İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeşekkürler onurkul
rica ederim ...yeni fontlar çıkacak mı bilmiyorum nike'ın Türkiye takımları için kullandığı font bu, takıma yakıştıramadım ama fena değil işte
hollanda'nın kullandığı fontu aradım ama bulamadım... yeni font çıkarsa ondan bastıracğm
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zeynep gıyım saat kacta kapanıyo formalar gelmıs heralde uzun koollu felanda varmı goren varmı formaları hepsınden varmı
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYana töne forma arayruk . Hiçbiyere bulamayrukİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bordo turuncu uyumu gözardı edilmemeli artık turuncu turuncu diyoruz ama bize o turuncu formayı sevdiren şey bordoyla beraber kullanılmasıydı
Kesinlikle katılıyorum. Düz turuncunun bir cazibesi yok. Bordoyla bezenmiş hali bambaşkaydı. TS Club turuncu formamız da çok güzeldi.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum