Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon dan aileler arası sipariş verdigim Efsane formamız bugun elime geçti...
    Başlıgı başından beri elimden geldigince takip ediyorum formaya rezil diyen arkadaslara sadece formayı alın diyorum..
    Gercekten Harika...bu işlerden cok anlamam ama duruş rahatlık herşeyiyle süperr...
    Kötü yanı ise herkesin şikayetci oldugu konu YAPIŞTIRMA
    Formanın arkasına Yazdırdıgım yazının Yapıştırması İGRENC heran kopacak gibi
    Herşeye ragmen Başta Yönetim e bize NİKE gibi bir firmanın formalarını giydigimiz icin..Diger yandan da SAYIN NİKE yetkililerine Teşekkür ederim..Bukadar kısa sürede güzel işler yapılıyor..eksikler var aama onlarında zmanla düzelecegini düşünüyorum..
    ayrıca Sayın Ali fuat Bey abimize bu konu altındaa yaptıgı ogüzel yorumları icin.

Yorum

• Bursa'da forma bulan varmı_?

Yorum

• barcelona formasının aynı kalıbını yollasınlar aynısını yapsınlar renklerde aynı olabilir bunu istiyorum ya !

Yorum

• nike bize güzel formalar hazırlıycak ben bundan eminim hem bordoyla mavinin yan yana oldugu bir forma hiç kötü görünürmü bu na sizin aklınız alıyormu hayret yani...
          bu sadece bir geçiş dönemi çubuklu formalarımızın gelmesiyle bu geçiş dönemi bitecek biz de huzura kavuşup sonra şımaracaz sabredelim

Yorum

• Lacivert,boyundan sola doğru şeritli olan formanın fiyatı hakkında bilginiz var mı?
            En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 16:31.
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tam olarak adreı ve fıyatlarını yazarmısın
              ya acele iftara yetişmem gerektiğinden pek uzun süre dikkat edemedim ama yanlış hatırlamıyorsam var olması lazım.. yanıltmayayım yalnız.. beyaz forma 85 mavisi 45ti galiba.. bir de klasik formamız o da 70 civarındaydı..

adres konsuna gelince kadıköy rıhtımda indiğin zaman tramvay yolu var yukarı doğru çıkan.. ya da boğayı biliyorsanız oraya doğru çıkan bir yol var.. o yolu sağ kaldırımdan çıkarak takip edin görmemeniz imkansız..
              En son Bera B. tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 18:49.

Yorum

• sayfalari gezerken gördüm. Yahu bu esofmanla bu formayi biz üretip satsak yemin ederim köseyi döneriz. Süper yaa. Nike görse var ya bunlari yapani hemen ise alir.

Yorum

• arsenalin formasi nasil

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya acele iftara yetişmem gerektiğinden pek uzun süre dikkat edemedim ama yanlış hatırlamıyorsam var olması lazım.. yanıltmayayım yalnız.. beyaz forma 85 mavisi 45ti galiba.. bir de klasik formamız o da 70 civarındaydı..

adres konsuna gelince kadıköy rıhtımda indiğin zaman tramvay yolu var yukarı doğru çıkan.. ya da boğayı biliyorsanız oraya doğru çıkan bir yol var.. o yolu sağ kaldırımdan çıkarak takip edin görmemeniz imkansız..
                    kolları mavi önü bordo olan ne kadar

Yorum

• 59 ytl....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Örnek Aile Fotoğrafı
                        Bir alkış da benden, bu zamanda böyle aile görmek pek zor. ( doğruya doğru)

Ailemizi duyarlılığından ötürü kutlarım.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Ali Fuat abi, bu sene herkes, bizim formaların Astonvilla modelindeki gibi olacağını tahmin ediyordu(k). Hani en azından, resimdeki kollar mavi-beden bordo modeli için böyle olur diye tahmin etmiştik.

Sence bu farklılık, Astonvilla'ya ve bize özel forma modeli midir, yoksa Astonvilla'nınki kendine has, bizimki mi normal ya da tam tersi mi?
                          Astonvilla formalarındaki, kollardan gelen mavi uzantının yakalara kadar devam etmesi, bizimkindeyse mavinin sadece kollarda kalması farkı dikkatimi çekti, keşke bizimki de onlarınki gibi olsaydı daha güzel olurdu gibi geldi bana.

Yorum

• Aslında olay çok basit...Bizim giydiğimiz forma nike'ın eski çizgilerini taşıyor....Aston Villa'nın forması ise 2009 model...

Yorum

• yahu bu bizim trabzonspor amblemi ne kadar dandik yapılmış.
                              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Bu mavi formalar satılıyomu acaba????

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X