Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike amblemi her 3 formada da aynı mı sizce ??
    Yahu vallahi abarttınız artık...
    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu vallahi abarttınız artık...
      bencede.........

Yorum

• İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike amblemi her 3 formada da aynı mı sizce ??
        Kesınlıkle aynı...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar benim boyum 1,80 ve kilom gayet iyi...

Aldigim forma BEYAZ "L" insallah bol gelmez,,,
          renkdaş kilom gayit iyi derken seni L medenle ilişkendiremeyiz. Söyle kilonu açık açık
          Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onların nıke arması daha düzgün durmuyor mu bide bizim armaya göre daha orantılı duruyor yanlış görüyorum yoksa

yeter ama artık abartınız yani
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar benim boyum 1,80 ve kilom gayet iyi...

Aldigim forma BEYAZ "L" insallah bol gelmez,,,
              "Kilom gayet iyi" 80 kilonun altındaysa bol gelebilir bence Ben 75 civarıyım ve M giyiyorum formaları. Gerçi bazen değişebiliyor.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                renkdaş kilom gayit iyi derken seni L medenle ilişkendiremeyiz. Söyle kilonu açık açık
                Hehe

Kilom 73...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Kilom gayet iyi" 80 kilonun altındaysa bol gelebilir bence Ben 75 civarıyım ve M giyiyorum formaları. Gerçi bazen değişebiliyor.
                  kilom 73..

arkadas arada TSCLUB daymis...S ve M kalmamis L ve XL var dedi beyaz formadan bende L al ozaman bari dedim ne yapigim....
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• SIMDIDE FLAMAMIZA KUSUR BULALIM TS AMBLEMI YAMUK GIBI
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• GERCEKTEN FORMALAR COK ESTETIK SIZ BASKA BISEY YOK YANI COK SADE HIC HOS DURMUYO ALICAKTIM AMA ALAN ARKADASLAR YIKANINCA ARMALAR FELAN CIKIYO DIYO VALLAHI SIMDI KARARSIZIM
                      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        GERCEKTEN FORMALAR COK ESTETIK SIZ BASKA BISEY YOK YANI COK SADE HIC HOS DURMUYO ALICAKTIM AMA ALAN ARKADASLAR YIKANINCA ARMALAR FELAN CIKIYO DIYO VALLAHI SIMDI KARARSIZIM
                        Sanırsam elde yıkanırsa sorun olmaz.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Bende Kappa'nın efsane düz mavi uzun kollu forması ilk günkü rengi ve reklamları ile duruyor.
                          Formaları tersten ve yıkama talimatına uygun yıkarsanız bir sorun olmaz.

16 Ağustostos tarihinde İstanbul'da karşılaşacağımız Brugge takımın yeni sezon üçüncü formaları BMN farkı ile:
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• a f s abey senin bildigimiz üzere yönetimde tanidiklarin var .. Bi zahmet bir ara su resmi sitelerimizin yetersiz oldugunu aktarirsan sevinirim .
                            TS com.tr ye hala yeni formalar eklenmedi bu nasil bir isdir anlamiyorum .
                            Ayrica sitelerimizin görüntüsüde hic güzel degil bence .. Yönetimimiz bu isede bir el atsa süper olacak .. zor birsey degil kanimca ..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Kappa'nın efsane düz mavi uzun kollu forması ilk günkü rengi ve reklamları ile duruyor.
                              [/IMG]
                              Bendede Kappanın düz mavi kısa kollu forması var.5 sene önce almıştım.Herhangi bir esneme yok.Omuz kısmını halısahada tellere takmıştım orası yırtıldı.
                              Onun dışında solma, genişleme gibi hiçbirşey olmadı.Bence en kaliteli formaları Kappa yaptı.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Yönetim kurulu üyemiz Mehmet Tunç 100.000 forma hedefi koymuş ama ortada forma yok. Hazır millet formalara saldırırken bir an önce formaları taraftarlarla buluşturmaları lazım. Zaman hep aleyhimize çalışıyor.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X