Trabzondaki tsclub mağazasında bütün formaların sadece xl bedeni kaldı uzun kollu formalardan sadece turuncu olanı vardı onlarda bitmiş diğer uzun kollu formalarda kışın gelecekmiş...Buarada çubuklu formayıda sordum oda şubat ayında falan elimizde olur dedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar ben internet üzerinden forma alıcam ama ebatları tam olarak nedir bilemiyorum.
1.70 boyunda normal boyutlarda bir kişi için medium mu, yoksa small mu olur...formanınçok geniş olmasını istemiyorum çok dar olmasın ama vücuda otursun istiyorum, medium olurmu sizce
Yorum
-
İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben internet üzerinden forma alıcam ama ebatları tam olarak nedir bilemiyorum.
1.70 boyunda normal boyutlarda bir kişi için medium mu, yoksa small mu olur...formanınçok geniş olmasını istemiyorum çok dar olmasın ama vücuda otursun istiyorum, medium olurmu sizce
insallah yardimci olmusumdur.
Yorum
-
Parçalı formanın uzun kollusu Ts Clublarda satışa sunuldu.
Mavi forma dışındaki tüm formalarda beden sorunu devam ediyor.Logolar Yine Emanet YapıştırmaTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
her pozisyonda başında 2 kişi vardı. yinede top alamadılar ayağından. çok iyi top saklıyor. formada çok güzel yakışıyoBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParçalı formanın uzun kollusu Ts Clublarda satışa sunuldu.
Mavi forma dışındaki tüm formalarda beden sorunu devam ediyor.Logolar Yine Emanet Yapıştırma
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim sunun bi resmini ceksen cok merak ediyorum. sagol.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotoğrafını çekmedim fakat bu formanın aynısı.Tek fark kol keimleri biraz daha dar gibi.
şu fotoğrafı görünce aklıma geldi bizim takım neden bu düzenle maçlara çıkmıyor ki...
Yorum
-
Logo dışında İlk yıl için Nike formalar idare eder.
Fakat Logo konusunda hiç iyi şeyler diyemem.
Pumalarda bile bu yapıştırma logolar daha iyi duruyordu.Nike de Yapıştırma Logo kötü duruyor.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
2 gün önce trabzonda trabzon foruma gittim ama gördüklerim karsısında sok oldum.nike larda trabzon forması bile yok.isin dahada kötüsü g fb bjknin ürünleri varken trabzonun ürünlerinin bile bulamıyosun.bir magazaya girdim birde ne göreyim gs fb nin topları.adama sorudum burası trabzon degilmi bunların ne işi var burda adam bana ne yapalım trabzonun hicbirseyi geldigi yok dio.dahada acısı o eziklerin ürünleride satılıyormus...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum