numaralar ne kadar kötüydü yaa kimse bunun sorumlusu hesabını verrsin lescon un bile numaraları bzimkinden daha iyi dizayndan bahsetmiyorum baskıdan sözediyorum ne kadar rezil
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Dün maçı izlemek için stada gittiğimde üzerimde pumanın parçalı forması var idi. etrafımda nike ın formalarını giymiş taraftarların formalarına baktığımda kumaş kalitesi olarak nike pumadan daha iyi gibi geldi bana. nike a göre puma daha çok naylonumsu duruyor.
Dün maçı izlemek için stada gittiğimde üzerimde pumanın parçalı forması var idi. etrafımda nike ın formalarını giymiş taraftarların formalarına baktığımda kumaş kalitesi olarak nike pumadan daha iyi gibi geldi bana. nike a göre puma daha çok naylonumsu duruyor.
Gibi değil bildiğimiz naylon anasını sattığımının Puma'ları. Renkleri bile renk değil. Bordo lacivert
Ayrıca nostaljik mavi kollu formamız çok güzel. Bu formanın, çubuklu forma ile her sene çıkarılması gerekir. Gerçekten bordo şort ve tozlukla harika gözüküyor.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Kolları mavi gövdesi bordo formamız tıpkı çubuklu formalarımız gibi klasik olarak her sene giyeceğimiz formalar arasında yer almalı.
Aston Villa gibi bize ait olacak tarzlarda her sene modellerde ufak tefek değişiklikler yapılarak ana form korunabilir. Tarihimizde daha öncede giydiğimiz bu model artık bizim klasik modellerimizden biri olmalı.
En son a f s tarafından düzenlendi; 03.11.2008, 11:23.
Yorum