Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayır ben haznedar da oturuyorum açık orası.birkaç kere yer değiştirdi sadece.haznedar güngören'de.bahçelievler'e de çok yakın.

gitmek isteyenler için tarif ediyim.bakırköy'de capacity alışveriş merkezi var.yeni açıldı carusel'in yanındaki hani.onun önünden haznedar minibüsleri kalkıyor.ona binip, şöfore beni maksi'de indir dersiniz.maxi'nin önünde inince minibüsün gittiği yöne doğru(bağcılar yönüne doğru) ilerleyip, maxi'den sonra birinci değil, ikinci sağdan dönün.20 metre ilerleyince görüceksiniz.karıştırırsanız ordaki esnafa sorun onlar gösterir zaten.

Bakırköy'den nasıl gidildiğini anlattım çünkü merkezi bir yer ve herkesin daha kolay bulabileceğini düşündüm.
    Yarın gidiyorum bu tarife göre.Haydi hayırlısı.Ne varsa alacağım artık.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• teşekkürler onurkul

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        teşekkürler onurkul

rica ederim ... yeni fontlar çıkacak mı bilmiyorum nike'ın Türkiye takımları için kullandığı font bu, takıma yakıştıramadım ama fena değil işte hollanda'nın kullandığı fontu aradım ama bulamadım... yeni font çıkarsa ondan bastıracğm
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• valla oyle bise olursa ben ancak gelecek yil yaptirabilirim mersinden yaptirmak zor oluyo
          guzel olmus ama biraz daha buyuk olabilirdi boyuylar.

Yorum

• ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• bu zeynep gıyım saat kacta kapanıyo formalar gelmıs heralde uzun koollu felanda varmı goren varmı formaları hepsınden varmı
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu zeynep gıyım saat kacta kapanıyo formalar gelmıs heralde uzun koollu felanda varmı goren varmı formaları hepsınden varmı

Yorum

• tsclub ın turuncu forması bence daha guzeldı

Yorum

• Yana töne forma arayruk . Hiçbiyere bulamayruk
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yana töne forma arayruk . Hiçbiyere bulamayruk
                      AYNENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Yorum

• zeynep giyimde bitmiştir bile formalar dediğim gibi 20 25 tane forma gelmiş ikisini ben aldım

Yorum

• Yog argadaş ben en eyisi kefen ariyayim. Habu forma meselesi beni verem etti

Yorum

• dünkü macda Fatih formasini bana vermisdi 15nummara
                            "acılara gülümseyen anılarım, arsız duygularım var evet hayat hep son sözü söyler ama benimde cümlelerim var..."

Yorum

• bence bordo turuncu uyumu gözardı edilmemeli artık turuncu turuncu diyoruz ama bize o turuncu formayı sevdiren şey bordoyla beraber kullanılmasıydı

Yorum

• İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence bordo turuncu uyumu gözardı edilmemeli artık turuncu turuncu diyoruz ama bize o turuncu formayı sevdiren şey bordoyla beraber kullanılmasıydı

Kesinlikle katılıyorum. Düz turuncunun bir cazibesi yok. Bordoyla bezenmiş hali bambaşkaydı. TS Club turuncu formamız da çok güzeldi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X