Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma şimdi benim için anlamını buldu. Sahada canlı canlı izleyince eminim bir çok seyirci de benzer duygular yaşamıştır.

Bakalım diğer formalarımızla ve özellikle çubuklu forma ile maçlar nasıl keyifli olacak?
    Stadda elini kolunu sallayanın korsan forma satması ve taraftarın bunu alması ayrı skandaldı.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 17.08.2008, 17:46.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formamızın kalitesi bu resimde açıkça belli oluyor..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Mavi ve Beyaz forma yapısı itibariyle vücuda çok güzel oturuyor. Sade bir forma olarak; forma gibi hissedebiliyorsunuz. Gelecek sezon dikişli olursa tadından yenmez...

Yalnız bence Trabzonspor logosunun kenarları artık "sarı" yerine "gümüş" olmalı.

Özellikle mevcut haliyle sarı hoş durmuyor.

Dikişli ve gümüş olması çok hoş olur diye düşünüyorum...

Aston Villa tarzı forma maalesef stad çevresinde satılan çadırlarda kalmamıştı. Göremedik...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• bu resimleri nası koyuyonuz
          ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Tozluklara sardıkları bant hiç şık durmuyor. Başka renk bant yok mu yahu?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formalar çok kaliteli duruyordu şampiyonlar liginde oyn uyormuşuz gibi hissettim
              macı anlatanın sabri ugan olması da etki tabi...sampiyonlar ligi havası vardı macta....formalar güzel göründü...oyuncularımıza yakısmıs baya...
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formamızın kalitesi bu resimde açıkça belli oluyor..
                Formanın kalitesiz olduğu fotoğraftan anlaşılmıyor da kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor

Neyse ... Şakayı bir tarafa bırakırsak , en güzel kumaş beyaz formamızda bulunuyor . Ankara'da Taraftar adlı mağazada baktım yakından hepsine . Ondan sonra Bordo ve Turuncu yakalılar geliyor . Seneye her şey çok daha güzel olacak

Yorum

• bir sitede buldum... hosuma gitti acaba hangiler yok sizde?

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir sitede buldum... hosuma gitti acaba hangiler yok sizde?

MAALESEF HEPSI

Yorum

• Şu çok kötü çağlayeşili formanın amacını yıllar geçmesine rağmen halen anlayabilmiş değilim
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyaz formanın small bedenini bir türlü bulamıyorum İstanbulda sordum bitti diyolar Trabzona geldim burda sordum kalmadı diyolar ne biçim iştir anlamadım zorlan aldırmayacaklar bana forma
                        Trabzon'dan Forum'daki İnterspor'dan aldım ben geçen hafta Small Beyaz...
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formaları eleştirme hakkı sadece alanlara mı ait anlamadı? yani biri görmüş ve beğenmemiş, almamış ne diyebilirsin ki? ben formamı aldım ama ben de sonuna kadar bu formaların hakettiğimiz formalar olmadığını söylerim, bu da benim düşüncem, senin gibi düşünmek zorunda değilim ya da farklı düşündüğüm için de susmak zorunda değilim. ki yazında "siz ve siz gibiler" ile başlayan bölüm bence tam bir rezalet. aristokrat bir aileden mi geliyorsun anlamadım? bence son cümlen de pişmanlığın bir göstergesi. efendim bırakın insanlar istediklerini yapsınlar. formalar çirkin olmuş demek suç mu? öyleyse bile bu suçu işlemekten geri durmayacağım. sadece takımıma katkı için formamı alırım o kadar. sonrası kimseyi ırgalamaz:-)
                          Benim düşümcem neymiş acaba okuduklarınızdan anlayabildikleriniznedir efendim,

Bilmeden eleştirmek mi eleştirmek için eleştirmek mi,

Öyle beklentiler içine girmişiz ki cl kazanmış takım hüviyetinde üretici firmadan istekler yapma, ona akıl fikir verme noktasına gelmişiz,

Önce aynaya bi bakın biz ne yaptık nerelerdeyiz sonra eleştirmeye çalışın bilgi sahibi olunca yorum yapın yargu değil...

Yorum

Su Kappa formalara bak be. Vay be. Boyle formalar yok. Olamaz bir daha yapilamaz asla. Bu formalar Nike ile kiyaslanamaz bile. Kurban olayim o formalara be.

Yorum

Bulsakta alsak keşke Özellikle kappa formaları, turuncu üzerine bordo çizgili formamızdan almak isterim özellikle ama yok... Dün bu kappanın yeşil formasını tezgahta adam 10 liraya verdi alan arkadaşın başında bekledim almazsa ben alacaktım fırsatı kaçırmadı aldı, forma orijinaldi, çok şaşırdım
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Dikkatimi çekti de ; belki formalarımızda AVEA yazısı biraz ufak olsa , ve üzerinde AVEA'nın sembolü olsa formalar belki daha farklı görünürdü. Zaten sade olan formalarımız yazı fontunu büyütmek yerine bu şekilde doldurulsa daha güzel olabilirdi aslında .
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X