formaların satış fiyatı ne kadar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bir safya geride eklenmiş formalar içerisinde
2004 / 2005
Ve ek olarak
En güzel formalar bunlar işte. Özellikle Kappa gerek kumaş kalitesi gerek dikiş işçiliği kalitesi olarak çok müthişti.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
vee 5.formamıda bugün almış bulunuyorum artık çubuklu formayı bekliyorum
seni gerçekten tebrik etmek gerekir kardeşim.helal olsun sana.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
vee 5.formamıda bugün almış bulunuyorum artık çubuklu formayı bekliyorum
seni gerçekten tebrik etmek gerekir kardeşim.helal olsun sana.
Yorum
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım ben şaka demiştim vallahi ya
Kocaeli Ts Club ile bugün yine görüştüm. Formalarımız inşallah cuma günü yani yarın satıştaymışHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yakışmış .!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
Hollanda giyince süper
Tayfun giyince olmamış (!)
Hepsi güzel olmuş.En son a f s tarafından düzenlendi; 08.08.2008, 10:21.
Yorum
-
http://www.mmsport.dk/national%20tea...-robben-11.jpg
Eh buyrun beyler. Belki de ben yanlış görmüşümdür. Burada biraz koyu ama trabzonsporun turuncusuna benziyor. Hem hadi diyelim değil, neden nike logosu siyah. Bunu açıklayın bana..
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.82 61 kiloben ne yapayım
Yorum
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.mmsport.dk/national%20tea...-robben-11.jpg
Eh buyrun beyler. Belki de ben yanlış görmüşümdür. Burada biraz koyu ama trabzonsporun turuncusuna benziyor. Hem hadi diyelim değil, neden nike logosu siyah. Bunu açıklayın bana..
Açıklanmasını istediğin şeyi açıklarsan belki sana yardımcı olabiliriz...
Yorum
-
Fontlarla ilgili önerilerimi daha formalar çıkmadan yapmıştım.
Bu konu ile ilgili görüş ve önerilerimi de taraftarlar iletişim bürosu ve yönetime ilettim. Nike'tan yeni font isteyeceklerini, şimdilik puma döneminde kullanılan fontları kullanacaklarını söylediler.
Elimden gelen budur. Ne yetkilim, ne etkili, formaları da seçen veya yapan da ben değilim.
Ben de sizin gibi fontların bu halinden rahatsızım. Bu konu ile ilgili siz de mail atarsanız bir adım atmış oluruz beraber.
Yorum
-
Yeni formalardan haz etmeyen arkadaşları bir konuda anlayabilirim: Mesela, ne bileyim, bir Milan, bir Liverpool formasına bakınca çok daha detaylı, kendinden desenli kumaşlar, file takviyeleri, dikişli armalar falan görmek mümkün. Bu konuda Nike beni de tatmin edemedi. Bu konuda yere göğe sığdıramadığımız Kappa da çok gerisinde Adidas'ın. Tabi bir de Adidas'ın "3 büyüklerden başkasına forma vermeyeceğiz" açıklaması var. Öyleyse isterse titanyum suyuna batırılmış forma yapsın.
Sonuçta bahsettiğiniz şey Trabzonspor forması. Önce alın, koyun siteye fotoğrafını, sonra beğenmediğiniz yönleri yazın. Bir Trabzonsporlu'nun forma almama nedeni formayı beğenmemek ise ortada ciddi bir sorun var demektir. Babanızın her yaptığı işi ve hareketi çok beğeniyor musunuz? E ama adam baba, ne yapacaksın yani? Elini öp, içinden "ah baba ya, şu işi şöyle yapmasan ne güzel olurdu" de eğer istersen.
Tasarımların da gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Abartıldığı kadar sıradan değil kesinlikle. En basiti, düz formalardaki parça uygulaması oldukça "tarz" olmuş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum