Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formaların satış fiyatı ne kadar ?

Yorum

• Bir safya geride eklenmiş formalar içerisinde

2004 / 2005

Ve ek olarak

En güzel formalar bunlar işte. Özellikle Kappa gerek kumaş kalitesi gerek dikiş işçiliği kalitesi olarak çok müthişti.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vee 5.formamıda bugün almış bulunuyorum artık çubuklu formayı bekliyorum

seni gerçekten tebrik etmek gerekir kardeşim.helal olsun sana.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vee 5.formamıda bugün almış bulunuyorum artık çubuklu formayı bekliyorum

seni gerçekten tebrik etmek gerekir kardeşim.helal olsun sana.

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşım ben şaka demiştim vallahi ya
            Kazımcan söz gider yazı kalır. Sonsuza dek Pumacı kalacan bu BMN sayfalarında

Kocaeli Ts Club ile bugün yine görüştüm. Formalarımız inşallah cuma günü yani yarın satıştaymış
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakışmış .
              turuncu forma çok yakışmış 3 forma aldığın için tebrikler
              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• arkadaki fotoğraf dedemiz mi
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Hollanda giyince süper

Tayfun giyince olmamış (!)

Hepsi güzel olmuş.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 08.08.2008, 10:21.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• http://www.mmsport.dk/national%20tea...-robben-11.jpg

Eh buyrun beyler. Belki de ben yanlış görmüşümdür. Burada biraz koyu ama trabzonsporun turuncusuna benziyor. Hem hadi diyelim değil, neden nike logosu siyah. Bunu açıklayın bana..

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1.82 61 kiloben ne yapayım
                      Kilo almaya çalış....

Yorum

• Ali Fuat Abi üstüne basa basa söyleyelim; fontlar gerçekten kötü. Abi çok çok orantısız. Bir girişimde bulunsanız bu konuda.

Yorum

• ya gozumuz yavas yavas alısıyor ya. artık cok kotu gelmıyor formalar. hele bırde cubuklular cıksın da. bu arada dıger urunlerımızden haberı olan varmı?

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.mmsport.dk/national%20tea...-robben-11.jpg

Eh buyrun beyler. Belki de ben yanlış görmüşümdür. Burada biraz koyu ama trabzonsporun turuncusuna benziyor. Hem hadi diyelim değil, neden nike logosu siyah. Bunu açıklayın bana..

Açıklanmasını istediğin şeyi açıklarsan belki sana yardımcı olabiliriz...

Yorum

• Fontlarla ilgili önerilerimi daha formalar çıkmadan yapmıştım.
                              Bu konu ile ilgili görüş ve önerilerimi de taraftarlar iletişim bürosu ve yönetime ilettim. Nike'tan yeni font isteyeceklerini, şimdilik puma döneminde kullanılan fontları kullanacaklarını söylediler.

Elimden gelen budur. Ne yetkilim, ne etkili, formaları da seçen veya yapan da ben değilim.
                              Ben de sizin gibi fontların bu halinden rahatsızım. Bu konu ile ilgili siz de mail atarsanız bir adım atmış oluruz beraber.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni formalardan haz etmeyen arkadaşları bir konuda anlayabilirim: Mesela, ne bileyim, bir Milan, bir Liverpool formasına bakınca çok daha detaylı, kendinden desenli kumaşlar, file takviyeleri, dikişli armalar falan görmek mümkün. Bu konuda Nike beni de tatmin edemedi. Bu konuda yere göğe sığdıramadığımız Kappa da çok gerisinde Adidas'ın. Tabi bir de Adidas'ın "3 büyüklerden başkasına forma vermeyeceğiz" açıklaması var. Öyleyse isterse titanyum suyuna batırılmış forma yapsın.

Sonuçta bahsettiğiniz şey Trabzonspor forması. Önce alın, koyun siteye fotoğrafını, sonra beğenmediğiniz yönleri yazın. Bir Trabzonsporlu'nun forma almama nedeni formayı beğenmemek ise ortada ciddi bir sorun var demektir. Babanızın her yaptığı işi ve hareketi çok beğeniyor musunuz? E ama adam baba, ne yapacaksın yani? Elini öp, içinden "ah baba ya, şu işi şöyle yapmasan ne güzel olurdu" de eğer istersen.

Tasarımların da gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Abartıldığı kadar sıradan değil kesinlikle. En basiti, düz formalardaki parça uygulaması oldukça "tarz" olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X