Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kendime forma siparis etmek istiyorum!! Nerden siparis edebilirim? Almanyada yasiyorum. Resmi Siteden oluyormu?
    HY67...

Yorum

• Trabzon'da forma sıkıntısı

Trabzonspor taraftarı TS Clup larda yeni sezon formalarına yoğun ilgi gösterirken Nike firması tarafından ilk etapta gönderilen formalar büyük oranda tükendi. İkinci parti siparişi verilirken Nike firmasının formaları gönderememesi yüzünden sıkıntı yaşanmaya başlandı.
      Forma almak için TS Clup'lara gelen taraftarlar tükenen formalar nedeniyle ya bedenlerine yada fiyatı uygun forma bulamıyor. Nike firması çok önce sipariş verilmesine rağmen hafta başına kadar yeni formaları yetiştiremedi.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Parçalı formanın uzun kolluları çıksa da alsak.
        Zaten forma kalmamış hiç bir yerde...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Parçalı formanın uzun kolluları çıksa da alsak.
          ben de tam onu bekliyorum ya

Yorum

• Resmi İnternet sitemize daha gelmedimi bu formalar acil gelsin artık sabırsızlanıyorum Forma, Tişört alacağım Ts Clupte tık yok yeni ürünler ne zaman gelecek siteye haberi olan varmı ?
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Aldığım 4 adet formadan 2 tanesi uzun kollu. düz bordo ve düz turuncu olan.ancak kesinlikle parçalı formanın uzun kollusu çıkarsa yine alacağım.çıkmaz ise kısa kollusunu alacağım.birde çubuklu çıkacak ee ondanda alacağız tabi ALLAH ın emri.
              birde formaları gece,gündüz,çarşıda,pazarda yani heryerde giyebilirsiniz.çok süperler çünki..
              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Formayı giyip okula gideyim diyeceğim, Trabzonspor forması olduğu sadece logomuzdan belli.
                Onun için çubuklu forma şart...

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aldığım 4 adet formadan 2 tanesi uzun kollu. düz bordo ve düz turuncu olan.ancak kesinlikle parçalı formanın uzun kollusu çıkarsa yine alacağım.çıkmaz ise kısa kollusunu alacağım.birde çubuklu çıkacak ee ondanda alacağız tabi ALLAH ın emri.
                  birde formaları gece,gündüz,çarşıda,pazarda yani heryerde giyebilirsiniz.çok süperler çünki..
                  ya şu çarşı pazar meselesi, formalar piyasada yok, alacaz alamıyoruz, bir mavi forma bulabildim bedenime uygun onu da aldım. ama tshirt istiyorum, mont istiyorum. iş yerinde forma giyemem, ama tshirtlerimiz çıksın affetmem. önümüz kış sokakta ts montu istiyorum
                  İmza...

Yorum

• Değil Ahmet.

İlk formamız böyleydi bizim.
                    Efsane formalardandır.
                    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Formalari siteye ne zaman koyulacak!!! 1 ay oldu yaa ayiptir yahu!

Yorum

• Taklit ürünlerle mücadele başladı
                        Kulübümüz lisanslı ürünlerini taklit ederek piyasaya sürmeye çalışan şahıslara yönelik bir dizi tedbirler aldı.
                        Buna göre yapılan incelemeler sonucunda taklit ürün üreten, pazarlayan ve işportada satan herkes hakkında adli işlem başlatılacak. Bu doğrultuda kulüp avukatlarına yetki verilirken, taraftarlarımızdan da taklit ürünlere itibar etmemeleri çağrısında bulunuldu. Ayrıca özellikle maç günleri stadyum çevresinde taklit satış gerçekleştirenler konusunda gerek Maliye Bakanlığı gerekse de Belediye nezdinde girişimlere başlatılmış olup bu kişilerle kesinlikle tavizsiz mücadele edilmesi yönünde karar alındı.
                        27.08.2008 16:44:00

bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Nihayet yahu adamların hiç umruna değil.. Maç günü kuruyolar tezgahı bir güzel satış yapıyorlar.. Artık temizlensin şunlar stad çevresinden..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Valla Semih, formanın üzerine bir mont atayım, bir yelek gibi bir şey giyeyim desem logada kapanıyor, "avea" nın "ve" kalıyor gözüken.

Çubuklu forma şart...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parçalı formanın uzun kolluları çıksa da alsak.
                              İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de tam onu bekliyorum ya
                              Ben de onu bekliyorum

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu lisansiz ürün isine kulüp olarak girsek...

bir arkadas bir baslikta yazmis "durumu olmayanlar mecburiyetten giyiyor" diye...

peki ya yönetim buna bir cagre bulsa, 10 liraya güzel cocuklar icin formalar, bayraklar yapsa... hatta bir forma cikarsa "TSclup" marka, 10 liraya satsa... böylece lisanssiz ürün kimse kullanmaz, hatta lisanssiz ürünlerin lisanslilarini almayi tercih etmezlermi

belki bunu forma adi altinda degilde t-shirt adinda cikartabilirler cünkü formaya nike itiraz eder bunu istanbul takimlarida yapiyorlar herhalde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X