim.
          # 61 Onur Recep Kivrak
          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Nike Sponsor oldugunda cok da umutluydum ama mac formalari hic güzel degil ve bunun üstüne devrearasi yapilacak denilen cubuklu formalarda yapilmayacaksa!!!

Antrenman formalari bile mac formalarindan kat be kat güzel...
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Yani bu kadar forma konusunda sabır gösteren taraftar artık patlarsa hak vermek lazım. Formalarımız güzel diyenleri anlayamıyorum zaten.. Dizayn denen hiç birşey yok formada düz mavi düz beyaz hemen hemen düz beyaz turuncu renklere 1 arma-reklam dikilmiş formalar.Kumaş kalitesi desen o da yok.. Diğer takımların formalarına hiç mi bakmıyosunuz anlamıyorum ki. Açıkçası TsClub formaları bile çok daha şık duruyordu bende de var 1 adet ondan. Tek beni rahatlatan nokta devre arası daha kaliteli daha şık bir Ts formasının gelecek olmasıydı o da gelmeyecekse bu sene için tam bir hüsrandır forma konusu.Arsinspor un formasına bakıp utanıyorum ben.
              Bilmiyorum faydası olurmu bu konuda ama yine bi mail bombardımanı yapsak mesela.. Bu kadar insan forma almak için bekliyo ayıptır artık yani.

Yorum

• Afs abi çubuklu geldi geliyor diyodun parçalı çıktı ortaya ne iş?

Yönetim raporlarına göz atmadı mı?

2006 da puma çubuklu formayı ligin 10.haftasından sonra taraftara ulaştırmıştı.Ve o zaman puma yı yerden yere vurmuştuk bi çubuklu forma yapmak bu kadar zor mu diye.

Bu sezon ise Niker bizi kandırdı.Çubuklu 2.yarıya yetişecek dendi bizde heyecanla bekledik güzel bir ürün gelecek diye.Ama sonuç yine hüsran çubuklu beklerken parçalı geldi.

Nike depolarındaki düz formaları bitirdi şimdide parçalıları bitirmek istiyor.

Başka bi açıklaması varsa bu işin biri açıklasın.

Çubuklu formanın çıkış tarihi 3g ihalesi gibi sürekli ileri atılıyor.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Afs abi çubuklu geldi geliyor diyodun parçalı çıktı ortaya ne iş?

Yönetim raporlarına göz atmadı mı?

2006 da puma çubuklu formayı ligin 10.haftasından sonra taraftara ulaştırmıştı.Ve o zaman puma yı yerden yere vurmuştuk bi çubuklu forma yapmak bu kadar zor mu diye.

Bu sezon ise Niker bizi kandırdı.Çubuklu 2.yarıya yetişecek dendi bizde heyecanla bekledik güzel bir ürün gelecek diye.Ama sonuç yine hüsran çubuklu beklerken parçalı geldi.

Nike depolarındaki düz formaları bitirdi şimdide parçalıları bitirmek istiyor.

Başka bi açıklaması varsa bu işin biri açıklasın.

Çubuklu formanın çıkış tarihi 3g ihalesi gibi sürekli ileri atılıyor.
                  hislerimi, yazıya dökmüş

Yorum

• Nike ın bizi ne kadar ciddiye aldığı belli oldu. Ben de sabahtan beri nedir bu forumdaki parçalı konusu diyordum. Adamlar bizim istediğimiz gibi değil kafalarına göre formaları "kaktırıyorlar" bize. Seneye içinse tüm beklentim formaların bordo mavi olması artık. Bakarsınız Temmuz'da resmi sitede yine bir duyuru görürüz: "Yeni sezon için resmi sponsorumuz tarafından hazırlanan fuşya, siyah ve lila formalarımız Ağustos ayında taraftarlarımızın beğenisine sunulacaktır". Ah Nike ah.. dünya markasıyım diye geçinirsin bir Trabzonspor'un ağırlığını kaldıramadın.
                    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Ben de sizin gibi forma bekleyen sade bir taraftarım. Ne sözleşmeyi imzalayan benim, ne de Nike ile görüşen.

Sade bir taraftar olarak, sadece eleştirmeyip, -çözüme ortak olmak adına- alternatifleri ve çözümleri reel olarak ortaya koydum, o kadar.

Paylaştığım bilgi ve haberler, yönetimden bizzat duyduğum bilgiler.
                      Fakat her doğru her yerde söylenmiyor.

Parçalı diye bahsi geçen gövdesi bordo kolları mavi formayı dünya üzerinde bizden başka giyen takım yok ve bizim bu kadar ilgi göstereceğimizi o kadar söylememize rağmen beklemiyorlarmış. Nike'ın hazırsızlığı olayın büyüklüğünü fark etmeyişi kendileri adına eksi puan. Talepleri karşılayamamaları ve yeni forma üretmeleri bundan.

Söz verdikleri yeni tasarım ve özel formaları, ama özellikle çubuklu formaları bekliyoruz. Yönetimin bütün çabası da bu yönde.

Yeni bir bilgiye ulaşırsam, yine sizinle paylaşırım. Bu arada dürüstçe formaların çıkış tarihini söylemeleri de bir gelişme, eğer bir aksilik olmaz ise.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 19.11.2008, 17:22.

Yorum

• Bence Bu Modelin Aynısı Olacak.
                        Asıl Mesele Fontlar Nasıl Olacak
                        Şimdiki Mevcut Fontlar Olmaz İnşallah

Yorum

• çubuklu forma olmucak mı ??

Yorum

• Şimdi telefonla aldığım bilgiyi paylaşayım isterseniz:
                            Parçalı forma diye bahsi geçen tahmin ettiğim gibi şu an giydiğimiz gövdesi bordo kolları mavi formalar.
                            Çubuklu formalar yeni olarak bize özel üretiliyor. Kalitesi ve tasarımı beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacak. Ve mayıs ayından öncesine yetiştirmek için çalışmalar ve görüşmeler sürüyor.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi telefonla aldığım bilgiyi paylaşayım isterseniz:
                              Parçalı forma diye bahsi geçen tahmin ettiğim gibi şu an giydiğimiz gövdesi bordo kolları mavi formalar.
                              Çubuklu formalar yeni olarak bize özel üretiliyor. Kalitesi ve tasarımı beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacak. Ve mayıs ayından öncesine yetiştirmek için çalışmalar ve görüşmeler sürüyor.

Ali Fuat Abi İçime Su Serptin Yazın İçin Teşekkürler Ederim

Yorum

• koskoca nike la anlaştık ne faydasını gördük inşallah seneye böyle olmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X