bende gucci-armondi-tff markalarını bilmem ama nike bize has forma yapmadı diye haddim olmayarak eleştirdim
bende bayaa bi alt sınıf insanlardanım galiba,bir daha eleştirmem.
yuh artık kolpanın bu kadarı ama takdir ettim şimdi yapan adamı taraftarı okumuş adam işin ehli galiba
internetteki tasarımları copy/paste yapmış , kanımızda var uynıklık fırsatçılık.. tebrik etmek gerekir, çıkardığı işten dolayı, fakat kınamak ve o ürünleri almamak gerekir çünkü katkısı direk kendi cebine girecektir Trabzonspo'a lisanslı ürünlerin dışında bir katkı sağlayamayız. hemde 1 kuruş dahi. o yüzden 2 yada 3 katı daha fazla ödüyoruz belki ama takımıma bir katkım olsun istiyorsanız seçenek budur.
Alırsın bu olmamış dersin anlarım, ama 3-5 resme bakım bu olmamış dersen internetten araba bakmışa benzersin,
Hıncal uluç gibi futbol oynamayı beceremeyip futbol yorumcusu olmasına döner yaptığınız,
Formayı eleştirenler ya da nike ı eleştirenler umarım giyim tercihlerini gucci den,gff den, armaniden yapıyorlardır da eleştiri hakkına sahip oluyorlardır.
İşte siz ve siz gibiler 150 ytl bayılıp maça gider 50 ytl lik forma için furbolcuların sırtına atlarlar, değil cam kanımca çin seddi örülmeli trbün ile saha arasına, bu kadar da yobazlık olmaz böyle bir maç sonu olamaz sinir harbi yaşadım mübarek gecede...
Umarım sadece üzerine düşenler mesajımı anlamıştır...
Arkadasim sen nasıl insanları elestirisinden yadırgıyorsun ki. Futbol yorumlamak icin oytnamak gerekmiyor. Ayrıca forma bir goz begenisi. Begenmiyorsa ve daha iyi olsun diyrsa neden elestirmesin.
Cogu arkadas begenmiyordur ama alıyordu. Yada sunabile ses cikaramazsin. Begenmez almaz. Ama begeni ust duzeyde olursa elbette satısta oyle olur
Tsclup internetten ne zaman satısa baslayacak? ciddi merak ediyorum. giris sayfasinda yeni formalar var ama asil forma patlamasi internet satısı olcaktır sanırım. Zira biz izmir gibi bir yerde bile Ts formasini bulamiyoruz.
Dün akşam stadın içinde bile lisanssız ürünlerimiz satılıyordu. Adamın teki stadın içinde ki Ts Clup mağazasının yanına tezgah açabilme cesaretini gösteriyordu. Taraftarlarımızın ilgiside üst düzeydeydi. Kimsede böyle yaptıkları için utanma sıkılma durumu da yoktu herkes çok rahattı. Bu takım bu yıl belki 40 bin seyircisini bir araya İstanbul' da toplama fırsatı bulamayacak olmasına rağmen klübün organizasyonu çok kötüydü. Nike bu durumdan haberdar olsa bu anlaşmaya verdiği önemi tekrar gözden geçirmek isterdi bundan eminim...
ya istanbulda satılan yerler nere bilgisi olan arkadaşlarhaber verirse sevinirim nike magazasına gidiyom yok diyolar kadıköydeki ts ürünleri satan magazayı arıyorum daha gelmedi diyolar
ne iştir anlamadım gitti.
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım... NORTHERNER RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
arkadaşlar pes2008 için trabzonspor formalarını çiziyorum bordo ve turuncu polo yakalıları çizdim
beyaz mavi ve diğer kolları mavi olan bordo formalar kaldı sizden isteğim bu formalara sahip olanlar detaylı ön arka ve yan forma resimleri koymanız birde sanırım mavi formanın yanında fileli kısmı yok
birde şortlar nasıl bu sene
En son beanTURKA tarafından düzenlendi; 17.08.2008, 16:12.
beyaz formanın small bedenini bir türlü bulamıyorum İstanbulda sordum bitti diyolar Trabzona geldim burda sordum kalmadı diyolar ne biçim iştir anlamadım zorlan aldırmayacaklar bana forma
formalar almadan mutlaka deneyin mesela "m" beden giyen kuzenim giyeden nike "m" beden aldı ama büyük geldi. gittik değişmeye baktık ki "s" beden bile büyük çocuk bedenlerinden "xl" aldık tam oldu. kiloluyum forma bulamam diyenlerde korkmasın onun için.
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum