Kolları mavi olan formayı alttan mavi şort ve mavi çorap ile giyersek gerçekten hoş olur...
Aynen ben de katılıyorum. Forma aslında o şekilde tasarlanmış. Gövde bordo, kollar ve bacaklar mavi olacak şekilde.
Turuncu formanın altına da bordo şort yerine beyaz olan giyilmeli.
yapılan formalar arasında kendi evimizde giydiğimiz parçalı forma en güzeli.model,desen,dizayndan yoksun tek kalıp ve tek renk formaları beğenmiyorum.çok sıradanlar.avrupa kupasında bütün takımların formaları nerdeyse aynıydı.en güzeli ve yakılanı alman milli takımınkiydi.en güzel tasarlanmış formalar bence almanyada.hepsi birbirinden farklı ve modern.
Bize özel forma yok diyoruz da şu an giydiğimiz formayı dünya üzerinde giyen başka takım yok, bu durum bize özel olmuyor mu?
Bu seneki modelleri yönetim seçti ve forma konusunda bizim kadar ince eleyip sık dokuyacak kadar düşündüler mi bilemiyorum.
Nike bize özel tasarımlı formaları zaten seneye yapacak, bunun ilk adımını da çubuklu forma ile atıyor.
şu formanın güzelliğine bakarmısınız.ligdeki en güzel forma olduğunu düşünüyorum.bu forma bizim klasik formamızdır.çubuklu forma yapmak yerine bu formayı farklı tasarlaya geliştirsek daha güzel olur...kesinlikle parçalı forma...
şu portonun antrenmanda giydiklerine bakıyorum da hiç reklam sponsor vs. yok...kollarda ülker ne bileyim avea yazan ürünler günlük hayatta giymek hoşuma gitmiyor...tabi ki onlar sponsor onlar da olsun ama bu porto nun sponsoru yok mu kardeşim ...ben şahsen küçük bir trabzonspor armalı sade bir nike tişörtü giymeyi tercih ederim...a.f.s.nin görüşlerini bekliyorum
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
şu portonun antrenmanda giydiklerine bakıyorum da hiç reklam sponsor vs. yok...kollarda ülker ne bileyim avea yazan ürünler günlük hayatta giymek hoşuma gitmiyor...tabi ki onlar sponsor onlar da olsun ama bu porto nun sponsoru yok mu kardeşim ...ben şahsen küçük bir trabzonspor armalı sade bir nike tişörtü giymeyi tercih ederim..
bunu daha önce defalarca kulübe e mail attım.
Reklamsız forma ve T-shirt istiyoruz.
Hala 2003-2004 sezonunun Kappa t-shirtlerini giyiyorum.Hem daha kaliteli hemde Reklamsız
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
şu portonun antrenmanda giydiklerine bakıyorum da hiç reklam sponsor vs. yok...kollarda ülker ne bileyim avea yazan ürünler günlük hayatta giymek hoşuma gitmiyor...tabi ki onlar sponsor onlar da olsun ama bu porto nun sponsoru yok mu kardeşim ...ben şahsen küçük bir trabzonspor armalı sade bir nike tişörtü giymeyi tercih ederim...a.f.s.nin görüşlerini bekliyorum
Bu konu ile ilgili görüşlerimi daha önce paylaşmıştım. Sponsorlar kulüplerin en büyük gelir kaynağı. Keşke Milli Takımlar gibi daha çok sponsorumuz olsa. Dah çok sponsor daha çok gelir, daha çok ilgi demek.
Forma, idman malzemeleri ve ürünlere gelince; sponsor logoları daha küçük ve zarif kullanılmalı. Tişörte bakınca avea tişörtüne Trabzonspor sponsor olmuş gibi algılanıyor, eşofman Ülker"in Trabzonspor için yaptığı promosyon gibi duruyorsa orada sorun var demektir.
Madem sponsordan kaçış yok, sponsor logoları tıpkı armalar sırt numaları gibi tasarımın bir parçası olarak değerlendirilmeli. Sponsorlar logomuz küçük olursa algılanmaz okunmaz demesinler. Büyük olması antipatik oluyor, sponsor logoları dana küçük ve zarif kullanılsa onlar için de daha etkili olur. O üründe kuşa dönmüş olmaz.
Grafik tasarımcı olduğum için müşterilerle sık karşılaştığımız bir sorundur logoyu büyük kullanma isteği. Fakat önemli olan bağırmak değil, dinlenmek. Bu logo düzenlemeleri hem Trabzonspor markası hem de sponsorların marka değeri için önemli. Genel olarak görsel bir estetik eksikliği olduğu için sponsorların logo kullanımı da bunun sonucu.
Tam da bu konularla ilgili yaptığım çözüm önerileri var. Eski sayfalarda örnekleri var, bulabilirsem yine paylaşırım.
Yorum