İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu vallahi abarttınız artık...
Yorum
-
İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
nike amblemi her 3 formada da aynı mı sizce ??
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar benim boyum 1,80 ve kilom gayet iyi...
Aldigim forma BEYAZ "L" insallah bol gelmez,,,Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonların nıke arması daha düzgün durmuyor mu bide bizim armaya göre daha orantılı duruyor yanlış görüyorum yoksa
yeter ama artık abartınız yaniENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar benim boyum 1,80 ve kilom gayet iyi...
Aldigim forma BEYAZ "L" insallah bol gelmez,,,Ben 75 civarıyım ve M giyiyorum formaları. Gerçi bazen değişebiliyor.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş kilom gayit iyi derken seni L medenle ilişkendiremeyiz. Söyle kilonu açık açık
Kilom 73......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kilom gayet iyi" 80 kilonun altındaysa bol gelebilir benceBen 75 civarıyım ve M giyiyorum formaları. Gerçi bazen değişebiliyor.
arkadas arada TSCLUB daymis...S ve M kalmamis L ve XL var dedi beyaz formadan bende L al ozaman bari dedim ne yapigim.......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
GERCEKTEN FORMALAR COK ESTETIK SIZ BASKA BISEY YOK YANI COK SADE HIC HOS DURMUYO ALICAKTIM AMA ALAN ARKADASLAR YIKANINCA ARMALAR FELAN CIKIYO DIYO VALLAHI SIMDI KARARSIZIMİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGERCEKTEN FORMALAR COK ESTETIK SIZ BASKA BISEY YOK YANI COK SADE HIC HOS DURMUYO ALICAKTIM AMA ALAN ARKADASLAR YIKANINCA ARMALAR FELAN CIKIYO DIYO VALLAHI SIMDI KARARSIZIM''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Bende Kappa'nın efsane düz mavi uzun kollu forması ilk günkü rengi ve reklamları ile duruyor.
Formaları tersten ve yıkama talimatına uygun yıkarsanız bir sorun olmaz.
16 Ağustostos tarihinde İstanbul'da karşılaşacağımız Brugge takımın yeni sezon üçüncü formaları BMN farkı ile:
Yorum
-
a f s abey senin bildigimiz üzere yönetimde tanidiklarin var .. Bi zahmet bir ara su resmi sitelerimizin yetersiz oldugunu aktarirsan sevinirim .
TS com.tr ye hala yeni formalar eklenmedi bu nasil bir isdir anlamiyorum .
Ayrica sitelerimizin görüntüsüde hic güzel degil bence .. Yönetimimiz bu isede bir el atsa süper olacak .. zor birsey degil kanimca ..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Kappa'nın efsane düz mavi uzun kollu forması ilk günkü rengi ve reklamları ile duruyor.
[/IMG]
Onun dışında solma, genişleme gibi hiçbirşey olmadı.Bence en kaliteli formaları Kappa yaptı.Özkan SÜMER
Yorum
-
Yönetim kurulu üyemiz Mehmet Tunç 100.000 forma hedefi koymuş ama ortada forma yok. Hazır millet formalara saldırırken bir an önce formaları taraftarlarla buluşturmaları lazım. Zaman hep aleyhimize çalışıyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum